Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 562
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 055
  • в 1001-та нощ
Момичета, погледнах последните страници, но не видях да е коментирано, затова питам  Де Шели да не са се клонирали в Diamonds или нещо подобно до Мол България?

Тази вечер ми се обади приятелка да ми благодари за подаръка  била е поканена на безплатна СПА процедура  - от "нейна приятелка" - в такова студио и понеже знае, че аз живея наблизо и се интересувам - помислила, че съм аз. Аз не съм стъпвала там, но подходът ми напомни Де Шели?

Да не би да пеят старата песен на нов глас? Т.е. на ново място и с ново име?

# 2 056
Момичета, погледнах последните страници, но не видях да е коментирано, затова питам  Де Шели да не са се клонирали в Diamonds или нещо подобно до Мол България?
  (...)

Точно така. Въпросният Diamonds се е появил преди около 3 месеца.

# 2 057
  • София - Рим и обратно
Девойчето от фирмата си би егати автогола със споменаването на отзивите в руски сайтове. Та аз именно там се ориентирах отначало що за престъпници са тия хора Shocked. И едва ли съм единствената.  Поназнайваме руски ние по- дъртичките Simple Smile.

# 2 058
Девойчето от фирмата си би егати автогола със споменаването на отзивите в руски сайтове.
Laughing
     Чак до там не стигна, само спомена колко утвърдена била компанията в Русия и Израел. Аз й припомних какво пише в руските сайтове, а Боряна любезно предложи израелски. Видяхме безспорните успехи на компанията в богатите държави с богатите жени, които не се пазарят за някакви скромни 2000 лева. Ще чакаме нова порция обяснения в понеделник, работно време. Mr. Green

# 2 059
Аз пък искам да ви кажа, че и в САЩ са опитали и там са ударили на камък  Mr. Green
Desheli Beauty Center
Там даже са я продавали за 2500 долара.  Mr. Green

# 2 060
  • София
Доларите в марки сменяям ааааз!

# 2 061
Ах как искам г-ца ПР да ни обясни като са толкова обичана марка защо нито в Русия, нито в Израел, та даже и САЩ са недолюбвани.

# 2 062
Ах как искам г-ца ПР да ни обясни като са толкова обичана марка защо нито в Русия, нито в Израел, та даже и САЩ са недолюбвани.
     Не разбираш. Световно известните марки са много уплашени от умните кристали в козмацевтиката и организират заговор за сриването на такъв конкурент. Ние сме облъчени и част от плана на козметичната мафия. Twisted Evil

# 2 063
     Не разбираш. Световно известните марки са много уплашени от умните кристали в козмацевтиката и организират заговор за сриването на такъв конкурент. Ние сме облъчени и част от плана на козметичната мафия. Twisted Evil

Точно. И в този заговор се включват всички форуми, където всички потребители са подставени лица и шпиони на конкуренцията.  Joy
Аз не разбрах, защо изказването на мнение за даден продукт, щом е отрицателно - е хейт  doh Хубаво е и е нормално, разбира се за нормална фирма, когато клиенти не са доволни - да се възприеме като градивна критика, която да помогне на фирмата. А е видно от нашия форум, руски, израелския и останалите, че в тях няма промяна.
Абе щом един продукт, който се представя за натурален и незнам си къв си - вреди на определени заболявания - няма нищо натурално в него.

# 2 064
Горните линкове при мен не се отварят - изписва ми Stream Not Found.
Тези вече се отварят безпроблемно (значи не е в моя комп проблема)

Нека от Де Шели да си умират от яд, че Господарите са им изкарали всичките кирливи ризи. Особено в Част 4:
"Това не е просто козметика,това е козмецевтика" Joy Joy Joy

"Златна козметика" под натиск - част 1
"Златна козметика" под натиск - част 2
"Златна козметика" под натиск - част 3
"Златна козметика" под натиск - част 4
"Златна козметика" под натиск - част 5
"Златна козметика" под натиск - част 6

