Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 094
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Благодаря за идеята, да, определено ще се задействаме  Peace

# 1 606
  • София
На бул. Черни връх в София съзрях вчера билборд на Дешели. Експлоатирана е идеята за това да бъдем красиви и утре, и има лице на жена забулена по арабски. Simple Smile

# 1 607
http://bluejaguar.blog.bg/novini/2013/08/26/ruska-firma-zombira- … kozmetika.1142913

"Преди години, същата фирма е пласирала прахосмукачки в необятната страна от изтока"  Joy Joy Joy

В българския офис на „Алфа екотрейд”ООД преди месец по информация на бивши служители на фирмата пристига жена, закупила продукта. Тя заявява, че при опит да влезе в Израел е върната от летищните власти с мотива, че заплашва националната сигурност на страната, притежавайки и носейки със себе си „Де Шели”. Сега тя е поръчала специално изследване на съставките на притежавания от нея тайнствен продукт. Важно е за разбере елексир на вечната младост или хипнотичен продукт, опасен за здравето притежава тя?

# 1 608
http://bluejaguar.blog.bg/novini/2013/08/26/ruska-firma-zombira- … kozmetika.1142913

"Преди години, същата фирма е пласирала прахосмукачки в необятната страна от изтока"  Joy Joy Joy

В българския офис на „Алфа екотрейд”ООД преди месец по информация на бивши служители на фирмата пристига жена, закупила продукта. Тя заявява, че при опит да влезе в Израел е върната от летищните власти с мотива, че заплашва националната сигурност на страната, притежавайки и носейки със себе си „Де Шели”. Сега тя е поръчала специално изследване на съставките на притежавания от нея тайнствен продукт. Важно е за разбере елексир на вечната младост или хипнотичен продукт, опасен за здравето притежава тя?

Помня, че това с Израел го четох назад в темата. Важно е тази жена да оповести резултатите от изследването.

# 1 609
Естествено, че е заплаха. Те тъкмо са изнесли всички количества към Русия и България и тя сега се опитва да ги върне обратно.  Joy
Липсва ми милата дама от ДеШели, която така любезно отговаряше на всички наши въпроси.

# 1 610
Отговаряла трънци Laughing

# 1 611
Ееее, не бъди жестока. При все че веднага ни разкри, че сме грозни, сбръчкани, комплексирани лели без пукнат лев, момичето отдели толкова време и усилия да ни обясни, че дори и за нас има вариант да си купим кремчетата. По лев на месец, за следващите 1000 години  и са наши  Joy

# 1 612
По лев на месец, за следващите 1000 години  и са наши  Joy

За левче съм съгласна. Повече не давам Laughing
Но само при условие, че категорично се докаже, че козмацефтиката е безопасна и абсолютно натурална.
Иначе не планирам хиляда години да живея и май ще са на загуба hahaha

# 1 613
  • София
Зина, забрави и злобни   Mr. Green
А и какво захапахте момичето, то толкова много писа, писа и накрая никакво разбиране от ваша страна начи! Облъчи го компютъра от толкова седене на него. Поне добре че си има умни кристали!

# 1 614
Тя че писа - писа. Ама много въпроси останаха без отговор Laughing

# 1 615
Баба тамън се зарадва като ѝ звъннаха по телефона и точеше лиги по този еликсир на младостта, но като  разбраха, че е на 70 бързо я отсвириха и затвориха.  hahaha Чудодейната козмецевтика явно не действа добре на лица над 65г.  Stop Но пък преди да каже възрастта си, около половин час не я оставиха намира, връзката се „разпадна“ от наша страна, но те отново ѝ позвъниха, за да се доразберат за детайлите.  Laughing

# 1 616
  • София
 Мама Лоли изглежда е напуснала. Текучеството в Дешели е голямо.

# 1 617
Обадиха ми се преди малко от някакво студио "Даймънд" на бул. България и Тодор Каблешков, уж от името на моя позната, да ми предлагат безплатна процедура за лице. Това тия, същите ли са, не съм следила послдените 50 страници от темата? Аз казах, че не се интересувам, де.

# 1 618
Да, същите са.

# 1 619
  • София
Здравейте,  днес ходих на подобна пробна процедура в Студенски град. Наистина отидохме в малка стаичка, обути с калцуни, което на мен ми стори прекалено, но честно казано процедурата не беше никак не приятна, напротив.

Никой не е настоявал да купувам каквото и да било. Да обясниха ми какво получавам ако купя продуктите и уреда  в момента ,но никой не ме спря или възпрепятства да си тръгна.

Попълних едно информирано съгласие  преди процедурата и след това отговорих на анкета.
Това беше всичко.
Момичето, Благовеста се казваше,  беше изключително внимателна, деликатна и търпелива.
Факт е, е че кожата ми наистина изглеждаше в доста по-добро състояние от преди процедурата. Естествено не купих комплекта, но това не промени нито отношението нито тона и разговора до напускането на центъра.

Общи условия

Активация на акаунт