Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 885
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 415
То да ви кажа честно, аз няма да се учудя ако един човек стои зад профилите, които пишат против нас и някои да му плаща да ни клепи и подиграва и да злобее против нашата фирма.

Изключително благодарна съм на дамите, които ми се притекоха на помощ и ме защитиха. Благодаря ви!
Точно тъй ще е и сигурно не само ще го кажеш, но и ще го докажеш!Което е едно и също нещо по същество!!!!
Зад нашите няколко десетки профила с  по между няколкостотин и няколко хиляди поста седи един човек, който поства от години, включително по няколко поста едновременно, само и само да ви дискредитира! Още преди да се появите!!!!!!!
Докато внезапно регистриралите се нови юзъри много доволни от козметиката няма как да не са напълно независими и по една случайност да се появяват в големи количества, когато фирмата има нужда от ПР! Това е съвсем случайно съвпадение, което се повтаря всеки път когато Дешели сменят търговската политика или името си!

# 2 416
Здравейте,

Сега нека да обобщя фактите, които ние излагаме и доказват, че нашата фирма Бюти Индъстри не е Дешели.

1.      Собствениците на фирма Бюти Индъстри са различни, това вече е посочено в един пост и който иска може да провери в търговския регистър.

2.      Фабриката производител е различна както и бранда козметика, който ние продаваме също е различен, базирано на което и самите продукти са различни. Има постове, които посочват това както и пост с линк към данните на фабриката ако някои иска да сравни.

3.       В момента, в нашата фирма работят 46 човека, 5 от които са бивши служители на Дешели.

4.      Методите на работа между двете фирми Бюти и Дешели са сходни, но също така имат и съществени разлики. Няма логика да се сравняват двете фирми както писах по-горе все едно да се сравняват ORIFLAME И AVON или Кауфлан и Лидъл защото имат сходни методи на работа.

5.      И не така без известния Максим Банин не е управител, а е служител в нашата фирма Бюти Индъстри. Неговата роля е да обучава персонал за телемаркетинга.

В дадения случай също бих казала, че поговорката “Кажат ли ти, че сестра ти е крадла, върви доказвай, че нямаш сестра!” много ни пасва на нас и нашата ситуация.

# 2 417
  • Оптимист по принуда
Б@си радиоточката.

# 2 418
След като за вас смяната на етикета означава нов продукт,не само че имате сестра, ами и може и две да са,и да са близначки. Crazy
И ние знаме поговорки- "Едно си баба знае,едно си бае".

# 2 419
  • out of space
Такава антиреклама трудно се постига  Laughing

# 2 420
  • София
3.       В момента, в нашата фирма работят 46 човека, 5 от които са бивши служители на Дешели.
Joy
Което какво точно доказва?

Останалите "доказателства" са също толкова смехотворни. Всеки може да си регистрира колкото фирми иска, да си назначи за управител когото си иска и да работи или да не работи в тях - както си иска.

# 2 421

Цитат
Здравейте,

Сега нека да обобщя фактите, които ние излагаме и доказват, че нашата фирма Бюти Индъстри не е Дешели.
1.      Собствениците на фирма Бюти Индъстри са различни, това вече е посочено в един пост и който иска може да провери в търговския регистър.

Което по никакъв не доказва, че не са подставени лица на Банин.

Цитат
2.      Фабриката производител е различна както и бранда козметика, който ние продаваме също е различен, базирано на което и самите продукти са различни. Има постове, които посочват това както и пост с линк към данните на фабриката ако някои иска да сравни.
Фабриката, която сте посочили има сайт, на който са изброени продуктовите линии, които произвежда, но дийп козметикс не е сред тях. Смяната на опаковката и подизпълнителя (ако има такава) отново не доказва, съдържанието е различно.
Цитат
3.       В момента, в нашата фирма работят 46 човека, 5 от които са бивши служители на Дешели.
Сред които е управителят на Дешели, който е доста по-ключова фигура от козметичките и телефонните оператори, които така или иначе се сменят всеки месец.

Цитат
4.      Методите на работа между двете фирми Бюти и Дешели са сходни, но също така имат и съществени разлики. Няма логика да се сравняват двете фирми както писах по-горе все едно да се сравняват ORIFLAME И AVON или Кауфлан и Лидъл защото имат сходни методи на работа.
Аз не видях никакви разлики, камо ли съществени. Би ли ми казала поне една, която да не е различните имена? Методите на ORIFLAME И AVON се използват от доста други компании, а  КауфланД и Лидл просто работят като всеки друг супермаркет. За сметка на това "безплатната процедура" на половината лице, купуването на козметика на години изплащане и изискването да даваш телефони са уникални методи, които не съм срещала при никоя друга фирма. Няма място за сравнение.
Цитат
5.      И не така без известния Максим Банин не е управител, а е служител в нашата фирма Бюти Индъстри. Неговата роля е да обучава персонал за телемаркетинга.
Искаш да кажеш или "небезизвестният" или "така известният", израз като твоя просто няма. Интересно е защо вашата фирма го е наела - дали заради перфектния български, заради спорните, граничещи с криминални търговски практики или заради неопетненото име на миналата му фирма? Ако Дешели е бизнес моделът, към който се стремите, мисля че не заслужавате доверие, независимо дали сте свързани с тях.

