Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 919
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 725
Някой в темата беше писал, че е сезирал Прокуратурата

# 1 726
  • София
тези, които знаят и отиват, се правят на много отворени и си мислят, че ще устоят много лесно.

# 1 727
  • София
Престъпление ли е ,че има опасни съставки в кремовете? Имат ли написано съдържание? Аз лично не съм била на процедури ,но си мисля ,че може би това е една от нередностите в цялата история за ДеШели. newsm78

# 1 728
А защо давате истински номера? Не може ли да си ги измисляте, щом не може да ги отрежете?
А,сетих се. Да се дават многоимпулсни номера,започващи с определени цифри отпред... Wink
Не само,че няма да ги отрежат, но и толкова ще се зарадват на обаждането им,че не могат да си представят Hug
Въодушевени от специалното внимание и хилядите изказани благодарности за поканата, невежите девойки едва ли ще се усетят за номера - и в пряк, и в преносен смисъл Mr. Green
Най-много да ги накарат те да платят натрупаната от тях тлъста сметка, удържайки им я от заплатата... Но така е,като не внимават на кого се обаждат. Никой не им е виновен... Whistling

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 20:34 от krem-karamel

# 1 729
Импулсните телефони започват с един и също код и вероятно все някой по веригата ще се усети.

# 1 730
Тези са много нагли от почти месец не спират да притесняват майка ми да иде,защото е спечелила безплатен масаж на лицето!Отказахме им защото имаме познати които са пострадали,отишли са на този уж безплатен масаж който някой им е препоръчал,накрая започвали да те омайват да подпишеш някакви документи за закупуването на тяхни серия кремове,но за жалост се оказва,че си изтеглил заем,а ти реално нито кремове получаваш,нито пък виждаш парите от този заем!!!Днес отново  многократно звъняха на майка ми,в момента в който вдигнах една госпожа,започна да ме убеждава да отидем да видим за какво става въпрос,че продуктите са хубави,няма да съжаляваме,да не слушаме какво сме чули,хората били оставали доволни!Едва взех думата от въпросната госпожа и й казах,че ако продължават да ни притесняват ще се обърна към властите на реда и накрая тя ми затвори! Много са нагли,нахални и не спират с този телефонен тормоз! Но ако продължават така ще подадем жалба. За това мили дами чуете ли за тази фирма или козметичен център бягайте далеч,не се връзвайте за да не пострадате и вие,от тях измъкване няма!

# 1 731
Ралица, следващия път им кажи, че ще идете. Пък не ходете....

# 1 732
  • София

То не става така. Записваш час, после 1ч преди това пак ти звънят да питат дали ще дойдеш. Ако не отидеш, не е гаранция за край на тормоза.

# 1 733
Ето всичките шест репортажа на "Господари на ефира", за който не ги е гледал още...
На който му харесва видяното, да ходи на "безплатната процедура".

"Златна козметика" под натиск - част 1
"Златна козметика" под натиск - част 2
"Златна козметика" под натиск - част 3
"Златна козметика" под натиск - част 4
"Златна козметика" под натиск - част 5

# 1 734
Дори и да им кажем така,те не спират да звънят!Работата е там,че миналата година искахме да зарадваме снаха ми за рожденния й ден да отиде на масаж.Една приятелка поръча ваучера по интернет и така я изпратихме,като се прибра каза че и е харесало и се отпуснала,било много приятно.Оказа се,че година по-късно те звънят на майка ми и я викат,защото снаха ми е дала номера и името й,за да участва за спечелването на ваучер за процедури на лице.От началото на този месец я притесняват,че има записан час и няколко пъти го пропуска.Днес пак се обадиха поне 5 пъти,тези хора са много нагли,нахални,незнам какви да ги нарека хора без съвест.

# 1 735
Работата е там,че миналата година искахме да зарадваме снаха ми за рожденния й ден да отиде на масаж.Една приятелка поръча ваучера по интернет и така я изпратихме,като се прибра каза че и е харесало и се отпуснала,било много приятно.
Да не би тук да се поръчва "ваучер по интернет" за безценната им процедура?
Питам,че ми стана интересно.

http://desheli.bg/client.html

# 1 736
Работата е там,че миналата година искахме да зарадваме снаха ми за рожденния й ден да отиде на масаж.Една приятелка поръча ваучера по интернет и така я изпратихме,като се прибра каза че и е харесало и се отпуснала,било много приятно.
Да не би тук да се поръчва "ваучер по интернет" за безценната им процедура?
Питам,че ми стана интересно.

http://desheli.bg/client.html
Незнам,не мога да ви кажа. Но са ужасно настойчиви,днес звъняха няколко пъти че ще я очакват,ако искам и аз да отида да се уверя колко е хубава козметиката,но аз им казах че съм достатъчно млада и кожата ми няма нужда от такива разкрасявания.Това си е мафия,измама играят си с хората.Днес те не спираха да и звънят и една позната беше с нас пита какво става,когато и обясних,жената каза че и нея са я подложили на този тормоз още и още и звънели!Когато се обадиха не издържах и казах,че ще се обадя на съответните власти и те затвориха,дано повече да не я притесняват.Защото майка ми е в такова положение,че лесно може да се излъже.

# 1 737

И така всеки път
Идейно е. Ако ми звъннат ще им кажа, че ще дойда, пък няма да отида. Като звъннат пак ще обещая, че ще дойда, но пак няма да отида   Joy

# 1 738
  • Варна
Всеки ден пускат обяви за работа във Варна  Close явно хората вече ги знаят що за стока са, щом толкова време не могат да намерят подходящ човек.

# 1 739
  • Варна

И така всеки път
Идейно е. Ако ми звъннат ще им кажа, че ще дойда, пък няма да отида. Като звъннат пак ще обещая, че ще дойда, но пак няма да отида   Joy

И ще им накривиш на шапките...
Бас държа, че ще продължат да ти звънят, докато ти откачиш, а не те...  Wink
Не е ли по-лесно КАТЕГОРИЧНО да им заявиш, че няма начин да отидеш...  newsm78
На мен как спряха да ми звънят, без да лъжа, да им се подигравам и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт