Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 629
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 430
Здравейте  миналата година по това време си търсех работа и попаднах на обява на Де Шели и си попадох cv. Естествено ми се обадиха и отидох на интервю в Студенски град . Още с влизането ми се стори многоо кич! Също докато чаках ми направи впечатление че доста жени ,като идваха да се записват , ха познайте какво ги питаха дали имат -ЛИЧНААА КАРТА . Чудих се за какво им е ... След което като излизаха въпросните жени ги караха да попълват някакви карти и искаха телефонни номера . Понеже чаках 30 мин и се нагледах ... Влязох на интервюто .. Много любезно беше момичето и се започна ; Супер работа , 4-6 часа работно време , много пари ... сещате се . Толко Прекрасно ,че нереално  Laughing .. Как ще ме обучат , как и аз незнам какво ... Накрая ми казва че довечера до 19:00 ако съм одобрена ще ми се обадят , понеже имат много КАНДИДАТИ за позицията ( само аз чаках хааха , както и да е) Тръгнах си и почнах да си размишлявам че нещо не е ок в цялата ПРЕКРАСНА РАБОТА (  то семинари , то екскурзии ,като награди  за повече продажби ...  Laughing Laughing ) Като се прибрах и цъкнах да видя какво пише за тях в нета и оп Господари на Ефира - репортажи ! Е многоо бързо се отказах , многооо !  И познаите в 18:59 буквално ми звънна телефона и въпросната дама ми каза че съм одобрена СРЕД ТОЛКОВА МНОГОО КАНДИДАТИИ ! С многоо любезен   тон ... в мига в който казах че се отказвам - тона сменен - троснат , рязък . Едва ли не трябваше отчет да давам , защо отказвам да започна работа там ..
 Просто нямам думи за тези хора , как може така да се гаврят с хората ...

# 2 431
Писах на фабриката, в която Дийп Козметикс твърдят, че си произвеждат продуктите. Ето техният отговор:
Цитат
Dear *****

Thank you for your mail.

We are the producers of many other brands like: Danielle Laroche, Absolute Care, Jeunesse but not the brand you mentioned below.

Noa Golomb
International account & export manager
Tel: 972-3-5581333 Mobile: 972-50-7737312
B.4.U LTD                            
www.b4you.co.il

# 2 432
Писах на фабриката, в която Дийп Козметикс твърдят, че си произвеждат продуктите. Ето техният отговор:
Цитат
Dear *****

Thank you for your mail.

We are the producers of many other brands like: Danielle Laroche, Absolute Care, Jeunesse but not the brand you mentioned below.

Noa Golomb
B.4.U LTD                            
www.b4you.co.il

Joy Joy Joy

Ето на това се вика доказателство.  bowuu

# 2 433
Цитат
Dear *****

Thank you for your mail.

Noa Golomb
B.4.U LTD                            
www.b4you.co.il

Браво!Ето това вече се нарича факт неоспорим!  bouquet

# 2 434
  • Оптимист по принуда
Чакайте сега радиото да се включи.

# 2 435
Така, сега виждам тук във форума поредната манипулация и клевета срещу нас! Как не ви писна да ни клеветите и злобеете против нас не знам. Но сигурно има хора, които правят нови профили и пишат едно и също и се занимават с това по-цял ден. Сега, ние ще публекуваме официални документи в нашия сайт, доказващи, че ние купуваме нашите продукти точно от тази фабрика.

Смятам, че ще докажем, че тези профили около coraline, lanfear и нейните подпрофилчета само ни атакуват, злобеят, подиграват, манипулират и т.н. До утре сутрин ще публекуваме документите на нашия сайт и ще ви дадем линкове да ги разгледате.

Demmy, много хубаво злобееш и се подиграваш. Аз не съм радио, моля те малко по-възпитано, ако ти е в капацитета.

# 2 436
  • Оптимист по принуда
С удоволствие ще прочета какво ще публЕкувате.

# 2 437
  • София
Профилите, които наричате вие коси.боси платени, са регистрирани от години тук та...

# 2 438
Профилите, които наричате вие коси.боси платени, са регистрирани от години тук та...

Вижте аз не съм техническо лице, не разбирам форуми и компютри много. Просто ми прави впечатление, как се изопачават нещата, как тези едни и същи профили се подиграват с мен, маниполират казаното от мен, злобеят срещу фирмата в която аз работя и съм доволна и затова се опитвам да ги защитя. И това се случва от едни и същи профили и някакви нови профили, които имат под 10 коментара да пригласят на старите профили. Което ме навежда на мисълта, че тези, които ни клеветят и злобеят правят някак си нови профили за да изглежда, че са нови хора. Такива профили, които на мен ми се набиват на очи са:

Лунен лъч, Blusky, chesriss и ако отида още страници назад ще намеря още такива профили и като продължим дискусията ще излезнат още такива профили. Това са профили с няколко поста и сигурно са създадени да пишат специално против нас.

Разбира се, аз не съм компютърджиика и може и да греша и предположенията може да са ми грешни, за кеото се извинявам предварително. Може някои от тези профили да не е на човек, който сипе само клевети към нас. Ама ми е странно как не виждам и един негатив от недоволен клиент до момента ? Или сега като го казах, че почнете такива постове да правите от фалшивите си профили, а ? Нека да получа фактурите и някакви официални документи, да ги качим в сайта ни и да ви дадем линкове, да видите поредната клевета към нас и след това чакаме да си направите новите профили и да ни наклеветите отново.

