Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 697
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 445
Първо не ми е нов профила Косе - за пореден път се изказваш неподготвена!!! Регистрацията ми е тук от 2014г. Другото което е - и аз мога да се снимам и да си кача снимката в профилът си и да приличам на Анджелина Джоли - фотошопът в днешно време е велико нещо!!! Жените тук и аз доказахме- Първото колко си тъпа и безмозъчна "уж възпитана " жена латерна-тоест само говориш едно и също(пояснявам ти ,защото видях колко са ти гънките в мозъка)
Другото което е да обясни как Максим Банин с развален БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -да не кажа,че изобщо не може да го говори- стана във фирмата ви работник който обучава новите консултанти??? Мъжът който запази за Коледното Парти 2014г Половината Bedroom За персоналът на Дешели и в бонус тогава дискотеката имаше и рожден ден и беше с покани и той плати всичко за близо 70човека без ограничения в консумацията -работи като ваш служител? Другото което е това което жената качи преди малко е въпрос на Фирмата производител-така наречената Фабрика на козметиката Ви- Как не са чували за Вас? Клеветили сме Ви били- не просто ние доказваме как стоят нещата - Вие се сами излагате,с "ДОКАЗАТЕЛСТВАТА" които до момента не видяхме де!!! Обяснявам ти го така ,защото мисля,че едва ли разбираш когато ти говорим директно!!! И другото което е Блонди- моля те,рещила си да защитаваш компанията си ОК - но поне пиши грамотно- Ако не го можеш има проверка за правопис!!!

# 2 446

Едит: Сега видях че профилът, който Дийп козметикс използват за блога си, е качвал новините на Дешели преди. Абсолютна случайност, сигурна съм.

Случаенос, не мисла  Peace

Ох, много се смях с писанията на косито  Joy Чакам с нетърпение публЕкацията и.  hahaha

Значи всички, които задават неудобни въпроси са атакуващи злобари, манипОлатори и подигравачи.
Въх, че са засрамих. Отивам да плача в ъгъла  Joy

Иначе чакам линк на сайта на фабриката на която пише, че прави козметиката на Дийп ли бяха, Бюти ли бяха, обърках се вече  Mr. Green

# 2 447
Косе Босе ,айде припомни как сте защитили ии доказали всичко. Като напишеш след всяко изречение 4 удивителни знака ??? Нее не става така.Хората ти показаха как се доказват нещата.Мен въобще не ме интересува боклушката ви козметика, а това ,че тази фирма е нов проект на Максим.Не се излагай ,като казваш ,че е нает.Моляя те,хората ,които го познаваме знаем що за стока е !Човека има такова самочувствие и "достойнство" ,че никога не би паднал на такова ниво-някой да го наема,а не той да е шефа и Оксана (жена му) да се разхожда все едно е безсмъртна. Както многократно казаха много хора тук- самият факт,че Максим въобще фигурира във фирмата говори ПРЕДОСТАТЪЧНО.И всички възможни фактури и документи да качиш си оставате мишкари,които гледат да излъжат хората.Няма никакво значение каква ви е козметиката. Искам също така да ми докажеш и цитираш имена на фирми със същата практика.Понеже си по доказателствата.!!!!!!

# 2 448
  • София
Вчера в автобуса млада жена зад мен проведе следния телефонен разговор: "Да, аз съм, кажете?  Не, не се интересувам от безплатната ви процедура. Откъде имате телефона ми? Благодаря ви за предложението, но нямам интерес към тази оферта. Не, наистина не се интересувам от това. Ако обичате, не ми звънете повече. Дочуване!"
Сега седя и се чудя - дали са й звънели от Кауфланд или от Лидл?  newsm78

# 2 449
  • Оптимист по принуда
По-скоро от радио Ереван  Mr. Green

# 2 450
  • на село
Както многократно казаха много хора тук- самият факт,че Максим въобще фигурира във фирмата говори ПРЕДОСТАТЪЧНО.
И жена му фигурира. В двете фирми.
В ТР има бутонче "история"  Wink

# 2 451
  • София
Както многократно казаха много хора тук- самият факт,че Максим въобще фигурира във фирмата говори ПРЕДОСТАТЪЧНО.
И жена му фигурира. В двете фирми.
В ТР има бутонче "история"  Wink
Ти сега на Търговския регистър ли ще вярваш или на косИто босИто?  hahaha

# 2 452
  • Оптимист по принуда
Това да не самят Банин с женски профил, ако съдим по грамотността...

# 2 453
Или пък жена му  newsm78
Много страстно защитава фирмата. Mr. Green
Колко ли и плащат на пост?

# 2 454
Ахахах нее ,повярвайте ми и той и тя не могат и един ред да драснат.Спомям си в началото ,когато го питахме знае ли български език,той ни отговаряше на руски :“ Знам,но трябва много да се напрягам за да говоря". Той не може да върже 1 изречение. И жена му фигурира ,разбира се, а и по някаква слОчаеност ,може би все руски фамилии в тази нова фирма  Laughing Joy  . Но вижте ,хора,аз все пак нищо не мога да докажа,за това предоставям тази възможност на косито

# 2 455
  • София
Значи Белла, много ясно,  че ще й вярваш. Факти са това, факти!!!!!! С толкова удивителни какво друго да са!  Mr. Green

# 2 456
Но вижте ,хора,аз все пак нищо не мога да докажа,за това предоставям тази възможност на косито
Просто го напиши и прасни 4 удивителни след изречението.  Mr. Green
Айде 6, за повече убедителност!
И 4 ще стигнат, ако използва вълшебната фраза - "Мога да кажа това и да го докажа" и в следващия пост добави "Това вече е казано и доказано".

# 2 457
  • София
Според мен е добре, да се направи следното: да се информират господарите, да разследват аджаба кой седи зад Де Шели и, кой зад Дийп, тогава ще видите вие - ФАКТИ!!!!!!

# 2 458
Нищо не ви разбират главите от факти!!!!!!!!

Коси, аз таковата да питам...ми душенце, вие във вашата нямаща нищо общо с Де Шели фирма, как процедирате при алергична реакция или ако клиентка иска да върне кремовете?

# 2 459
  • София
Белла, да не би да иронизираш? В тяхната фирма работят 46 човека, как може още да си мислиш, че имат каквото и да е общо с Дешели?

Общи условия

Активация на акаунт