Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 113
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 875
Здравейте!
Накараха ме насила да подпиша,че аз напускам като в стаята бяха извикали едно яко момче,което да ме сплашва.
      Искаш да кажеш, че не ти прекратиха те договора, а те накараха вместо предизвестие да напишеш молба за напускане от същия ден?
      Не само ИТ, и прокуратурата сезирай.

# 1 876
  • Варна
Здравейте!
Накараха ме насила да подпиша,че аз напускам като в стаята бяха извикали едно яко момче,което да ме сплашва.
      Искаш да кажеш, че не ти прекратиха те договора, а те накараха вместо предизвестие да напишеш молба за напускане от същия ден?
      Не само ИТ, и прокуратурата сезирай.

А според мен- и "Господари на ефира".

# 1 877
Изключително нагли, за втори път звънят на майка ми. Казах ѝ да не е посмяла да ходи, тя се чуди, имала колежки, които били доволни  ooooh!

# 1 878
Здравейте!
Казвам се Ина и до онзи ден бях оператор в кол център Дешели.Преди месец започнах там с група от около 15-20 човека,но понеже всички видяхме много нередности и почти нищо от приказката,която ни представиха на интервюто,поетапно всички напуснаха.Дойде и моят ред,след поведението на "шефката" на кол центъра,което е типично за Северна Корея или Комунистически Китай,но не и за шеф от държава-членка на ЕС,заявих предизвестието си,че ще напускам.На другия ден след рбота тя ме извика в една стаичка и ми заяви,че щом ще напускам,най-добре да го нправя веднага,защото такива хора с желание да напускат,стават неефективни и компанията губи така!!!!Е,браво!Много резонно искане.Накараха ме насила да подпиша,че аз напускам като в стаята бяха извикали едно яко момче,което да ме сплашва.
Аз следвам журналистика и съм подготвена точно за такива случаи.Почнах да пиша до медии,институции и форуми за това и вярвайте ми-НЯМА ДА ГИ ОСТАВЯ В БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРШАТ ТЕЗИ НЕЦИВИЛИЗОВАНИ И ИЗМАМНИ НЕЩА.Щом искат да действат така,да си вървят в Русия.
В понеделник имам среща в Инспекция по труда,от там вече знаят за тях...

Имала съм преди време взимане даване с ИТ и ефект нулев. Едва ли нещо се е променило, но все пак успех.

# 1 879
Здравейте,
искаме да се обърнем към всички читатели на форума и да ви информираме, че има много невярна информация, която е публикувана тук. Хората по някакъв начин си изкарват злобата!

Ще се опитаме стъпка по стъпка да коментираме всички въпроси и коментари повдигнати към нас. Ние вярваме в дадения продукт, ефикасен е, и много клиенти са доволни.

Ние не продаваме продукта както другите козметики, защото не вярваме, че така може да бъде добре оценен и разбран. Затова правим спа процедура където показваме ефективността и предимството на нашата козметика спрямо други. След като се види, че продукта е по-ефективен и върши работа, разбира се, че искаме да го продадем. Събираме и телефони и на други хора от дадения потребител на спа процедурата, тъй като това си е стандартна практика. Има много маркетингови специалисти, който казват и учат, че това трябва да се прави с цел по-добър бизнес. Ако пък козметиката не ви харесва, няма никакъв натиск от наша страна или пък да затваряме хората и да не ги пускаме. Това си е чиста лъжа. Ако беше така до сега да сме в затвора! Маркетинговите практики, които ползваме са с цел за смазване на процеса за продажба. Ние вярваме, че козметиката ни е една от най-добрите и че наистина предлагаме високо качество...

За повече информация посетете нашия уеб сайт www.desheli.bg

# 1 880
Някой минавал ли е през тази агресивна месомелачка?  Демонстрират ти някакви чудодейни кремове, благодарение на които ще си останеш вечно млада и отивайки на тази уж безобидна, приятна и най-вече - безплатна демонстрационна спа-козметична процедура за лице, се озоваваш в някаква абсурдна ситуация, затворена в някаква сграда с десетки козметични кабинети, от която не те пускат буквално да излезеш, без да си купиш на момента цялата им серия кремове за лице барабар с някакъв апарат за ултразвук, всичко за 1990 лева. Още не мога да асимилирам как е възможна такава наглост.