Обещано ми е, до утре сутрин материалите да са качени в сайта и аз да ви пусна линкове да видите фактури издадени от тази фабрика и т.н. Чакам и официално писно от фабриката също така. Доказахме ви, че сме различна фирма, вие не млъкнахте, наклеветихте ни пак, сега ще ви оборим клеветите отново да видим какво ново ще измислите да ни наклепате!

О, да… ще се хванете за правописа ми отново, нали ?

# 2 439
 Joy
Спри се, така се о....те и изложихте, че няма накъде.  Rolling Eyes

# 2 440
  • Оптимист по принуда
Аз не знам защо модератор не изтрива тези постове - темата е за ДеШели, така че излиянията на представителката на 'другата' фирма в такъв случай нямат никакво място тук.

# 2 441

И това се случва от едни и същи профили и някакви нови профили, които имат под 10 коментара да пригласят на старите профили. Което ме навежда на мисълта, че тези, които ни клеветят и злобеят правят някак си нови профили за да изглежда, че са нови хора. Такива профили, които на мен ми се набиват на очи са:

Лунен лъч, Blusky, chesriss и ако отида още страници назад ще намеря още такива профили и като продължим дискусията ще излезнат още такива профили. Това са профили с няколко поста и сигурно са създадени да пишат специално против нас.

И защо ще ходиш назад? Първоначално темата беше за ДеШели. Вие нали нямахте нищо общо с тях.

А колкото до клонирането на профили - човек съди за другите по себе си. Това, че вие сте си нароили няколко профила, че си и отговаряте една на друга в темите, не означава, че и останалите са така. Иначе няма да те ям за правописа. Твоята неграмотност поне е уникална, а предните "доволни потребителки" имаха сходен стил на изказване и допускаха еднакви правописни грешки.

# 2 442
Така, сега виждам тук във форума поредната манипулация и клевета срещу нас! Как не ви писна да ни клеветите и злобеете против нас не знам. Но сигурно има хора, които правят нови профили и пишат едно и също и се занимават с това по-цял ден. Сега, ние ще публекуваме официални документи в нашия сайт, доказващи, че ние купуваме нашите продукти точно от тази фабрика.

Смятам, че ще докажем, че тези профили около coraline, lanfear и нейните подпрофилчета само ни атакуват, злобеят, подиграват, манипулират и т.н. До утре сутрин ще публекуваме документите на нашия сайт и ще ви дадем линкове да ги разгледате.

Demmy, много хубаво злобееш и се подиграваш. Аз не съм радио, моля те малко по-възпитано, ако ти е в капацитета.

ПублЕкувайте, Коси! Ще ми е много интересно как ще докажете нещо, което просто не е вярно. Или ще го направите както и досега - като го повторите много пъти, без значение че зад твърдението не стои нищо?
На вашия сайт сигурно можете да си фотошопнете всичко, доказателство ще е когато на сайта на производителя качат информация за вашата козметика, подобна на онази, която имат за марките, които произвеждат. Може да е недоразбиране и да го изясните.
От друга страна е интересно как преди два дни не знаеше къде се произвежда козметиката, а сега вече си убедена, че е точно там, не може да има нито измама, нито някаква случайна грешка например.

Моля всеки, който се съмнява да пише на фирмата производител. Сигурно и те ще се окажат платени манипулатори накрая...

И понеже не си ми отговорила, нека задам в прав текст няколко въпроса, които упорито се заобикалят.

1. Кои са качествата, които оправдават наемането на служител като Максим Банин със съмнителен морал и порочни търговски практики?
2. Дешели добър пример ли са за вас и защо?
3. Кои други фирми освен Дийп и Дешели  имат този модел на предлагане на продуктите?

Едит: Сега видях че профилът, който Дийп козметикс използват за блога си, е качвал новините на Дешели преди. Абсолютна случайност, сигурна съм.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 18:04 от *Coraline*

# 2 443
Следя темата с интерес и аз също ще пиша на производителите които казвате,че произвеждат козметика за вас.Бясна съм,понеже се опитахте да излъжете възрастна жена на 60 години,която е пред пенсия и да я набутате да плаща кредит за кремове.Не Ви е срам!Съвест нулева!Утре на нейно място може да са вашите родители.Да плаща 100 лв. месечно за кремове с довод,че едва ли не ще стане на 20 г. и колко по-добре било да ги даде за крем,не за лекарства.Мизерници!

# 2 444
Цитат
Обещано ми е, до утре сутрин материалите да са качени в сайта и аз да ви пусна линкове да видите фактури издадени от тази фабрика и т.н. Чакам и официално писно от фабриката също така. Доказахме ви, че сме различна фирма, вие не млъкнахте, наклеветихте ни пак, сега ще ви оборим клеветите отново да видим какво ново ще измислите да ни наклепате!

О, да… ще се хванете за правописа ми отново, нали ?
Както казах, фабриката има информация на сайта си за всички други свои марки, можете просто да им кажете да качат и за Дийп. Това, за разлика от неясните сканове, няма как да оборим.
И никой не спори, че сте фирма с различно име, но не виждам какво значение има това ако имате същите практики.

И да, ще се хванем отново за правописа ти като се има предвид, че официален представител на фирма има правопис на второкласник. Това говори много и за представителя, и за фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт