Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 946
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 680
Каква жена съм била, всичко да казвам на мъжа си? Тя била вижала как жени лъжат и мажат само и само да си купят "върховната" козметика.
E, да имат късмета да ми зададат точно тоя въпрос, тесен ще им се види офисът. Най-обичам някой непознат да ме покани на безплатна процедура и след пет минути да ми обсъжда отношенията с мъжа ми и да ми дава акъл......

Не ми се разправяше с тая.... Викам й: Ами аз съм домакиня, а мъжът ми е баровеца, той дава кинтите, затова не мога да харча без негово съгласие  Joy (което няма нищо общо с истината, нито аз съм домакиня, още по-малко мъжът ми е баровец.....ама малко гаргара... hahaha - щом те така, и аз така)

# 1 681
  • София
Аз казах същото, че трябва да обсъдя с мъжа си и тая ме пита той ли ми купувал козметиката, че да обсъждам такива въпроси с него. Жалко, че не се поинтересувах по-рано къде отивам, на луди щях да ги направя.

# 1 682
Аз казах същото, че трябва да обсъдя с мъжа си и тая ме пита той ли ми купувал козметиката, че да обсъждам такива въпроси с него. Жалко, че не се поинтересувах по-рано къде отивам, на луди щях да ги направя.
Да, много чудно, че като трябва да изхарчиш повече от 2 бона или да вземеш кредит, който ще изплащаш с години трябва да се посъветваш със съпруга си.....Аз бих я попитала дали като взима кредит въобще информира съпруга си и що за брак е това ако отговорът е не. Това да не е кремче за 10 лв, че да си го купувам ей така - импулсивно и без да обсъдя с някого тези разходи. Особено пък обсъжданията за какво и колко харча на месец....може пък парите за екскурзии да искам да ги дам, нищо, че не разкрасяват  Wink

# 1 683
  • София
Да, много чудно, че като трябва да изхарчиш повече от 2 бона или да вземеш кредит, който ще изплащаш с години трябва да се посъветваш със съпруга си.....Аз бих я попитала дали като взима кредит въобще информира съпруга си и що за брак е това ако отговорът е не. Това да не е кремче за 10 лв, че да си го купувам ей така - импулсивно и без да обсъдя с някого тези разходи. Особено пък обсъжданията за какво и колко харча на месец....може пък парите за екскурзии да искам да ги дам, нищо, че не разкрасяват  Wink

ааа, кой ти каза, че не разкрасяват? Я си направи една екскурзия до Париж или Рим или някъде по Малага, пък после си погледни щастливата и доволна физиономия и се замисли дали не разкрасяват:). Как пък не - ще изпусна такова преживяване заради 5 бурканчета с мазила със съмнително съдържание! Честно казано, малко ми е жал за тези жени, които работят там. Сигурно им е адски изнервящо да работят професия изнудвач. Много пъти ми се е случвало да вляза в магазин и да не си купя нищо, но пак ме изпращат с усмивка, а тази там едва си сдържаше раздвоения език зад зъбите, като разбра че няма да купувам.

# 1 684
  • в 1001-та нощ
Явно нямат "нови номера", щом са започнали да тормозят хора, които са им отказали - преди година. Бяха ми звъняли миналото лято - няколко пъти отказвах и спряха. Сега .... пак да ме пробват, знаели, че не желая, но все пак .... ooooh!

И ме подразни това, че пътувах, в началото не разбрах кой се обажда, но казах, че ще върна обаждане след 30 мин, обаче не - звъни се след 5 мин отново, непознат номер - направо се притесних да не е станало нещо. Много са зле - определено - никакъв подход - отново .... Предния път ми обясняваха колко се минавам с отказа си, сега поне им спестих това и категорично казах, че никак не се интересувам.

Надявам се - да не се обадят повече. Този път - мъж позвъни  Mr. Green

# 1 685
И на мен ми се обадиха отново, казаха че съм им отказала миналата година, но пак да питат  Mr. Green
Казах да не ме безпокоят повече, да видим този път за колко време ще е.
Иначе е много лесно да не се влиза в разговор и да се изнервя човек, казваш не ме занимавайте и затваряш телефона.

# 1 686
На някого да са звъняли от телефон, завършващ на 920?

# 1 687
  • София
Ами не. Те звънят от call център. Ето разни номера: 0877079164, 0878019428, 0878335579, 0878563064, 0878019428, 0879244294 - няколко номера са това само. Ако пак ми звъннат, едва ли ще се повтаря. Всеки път от различен.

# 1 688
И на мен ми се обадиха отново, казаха че съм им отказала миналата година, но пак да питат Mr. Green
Казах да не ме безпокоят повече, да видим този път за колко време ще е.
Иначе е много лесно да не се влиза в разговор и да се изнервя човек, казваш не ме занимавайте и затваряш телефона.
О, не става така. Колкото повече им казваш да не те безпокоят, те стават още по-настоятелни и още повече ти звънят.
По-добре им кажи,че си възпрепятствана да отидеш, поради лични причини - имаш малко/-и дете/деца и те са ти по-важни от всякакви козметични процедури.
Или им отговори,че в момента си възпрепятствана да говориш, защото шофираш и ги помоли да те потърсят по-късно, примерно след 20-30 мин. А ти през това време блокирай номера, от който са те търсили, както и всеки следващ. Твърде вероятно е да продължат да ти звънят от скрит номер, но тогава въобще не ги отразявай, а смело натискай копчето за отказ, и така докато съвсем ги откажеш да те безпокоят.

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 00:45 от krem-karamel

# 1 689
Кажи им, че не можеш да отидеш, защото тогава си на интервю за работа, което ти е много важно, защото все пак след 2 години без работа се надяваш най-накрая да те вземат. Веднага ще се откажат.

# 1 690
  • София
Кажи им, че не можеш да отидеш, защото тогава си на интервю за работа, което ти е много важно, защото все пак след 2 години без работа се надяваш най-накрая да те вземат. Веднага ще се откажат.
Абе, най - добре казвайте, че сте безработни и нямате един лев за билет за градския транспорт.

# 1 691
 hahaha Или им кажете, че искате да ви поемат транспортните разходи. Joy

# 1 692
  • София
Най-лесното, което ще ги откаже според мен е, да кажете, че имате алергия.

# 1 693
Аз им казах, че чета много лоши отзиви за тях в интернет и не са ме безпокоили повече.

# 1 694

Общи условия

Активация на акаунт