Здравей "Кафе с мед" защо нашата фирма да е агресивна месомелачка ? Не смяташ ли, че преувеличаваш ? И от къде този негативизъм към нас и нашите продукти ? Като говориш за "някакви чудодейни кремове", кажи си го точно и ясно: Чудодейните кремове на Дешели, благодарение на които ще останете вечно млади. Не разбираме за каква абсурдна ситуация говорите ? Как така посетителя ще е затворен ? Да, след като клиента влезе вратата се затваря и когато поиска винаги може да си излезе, аз не знам явно вие вкъщи не затваряте вратите, но при нас се затварят. Така правят цивилизованите хора. Имаме много козметични кабинети, защото имаме много клиенти, които са доволни от нашата козметика. Радваме се, че го споменавате  Grinning
Относно, че не пускаме хората да си тръгнат без да си купят козметиката, това си е една много голяма лъжа от ваша страна. Процеса е следния:
Посетителя идва, прави му се спа процедура и безплатна презентация и ако има резултат и на клиента му хареса козметиката тогава я продаваме като се ползват допълнителни маркетингови техники колкото да се смаже процеса на продажба. В крайна сметка потребителя идва на безплатна спа процедура за да се увери в качеството на продуктите ни и след това искаме да ги продадем, което е целта. Не виждаме какво лошо има в това ? За каква наглост говорите ?
Цената съответства на качеството. И двата параметъра са високи.
За каква наглост говорите ?

# 1 881
Цитат
Ние не продаваме продукта както другите козметики, защото не вярваме, че така може да бъде добре оценен и разбран.
О, "другите козметики" се стремят да бъдат добре оценени и разбрани. Затова правят едно просто нещо - дават тестери и време да решиш харесваш ли ги. По този начин човек може да прецени сам  какво е качеството им след няколко използвания.  Може да види продуктите върху кожата във всякакви условия, а не само в изкуствено осветен кабинет, да използва продукта няколко пъти, за да прецени има ли лоша реакция на кожата. От едно намазване е нереалистично да се очаква да се видят всички ефекти (добри и лоши).  Да не говорим, че има продукти с оптически ефект, които изглеждат като че ли имат видим ефект, но след като се свалят оставят кожата все така зле - и това няма как да се прецени веднага.
Цитат
Чудодейните кремове на Дешели, благодарение на които ще останете вечно млади.
Не ставайте абсурдни, моля ви.
Цитат
Как така посетителя ще е затворен ? Да, след като клиента влезе вратата се затваря и когато поиска винаги може да си излезе, аз не знам явно вие вкъщи не затваряте вратите, но при нас се затварят.
Лош опит за сарказъм, с който показвате желание да затапите събеседника, а не да водите диалог.
Цитат
Посетителя идва, прави му се спа процедура и безплатна презентация и ако има резултат и на клиента му хареса козметиката тогава я продаваме като се ползват допълнителни маркетингови техники колкото да се смаже процеса на продажба. В крайна сметка потребителя идва на безплатна спа процедура за да се увери в качеството на продуктите ни и след това искаме да ги продадем, което е целта. Не виждаме какво лошо има в това ? За каква наглост говорите ?
Смятате за нормална маркетингова техника консултантките да карат клиентките ви да се чувстват зле и да приемат решения под натиск? Или да им обясняват как да си водят финансите на семейството и какви отношения да имат със съпрузите си? Или да изискват от тях лична информация на други хора, която не желаят да дадат, но го правят за да спестят време и лоши емоции?

И въобще не разбирам как намазването на лицето с кремове, които след това настояват да купиш може да се нарече "безплатна спа процедура". Нито е спа, нито идеята й е да е безплатна. Още от телефонния разговор клиентите Ви са заблуждавани.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 18:02 от *Coraline*

# 1 882
  • София - Рим и обратно
Дори при очевиден напън да напишат нещо диалогично, благовъзпитано и информативно господата от Дешели, арогантността и ниската интелигентност прозират неумолимо.
Не смятам да отговарям на провокативните ви сарказми, г-жо Дешели. Темата говори и отговаря сама на всички въпроси.

# 1 883
Дешели, звучите като секта. Да не говоря, че това, което сте написали е толкова елементарно. Дано по-скоро институциите се задействат и ви изгонят от българския пазар, така както са направили в Русия.

# 1 884

Ако пък козметиката не ви харесва, няма никакъв натиск от наша страна или пък да затваряме хората и да не ги пускаме. Това си е чиста лъжа. Ако беше така до сега да сме в затвора! Маркетинговите практики, които ползваме са с цел за смазване на процеса за продажба. Ние вярваме, че козметиката ни е една от най-добрите и че наистина предлагаме високо качество...

Г-жо Дешели, няма нужда да пишете неща, които не са истина. Не съм ви била клиент, за мое щастие, но съм запозната с практиката ви. Има цяло разследване от "Господари на ефира" за вашата фирма с подставени лица и скрита камера. Според представения материал става ясно, че думите които съм цитирала по-горе са така да се изразя лъжа.

Бих ви посъветвала да спрете да прилагате "маркетинговите си практики" и да престанете да тормозите дамите, посещаващи вашата фирма, като ги обиждате и заставяте да си закупят продуктите, след като по какъвто и да било начин са ви подсказали, че не желаят да си закупят продукта, тъй като за техните представи е примерно скъп. Може и да им харесва ефекта, който се е получил по време на процедурата (или поне така да казват от възпитание), но това не означава в никакъв случай, че от това следва да бъде закупен.

Можете да бъдете сигурни, че на всички тук ни е ясно какво точно представлявате. Няма нужда да ни манипулирате и чрез форума, а така и да си правите реклама.

# 1 885
Бам(н)...  #2gunfire на г-жа Дешели (а може и да е господин) хахах. Вярно има право да се защити, ама няма да им мине номера не и при нас. 2000 лева за козметика при средна работна заплата от 500-600 лева, с ипотека или под наем, с дете или деца, кола и два заема няма как да се котирате, не и така агресивно на пазара не и с тези заробващи кредити за козметика, не и с тези ненормални цени.

# 1 886
  • София
Цената съответства на качеството. И двата параметъра са високи.
Какво качество, бре? Може ли един продукт да е подходящ за всички типове кожа? Вие не сте добре, определено! Аз ефект от вашата козметика не видях на място, въпреки убежденията как ми нямало вече бръчките, които и без това нямах. След като се прибрах, обаче, вкъщи и се погледнах в огледалото, кожата ми беше станала въз мазна (а по принцип съм с нормална) и порите бяха огромни.
Айде стига вече! Направо не знам кого се опитвате да заблудите.
В едно отношение сте уникални: 127 страници негативни коментари! Никоя друга козметична компания не може да се "похвали" с нещо подобно!

# 1 887
Нямам нищо против козметиката Ви, за всяка стока си има пазар, но маркетингът Ви е прекалено агресивен.

На мен ми беше обяснено колко супер много бръчки имам и след намазването на половината лице, видиш ли съм с 10 г. по-млада  hahaha
Определено имаше натиск за купуване, макар и не прекалено. Дори ми се каза, че не съм никаква жена щом не си купя продуктите, а искам да го обсъдя с мъжа си.  Joy
След това отношението определено се промени, намаза ми другата половина от лицето съвсем набързо и с кисела физиономия. Едва ли не - Какво ми губиш времето, като няма да купуваш!?!?!

# 1 888
  • Варна
Нямам нищо против козметиката Ви, за всяка стока си има пазар, но маркетингът Ви е прекалено агресивен.

На мен ми беше обяснено колко супер много бръчки имам и след намазването на половината лице, видиш ли съм с 10 г. по-млада  hahaha
Определено имаше натиск за купуване, макар и не прекалено. Дори ми се каза, че не съм никаква жена щом не си купя продуктите, а искам да го обсъдя с мъжа си.  Joy
След това отношението определено се промени, намаза ми другата половина от лицето съвсем набързо и с кисела физиономия. Едва ли не - Какво ми губиш времето, като няма да купуваш!?!?!

Към всичко това бих добавила неправилния подход още в самото начало:
1. Недопустимо е служителите ви да НЕ питат "Удобно ли е?", когато звънят. НИКОГА не питат!
2. Недопустимо е да продължават да звънят на клиент, който категорично е отказал услугата неколкократно!
3. Недопустимо е да звънят в неделя сутрин, когато за доста хора е единствения ден, в който имат възможност да спят до по-късно. И разбира се отново да НЕ питат удобно ли е!

Аз не съм идвала на процедура, така че не мога да коментирам останалите подходи от първо лице. Но за мен дори началото е важно, а вярвам, че и не само за мен.

# 1 889
  • Sofia
Преди няколко дена отидох на презентация, единствено и само с цел да видя методите им на продажба, тъй като и аз съм в този сектор. Някои неща ми бяха полезни. Разбира се аз също им дадох обратна връзка:
- ценоразписа е разпечатан или  на един вял чернобял лист, а козметиката е 2000лев. Това е все едно да отидеш в скъп ресторант и да ти донесат меню като за кебапчийница.
- консултираше ме 19-годишно момиче, което по никакъв начин не беше авторитет за мен. Ако беше зряла опитна козметичка нещата щяха да изглеждат по друг начин.
- накрая поискаха от мен 15 контакта - препоръчах им да си закупят база данни при което те ме само казаха " ама ние с какво ще работим ако  никой не дава контакти?  Sad" - това мен не ме интересува.
Козметикчата беше много искрена, защото и тя и аз не видяхме разлика преди-след.

Общи условия

Активация на акаунт