Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 002
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 620
Е, то оставаше и да те спират да си тръгнеш....то това си е престъпление отвсякъде. И така да е, както казваш, аз не бих загубила няколко часа за едно намазване на лицето с крем.

# 1 621
Пфууу,язък!!!
Онзи ден след обаждането така се зарадвах,че все пак има безплатни подаръци и пълно козметично щастие,ноо уви...Явно и аз ще съм поредната заблудена оФца !!!
Поканата беше за салон в Студентски град и казах,че чак във вторник имам опция да отида до там,девойката леко разочарована ми каза,че то било за следващия ден,нооо,хайде,от нея да мине,ще направи компромис за мен и ще ми звънне в понеделник(демек утре) да си уговорим час и бла,бла...
Миналата година моя приятелка била ми оставила телефона за връзка,защото останала доволна и аз получавам подарък-безплатна процедура.
Седях си днес с приятелки и питам има ли измежду тях такава,която да ми е давала телефона за процедура и н'ам си к'о,оказа се,че една от тях наистина преди година ходила,но след като и намазали половината лице и започнали да я убеждават,че трябва да си купи козметиката им само гледала как по-бързо да изчезне от там,не е давала нито телефони,нито нищо.Явно наистина злоупотребяват с данни по някакъв начин...  newsm78
Утре,когато ми звънне уважаемата ще започна да се превъзнасям,кооолко съм щастлива,че точно аз,че точно на мен и ей такива щуротии.Само се чудя как да и го ЗГАДЯ на финала на разговора.... bowuu 
Идеи?  Wink

# 1 622
Седях си днес с приятелки и питам има ли измежду тях такава,която да ми е давала телефона за процедура и н'ам си к'во,оказа се,че една от тях наистина преди година ходила,но след като и намазали половината лице и започнали да я убеждават,че трябва да си купи козметиката им само гледала как по-бързо да изчезне оттам,не е давала нито телефони,нито нищо.Явно наистина злоупотребяват с данни по някакъв начин... newsm78
Утре,когато ми звънне уважаемата ще започна да се превъзнасям,колко съм щастлива,че точно аз,че точно на мен и ей такива щуротии.Само се чудя как да й го СГАДЯ на финала на разговора... bowuu  
Идеи? Wink

Споделих ти една идея на лични, по обясними причини избягвам да съм много откровена тук.
Не желая да ме четат събрани от кол и въже самозванци в бели престилки Wink
(за козмецевтите от Де Шели говоря)

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 15:32 от krem-karamel

# 1 623
Добре де, с какво ще помогне на вас или на някой друг, че ще ядосате някаква девойка, наета да върти телефони вероятно срещу мизерни стотинки? Дешели няма да усетят нищо от това. Между другото, рекламират се и в списанието на Хепи, което се раздава във заведенията.

# 1 624
Добре де, с какво ще помогне на вас или на някой друг, че ще ядосате някаква девойка, наета да върти телефони вероятно срещу мизерни стотинки? Де Шели няма да усетят нищо от това. Между другото, рекламират се и в списанието на Хепи, което се раздава във заведенията.
Е, как с какво ще помогне? Що за въпрос? Grinning
Колкото повече им вдигаш кръвното докато те безпокоят с тел. обаждания, толкова по-нервирани и демотивирани ще бъдат девойките като телефонират на разни неосведомени жени да ги уговарят за уж безплатни процедури Crazy
И така докато някой хубав ден кол центъра се затрие Mr. Green
И това ще стане, все някога кандидатите за работа там ще се изчерпят, и колкото по-скоро стане, толкова по-добре Whistling

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 22:52 от krem-karamel

# 1 625
За да се затрие кол центъра и фирмата са необходими други действия.

# 1 626
Такааа,в понеделник ми се обади отново девойката,да уговорим час за вторник,поразпита ме дали имам онкологични заболявания,дали кърмя или съм бременна...Внимателно ми обясни как да стигна до тях и т.н.Предупреди ме ДА НЕ СИ ЗАБРАВЯ ЛИЧНАТА КАРТА!!!,много била важна,да се уверят колежките,че няма да отиде някой и да ми открадне подаръка-безплатна процедура.Сърбеше ме езика да попитам дали не ми трябва за да ми подсигурят кредитче,но се въздържах.Записах си час за днес,17,40.
В 17,25 ,днес,ми звъни една друга колежка случайно да не се загубя,да ме ориентира или нещо друго и и сервирах,че съм възпрепятствана и не мога да отида,при което тя ми заяви,че ТРЯБВА да отида,защото заради мен специално там е пристигнал консултант-специалист,който да извърши процедурата.Аз,леко нервна и без това,реагирах така:
"Ама аз не си спомням да съм подписала договор,че ще присъствам на 101% ,не мога да дойда и това е!"
Тя веднага смекчи тона и ми каза,че ще ми "прости" и ще ми звънне отново,утре,при което и заявих,че само вторник ми е удобен ден за пътуване до техния салон,съответно тя ми "обеща",че ще ме потърси колежката и в понеделник за да ми "уреди" нов час.
Някъде в разговора се поинтересувах защо на предния ден са ме разпитвали за онкологични заболявания,бременност и кърмене,а тя обясни,че се използвал някакъв уред,който не позволявал на жени от трите категории,да бъдат третирани.
Много ме сърбеше езика да попитам каква марка е козметиката им,но се въздържах за да не разваля магията на тайнствеността  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И така,отново ще ме потърсят....

Очаквайте следващия епизод с голямо нетърпение...

# 1 627
  • Варна
На мен лично не ми се струва много готино да се подигравате така с девойките, които просто се опитват да препечелят някой лев.
На мен също ми се обадиха. Обещах да отида, но в последствие ме споходиха лични неприятности. Звъннаха ми още два или три пъти, но обясних, че сега не ми е до това и няма да отида в близките няколко месеца и спряха да ми звънят. Бяха любезни. Аз също.
Не смятам, че един работник трябва да отнася подигравки заради малоумщината на работодателя си...  Naughty Така или иначе, като види че така пари няма да изкара, ще напусне сам.

# 1 628
Не смятам,че се подигравам с който и да било...Тези девойки след като са способни да казват ПОЛУистини по телефона,целейки да осигурят клиентела на работодателите си,всъщност се подиграват с нас.Както казват:
"Каквото повикало,такова се обадило!"
В крайна сметка,за пари или не,тези "невинни девойки" знаят много добре за кого работят,знаят какво предлагат и каква е същността на цялата им "институция".
Смятате ли,че тези девойки викат свои приятелки и близки за тези процедури?Биха ли "подарили" на своите мили майки и сестри по една процедурка?
Къде ще работиш и какво ще предлагаш е личен избор,това забравяте ли го? Само заради парите всичко ли ще работите???  И ако да,то тогава трябва да си понесете и облагите,свързани с фирмата,за която лобирате.

# 1 629
  • Варна
Щом се чувствате по-добре от това да се държите злобно...
Аз просто споделих мнение!

# 1 630
Оооо,Вие въобще не вникнахте в това,което Ви написах.Прочетохте ли въобще нещо от поста ми???
Приятни процедури Ви желая,когато успеете да отидете,после ще очакваме да ни разкажете как сте прекарали.
Както и да е,хайде,със здраве.

# 1 631
  • Варна
Благодаря!
Най-вероятно няма да отида никога, но това не значи, че ще се държа зле по телефона с някого, когото не познавам. Има си начин да откажеш нещо, което не желаеш, без да си груб!
И да, прочетох Ви поста. За разлика от повечето момичета тук, аз знаех кой ме е "препоръчал". Обадих се на приятелката ми и я разпитах подробно. Да, каза че са доста настоятелни, но няма такова нещо като да те заключват, да не те пускат да си тръгнеш, да ти вземат личната карта и т.н. Посъветва ме, ако смятам да ходя, да се насладя на процедурата, след което просто да заявя, че няма шанс да им дам 2 000 лв. за каквато и да е козметика и да си тръгна.
Не ми се видя сложно!
И по телефона не ми се видя сложно да комуникирам нормално с момичето!

# 1 632
  • София
Е да, обаче в случай, в който те звънят на някой  40 пъти всеки път ли любезно трябва да се обяснява, че нямаш интерес?

# 1 633
Оооо,Вие въобще не вникнахте в това,което Ви написах.Прочетохте ли въобще нещо от поста ми???
Приятни процедури Ви желая,когато успеете да отидете,после ще очакваме да ни разкажете как сте прекарали.
Както и да е,хайде,със здраве.

Аз те разбрах. Разбрах и Кали. И с двете съм съгласна, но пак смятам, че мерките с тази компания трябва да бъдат съвсем други.

# 1 634
Според мен от фирмата доста са смекчили тона и настоятелността, от както я има темата тук. Разбра се, че доста хора я четат и коментират и са решили да се снишат леко.

Общи условия

Активация на акаунт