Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 798
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 385
Аз не разбирам...от суета ли се връзват жените? Не успява ли да светне сигналната лампичка, когато ти поискат 2 бона за крем?
Тя сигналната лампичка трябва да светне много преди това - още в момента когато по телефона те омайват за "безплатна процедура", но! само срещу представяне на лична карта, защото без нея не може... Stop

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 2 386
Така, фактите са налице. Както казах има търговски регистър и гледате там. Като сменим етикетите се сменя целия продукт, капиш ? Значи излиза че дешели е сменила собствениците, сменила е продуктите. Има разлика в методите на работа с козметиката, ама неееее пак същата фирма е! Дайте да викаме на кауфланд че е лидъл, а ? Или да викаме на Oriflame, че е Avon, a ? А на тези, които не им пука, но пък им пука достатъчно, за да ни клеветят без да имат факти за това. И ето, пак поредната лъжа, “А как ще оправдаете това, че клиенти на Дешели идват при вас на консултациите си по договор?”
Кой е този клиент, моля ви изкарате договора и покажете кога ние сме изпълнявали договор на дешели ?? Все едно Oriflame да изпънява договор на Avon, ха ха. Чиста клевета поредна

# 2 387
kosi.bosi , как посрещате клиентките?
Пак срещу представяне на лична карта ли?

# 2 388
Така, фактите са налице. Както казах има търговски регистър и гледате там. Като сменим етикетите се сменя целия продукт, капиш ? Значи излиза че дешели е сменила собствениците, сменила е продуктите. Има разлика в методите на работа с козметиката, ама неееее пак същата фирма е! Дайте да викаме на кауфланд че е лидъл, а ? Или да викаме на Oriflame, че е Avon, a ? А на тези, които не им пука, но пък им пука достатъчно, за да ни клеветят без да имат факти за това. И ето, пак поредната лъжа, “А как ще оправдаете това, че клиенти на Дешели идват при вас на консултациите си по договор?”
Кой е този клиент, моля ви изкарате договора и покажете кога ние сме изпълнявали договор на дешели ?? Все едно Oriflame да изпънява договор на Avon, ха ха. Чиста клевета поредна

Къде са фактите мис Дешели? Ти нормална ли си? Защо си мислиш, че думите ти могат да се приемат като факти.
Ти си тази, която се пъне уж да изчисти името на фирмата. Ти доказвай. Ако не можеш - чупката.
Дешели сте и това е. И щом Банин е при вас е ясна работата.
Ей сега се затърчах към търговския регистър  Joy Ти ще търчиш  hahaha

# 2 389
Така, фактите са налице. Както казах има търговски регистър и гледате там.
Пиша ти бавно, защото изглежда не можеш да четеш бързо.
За мен сте еднакви с предните мошеници. Ти се запени, че ще доказваш, че не сте. Докажи ми, не ме пращай да ровя в ТР. Не е моя работа и не ми пука. Ти искаше да ме убеждаваш.

Надявам се, че това е опит за ирония, иначе по-нататъшни спорове няма да имат смисъл.
Като сменим етикетите се сменя целия продукт, капиш ?

Май не, съдейки по:
Като сменим етикетите се сменя целия продукт, капиш ? Значи излиза че дешели е сменила собствениците, сменила е продуктите.
Да разбирам ли, че ако налея веро в опаковка на шампоан и магически продуктът става различен, защото етикета е различен?

# 2 390

Надявам се, че това е опит за ирония, иначе по-нататъшни спорове няма да имат смисъл.

Май не, съдейки по:
Като сменим етикетите се сменя целия продукт, капиш ? Значи излиза че дешели е сменила собствениците, сменила е продуктите.
Да разбирам ли, че ако налея веро в опаковка на шампоан и магически продуктът става различен, защото етикета е различен?

Това не съм го прочела  Joy Ама тя стана толкова скучна и досадна  hahaha
Начи ако си купя сутиен за 100 лв, гърдите ще ми станат ли по-големи и убави?  Joy
Баси и логиката. Но тази фирма има нужда от хора с такъв капацитет  Wink

Пиша ти бавно, защото изглежда не можеш да четеш бързо.

Joy Joy Joy Joy

# 2 391
Скрит текст:

Май не, съдейки по:

Това не съм го прочела  Joy Ама тя стана толкова скучна и досадна  hahaha
Начи ако си купя сутиен за 100 лв, гърдите ще ми станат ли по-големи и убави?  Joy
Баси и логиката. Но тази фирма има нужда от хора с такъв капацитет  Wink

Тя на това разчита, че като ни удави в думи и натъртва, че това са факти, ще ни убеди.

Идеята е, че ако си купиш сутиен за 4,50 и му туриш етикет, че струва 100 лв., се сменя целия продукт, капиш?  Wink Било боклук от Илиенци, сменяш етикета и бам - става Виктория сикретс.

# 2 392
kosi.bosi , как посрещате клиентките?
Пак срещу представяне на лична карта ли?

Вие верно сте много злобни същества и хейтъри, те хората ви виждат. Колкото и да хейтвате фактите са си факти:

1.       Собствениците на фирма Бюти Индъстри са различни от тези на Дешели. Това всеки може да го види в търговския регистър. Това е факт.

2.       Фабриката производител B4U няма нищо общо с фабриката на Дешели в следствие на което и продуктите, които ползваме нямат нищо общо с тези на Дешели. Ако някои твърди обратното моля да изкара факти!

3.       Фирмата в момента е с +- 46 човека персонал, 5 от които са бивши служители на Дешели.

4.       Методи на работата между двата бранда на Дешели и Бюти спрямо козметиката има прилики, но също така има и доста разлики.

5.       Максим Банин не е управител, нито е собственик на фирмата, а е служител, който обучава младите ни специалисти в телемаркетинг.

А вие нямате никакво основание да ни наричате, че сме дешели, капиш ?. Аз мога да вляза в регистъра и да изкарам инфо, мога да пусна линкове към сайтовете ни и с препоръки, който имат и подписи, което ги прави официален документ. Мога допусна и линкове към фабриката както и снимки на етикетите, но ако го направя това после ще ме обвините, че правя реклама на Бюти индъстри и ще ме репортнете.

Също така, при посещаване на клиент в офиса ни за презентация лична карта никога не се е искало, това пак е заблуда пусната тука във форума.

# 2 393
Айде спри се, баси. На нищо не прилича Вашето вече. Stop

# 2 394
Четох, четох... и толкова се смях с изказванията на kosi.bosi. С това най-много

Аз за какво си купувам шампоан, балсам, маска за коса, като мога с едно веро да напълня отделните шишенца и те магически да станат друг продукт?  Thinking

# 2 395
  • София
Чудя си се аз защо темата отново е на първа страница, а то се появил отново някакъв наивник с нови лъжи. Не ви ли е досадно? Разбирам, че сте на принципа, че няма лоша реклама, но аз си мисля, че с толкова смехотворни и обидно елементарни лъжи няма как да се привлекат много клиенти. Наистина ли си вярвате като пишете такива глупости? Съвсем сериозно питам.

# 2 396
Значи, аз до тук от постовете на Косито разбрах, че ние трябва да докажем, че тя е права  Thinking

# 2 397
Ей, злобарки, престанете вече с тази злоба и хейт, че ми писна да ви чета тъпите постове. И форума ми падна в очите заради вас! Аре направете фирма и сипете веро в шишенца и ги продавайте за козметика да видим какво ще ви се случи! Защо се нахвърляте така върху момичето злобно, а ? Май си нямате друга работа освен да злобеете. Аз ползвам козметиката на Бюти и бих ви казала, че е много добра в сравнение с други боклуци, които съм ползвала. Да не говорим, че ми излиза много по-евтино! Бих ви качила и снимки на кожата ми да видете подобренията, само че не знам как се качват в този форум. Аз влезнах в регистъра и извадих инфото за тези, които са неадекватни и не могат да си го извадат, но могат много много добре да злобеят:

1.  ЕИК/ПИК   203636219   20150724121045   История
Документи
2.  Фирма   БЮТИ ИНДЪСТРИ   20150724121045   История
Документи
3.  Правна форма   Еднолично дружество с ограничена отговорност   20150724121045   История
Документи
4.  Изписване на чужд език   BEAUTY INDUSTRY EOOD   20150724121045   История
Документи
5.  Седалище и адрес на управление   БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1799
ж.к. МЛАДОСТ 2, бл. 254, ет. 2, офис 6   20150724121045   История
Документи
6.  Предмет на дейност   ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ; КОЗМЕТИЧНИ ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОНЕРСТВО; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО ЗАКОНА ЗА ТУРИЗМА, В Т.Ч. РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТУРОПЕРАТОРСКИ УСЛУГИ; КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.   20150724121045   История
Документи
7.  Управители   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА   20160217111716   История
Документи
11.  Начин на представляване   Заличено обстоятелство   20160217111716   История
Документи
23.  Едноличен собственик на капитала   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА   20150724121045   История
Документи
Капитал
31.  Размер   500 лв.   20150724121045   История
Документи
32.  Внесен капитал   500 лв.         