# 2 422
Егати и папагала е тази жена. Пак нейните "факти". Как не разбра, че е хубаво да гугълне и да види ко е туй факт. Нещо, което трябва да се докаже, а не да се твърди.
Иначе аз още чакам доказателства  Joy
И какво пак пробутва тоз търговски регистър. Откъде накъде ние да ходим да доказваме нейните "факти". Егати и русото същество  ooooh!

Браво Coraline, тамън мислех почти същото да пиша.

# 2 423
Значи да Ви кажа можете всичко да проверите в регистрите, заповядайте да видите новите ни Етикети,.... бла бла едно и също 100 Пъти!!!
Тази златна козметика,ми е интересно от кое и е толкова специалното? В Дешели-ще Ви кажа кое е - Цената!!! Съставките бяха вода от мъртво море,глина и малко живак-и скраба бил по фин-е това ли е 2350лв? Цената на куфарът реално струваше около 200лв - но все пак се предлагаше от Известната ФАМИЛИЯ  Банин и не може да е 200лв-трябваше да е 2350лв!!! Сега ще Ви кажа как работехме ,защото ми писна да слушам-ама те момичетата бяха супер мили и дрън дрън!!! Първо целта ни е да Ви покажем недостатъците и да видите и това което дори нямате(знаете една жена колкото и да говори-е суетни сме си ), след това "Чудотворните продукти" Лал ефекта( живакът ни е избелил лицето,а глината ни го е леко стегнало, и скраба ни е почистил порите(ми то и с какъвто и да е скраб става) дааа и сега борим Ви възраженията и която жена се съгласи се отчитаме на "Финансовият ни Директор" -това са управителките които през цялата презентация Ви слушат и гледат на камерите и Ви се подиграват...Ок отиваме във Финансов отдел-пуска се по-голяма сума да се тегли -уж за да е по малка главницата -дрън дрън нагласят си просто всичко да им излезе 2350 лв - и ако сте одобрена -Честито Вие сте поредният шаран -а милата Ви консултантка е взела 50лв отгоре,защото сте станала поредната щастлива,красива клиентка  Joy hahaha Joy hahaha - и какво ще плащате всеки месец кредит заради някакви кремчета ? хахах само да Ви кажа- скрабът ако не се измие хубаво-кожата Ви посинява!!!  Joy hahaha Joy hahaha и това всичкото за какво? За да забогатее Г-н Банин ли ? Айде осъзнайте се- това Ви е лицето хорааа- Лично мен управителките са ме карали на жени с кожни проблеми,когато нямаше много посетителки да им правя процедури- а ако се възпали кожата? Вие си знаете-ето по назад във форума има много подробна Информация , има и клипчета как в Русия ги приспивали жените и ги упоявали нещо за да си го вземат- е смятате ли ,Че ако наистина е добра козметика,ще има нужда от шмекерии за да бъде закупена ? Косето Босето мога само да и кажа- да смени плочата,че ми писна да чета едно и също всеки път!!! И другото което е Вие които не сте Вече уж Дешели ,ако моя близка ми се оплаче ,че сте и звъннали за пореден път- лично ще дойда и ще Ви накарам да изядете телефоните в кол центъра ВИ!!!!! Когато един човек иска да дойде при Вас-ок но Вие системно да тормозите хората е чисто нахалство!!!

# 2 424
  • София
Аз само нещо искам да попитам, иначе да, напълно ме убеди КосИто, че няма нищо общо между двете фирми, то с такива неоспорими доказателства при това "без известни"  ooooh!
Та въпросът ми: А вие имате ли договор с Де Шели, някакъв, на основание на което да обслужвате техни клиентки? Ако да, бихте ли ни разкрили причината, поради която сключвате договор с фирма с толкова лош имидж? Ако не - какво е основанието да обслужвате клиентки на Де Шели?

# 2 425
  • на село
А вие имате ли договор с Де Шели, някакъв, на основание на което да обслужвате техни клиентки?
Ама какви договори!?
Коси Боси като каже нещо, то е факт! Доказано, законно.

пп Любопитни неща казва търговския регистър  newsm78

# 2 426
  • София
Ама аз очаквам да ме залее с факти де. Начи, айде да не обиждаме момичето - нейната дума няма нужна от доказване! Щом е казала - край, това е! Почти като закон!  hahaha hahaha hahaha

# 2 427
Aма какви факти ще докаже тая жена-каза само Максим ни обучава новият персонал-само с това става ясно колко много лъже- Той не може да говори Български и ходеше с преводач на име Теди ,а за половин година ,силно се съмнявам да го е научил перфектно. И как жени които не са ходили в Новата Фирма(напълно различна от Дешели разбира се ) им звънят за процедури в Младост.Когато попитат кой им е дал телефона,отговорът е следният: Питайте на рецепция-Слизайки на рецепцията получават отговорът-Клиентката ни която Ви е дала телефонът е заявила да не и казваме името и точка. А клиентката е някоя от Дешели посетителка- както Максим обичаше много,ама много да казва на жените АВАНТАДЖИЙКИ !!!!Та този човек,с гигантско самочувствие , огромно его и непреодолимо желание да Бъде ШЕВ - ще се притеснява да не си загуби работата!!!  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Косе Босе - и фактите ти са смешни като теб и като цялата Ви " НОВА ФИРМА" !!!!

# 2 428
  • София
Ама нека се вихри момичето, виж как ни забавлява! Да не говорим за мощната антиреклама  Mr. Green

# 2 429
  • Оптимист по принуда
Абе отдавна си мина забавната част, сега вече е жалко.

Общи условия

Активация на акаунт