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 15:18 от krem-karamel

# 2 065
тези хубавци кога ще дойдат в Пловдив?  smile3508 smile3508

# 2 066
Още една разобличаваща публикация за руската мафия Де Шели.
Ще ми е интересно дали "Де Шели" отново ще се включи с коментар (Сигурно пак ще вземе да "развява" линка от онази платена публикация от петел.бг)

ВНИМАНИЕ - ОПАСНА КОЗМЕТИЧНА СХЕМА

ЕКИПЪТ НА DAMA.BG

11-08-2014

Вече няколко наши читателки ни алармираха, че попадат в опасна схема за продажба на скъпа козметика. Споделяме ви една от историите и се надяваме да ни пишете с вашите коментари - положителни или отрицателни, за да може повече дами да бъдат информирани за случващото се.

"Моя приятелка дала телефона ми, за да ме поканят на безплатна козметична процедура. Отидох в офиса на фирма De Sheli/Де Шели, където, първо, за да вляза, ми поискаха личната карта. След това ме пое консултант, който ме въведе в отделна стая и започна да ми прави демонстрация с тази "специална", "свръхмодерна", "без консерванти" и не знам още каква козметика. Обработи половината ми лице и започна да сравнява с другата половина, изкарвайки кожата ми възможно най-неподдържаната, в ужасно състояние, нуждаеща се от постоянни грижи и т.н. Дори и да имаш някакво самочувствие, тази девойка е в състояние да го съсипе. И след като ти е обяснила колко си грозна и колко крещяща нужда имаш от тяхната френско-израелска козметика, ти предлага да си я закупиш. Само сега и по време на тази презентация на промоционалната цена от 2000 лв., вместо за 2500 лв.!!!
Споменах ли, че по време на цялата процедура непрекъснато ме питаха какво работя, как съм финансово, имам ли семейство, каква кола карам, колко пари отделям за козметика всеки месец... И накрая излязоха с една ценова оферта и започнаха да ме притискат да подпиша договор за закупуването на куфарче с 11 кремчета за 2000 лв. На моите възражения, че нямам толкова пари и няма как да си го позволя, ми излизаха с нова оферта, договори, кредити, кредитни институции и какво ли още не. Истински емоционален и психически тормоз. Едвам се измъкнах. Накараха ме да им дам и контактите на 15 мои приятелки, които да поканят на "безплатна" процедура. Пазете се от тази фирма!!!"

Преди няколко месеца "Господари на ефира" са правили разследване за въпросната фирма "Де Шели", което можете да гледате тук. Попаднахме и на много форуми с отрицателни коментари, най-вече сред руските сайтове, които са пламнали от тази "маркетингова" схема.

Имате ли опит с тази фирма? Споделете вашите коментари и наблюдения.

DAMA.BG

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 21:43 от krem-karamel

# 2 067
Пиарката да сподели също защо искат лични карти, при положение, че нямат никакво право. Не са полиция. Има си закон.

# 2 068
  • София
Кой е този "от екипЪт" на Дамата? И той като пиарката на Дешели е проспал началните класове с урока за членуването на съществителни имена от мъжки род, единствено число. Баси неграмотниците! С такова писане, хвани единия и удари другия!

# 2 069
  • София
Те личната карта не я вземат,само я искат за да са сигурни,че лицето което им е препоръчано е същото.Даже и не я докосват,по закон това не е превишаване на правата.На мен само погледнаха имената.Ако я бяха взели,щяха да видят цирк със съответните органи........Друг е въпроса колко е ...ъъъъ....морално да искаш легитимация при положение,че това не е място със ограничен достъп и особен режим на пропускане...на мен ми прилича на,,имам какво да крия и се презастраховам,,Премълчах си.....
Друго ме притеснява...някое от момичетата тук каза,че са снимали с камери?!!!!! Shocked
Това без изричното уведомение на момента и дадено съгласие е незаконно...все още Mr. Green освен ако не се касае за СРС което ще се използва за масово осведомение или за веществено доказателство и такова със охранителна цел....и тук винаги могат да се измъкнат,но аз не видях на входа да има лепенка,че обекта се охранява със видеокамери.
Де Шели.....има ли видеокамери във стайчетата?Имало ли е?

Общи условия

Активация на акаунт