Ето и линкове от сайта на дийп където се посочва фабриката с която работят:
http://deep-cosmetics.net/production/producer/1-b4u-ltd

Вземете се спрете с този хейт и злоба най-сетне, и тази наглост.
То хлебарки и злобарки едно и също, интелигентния човек се го хваща гнуса и все ги трепи със силен удър!!!

# 2 398
Скрит текст:
Ей, злобарки, престанете вече с тази злоба и хейт, че ми писна да ви чета тъпите постове. И форума ми падна в очите заради вас! Аре направете фирма и сипете веро в шишенца и ги продавайте за козметика да видим какво ще ви се случи! Защо се нахвърляте така върху момичето злобно, а ? Май си нямате друга работа освен да злобеете. Аз ползвам козметиката на Бюти и бих ви казала, че е много добра в сравнение с други боклуци, които съм ползвала. Да не говорим, че ми излиза много по-евтино! Бих ви качила и снимки на кожата ми да видете подобренията, само че не знам как се качват в този форум. Аз влезнах в регистъра и извадих инфото за тези, които са неадекватни и не могат да си го извадат, но могат много много добре да злобеят:

1.  ЕИК/ПИК   203636219   20150724121045   История
Документи
2.  Фирма   БЮТИ ИНДЪСТРИ   20150724121045   История
Документи
3.  Правна форма   Еднолично дружество с ограничена отговорност   20150724121045   История
Документи
4.  Изписване на чужд език   BEAUTY INDUSTRY EOOD   20150724121045   История
Документи
5.  Седалище и адрес на управление   БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1799
ж.к. МЛАДОСТ 2, бл. 254, ет. 2, офис 6   20150724121045   История
Документи
6.  Предмет на дейност   ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ; КОЗМЕТИЧНИ ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОНЕРСТВО; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО ЗАКОНА ЗА ТУРИЗМА, В Т.Ч. РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТУРОПЕРАТОРСКИ УСЛУГИ; КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.   20150724121045   История
Документи
7.  Управители   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА   20160217111716   История
Документи
11.  Начин на представляване   Заличено обстоятелство   20160217111716   История
Документи
23.  Едноличен собственик на капитала   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА   20150724121045   История
Документи
Капитал
31.  Размер   500 лв.   20150724121045   История
Документи
32.  Внесен капитал   500 лв.         

Ето и линкове от сайта на дийп където се посочва фабриката с която работят:
http://deep-cosmetics.net/production/producer/1-b4u-ltd

Вземете се спрете с този хейт и злоба най-сетне, и тази наглост.
То хлебарки и злобарки едно и също, интелигентния човек се го хваща гнуса и все ги трепи със силен удър!!!

Ако нещо не ти харесва във форума - ставаш и се махаш.
Не знам кой е тъп, ама едни снимки да не можеш да качиш не говори добре за теб.
И какво доказва това което постна? Нищо. А таз Плотникова е рускиня сигурно. Да не е някоя на Банин. Я любовница, я майка, я жена.
Аз пък ще повторя отново, че щом Банин работи и в тази фирма - нещата са гнили, ама много  hahaha

И кво е тва "удър" Нали си ентелегентна. Молим та убесни ми  Praynig
Ас си мислъ, чи интелегентниа чоуек ша можи да пиши грамотну, ма ти ни си от тия, та пишъ на твоа език.   bouquet

Значи, аз до тук от постовете на Косито разбрах, че ние трябва да докажем, че тя е права  Thinking

Мне, те рипат като ощипани моми. Те ще доказват. Но не го правят. Пишат някви неща и викат, че са били факти. Ох, ни мога
  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 2 399
  • София
В интерес на истината - за презентацията не са ми искали лична карта. Явно става при сключването на договора или каквото там се прави.
Явно не само пишат тук, но и се учат какво вече да не правят.

Общи условия

Активация на акаунт