Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 600
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 490
Браво! Така се печелят клиенти! Като ги наричате тъпи, злобни, хейтъри, смешници  Peace Направо се чудя как още не се е наредила опашка пред офиса ви да ни намажете с живачните кремчета.

Ние нашите клиенти не ги наричаме такива! Затова пред офиса ни има опашка и мислим за втори офис, недейте да извъртате нещата. Преди да напишете този коментар моля ви, прегледайте коментара няколко поста нагоре, на tzvety26!!! Обърнете се към нея и направете тази забележка, не на мен

# 2 491
  • на село
За какви измислици говорим ? Това, че нашата фирма изкара официални документи с подпис и печат
Ама аз наистина съм на СПА и явно съм проспала многобройните документи  newsm78
Видях една фактурка от преди една година.

Браво! Така се печелят клиенти! Като ги наричате тъпи, злобни, хейтъри, смешници  Peace Направо се чудя как още не се е наредила опашка пред офиса ви да ни намажете с живачните кремчета.
Ние нашите клиенти не ги наричаме такива! Затова пред офиса ни има опашка и мислим за втори офис, недейте да извъртате нещата. Преди да напишете този коментар моля ви, прегледайте коментара няколко поста нагоре, на tzvety26!!! Обърнете се към нея и направете тази забележка, не на мен
Чакай да ти преведа какво каза Атти - тя има предвид потенциални, бъдещи клиенти, а не настоящи. Иди на курс за привличане на нови клиенти при Банин, ако трябва.

# 2 492
не спа ми не знам какво ще ми помогне
Eдна освежаваща процедура от вашите продукти за 2000лв?

Или по-точно средно за 20лв на месец за продукт

# 2 493
  • out of space
Браво! Така се печелят клиенти! Като ги наричате тъпи, злобни, хейтъри, смешници  Peace Направо се чудя как още не се е наредила опашка пред офиса ви да ни намажете с живачните кремчета.

Нима не ме искате за клиент?  Sad Що така?

# 2 494
  • София
Русо КосИ, за кое съм излъгала или злобяла? Разбрахме, че си руса, виден е от всичко писано от теб и умствения ти потенциал, емоционалната ти интелигентност, мнението ти за нас (това за патките, да поясня ). Само в последните 2 страници РАV  така те заби, а ти здраво се оплете. Моля те, прочети поста си в отговор на PAV  и поне сама себе си не излагай повече!
Ситуацията става жалка вече! Но мисля да се позабавлявам още малко!
А, пропусна да ми кажеш, че злобея, защото не мога да си позволя да си купя чудните ви кремчета  hahaha

# 2 495
  • София
Върнах се да видя кого и как е нарекла tzvety26. И видях, даже и разбрах. Само че адресатът явно не е разбрал  Mr. Green

# 2 496
Коси, извинявай, душко...ама сигурно дори Виши не биха си позволили да кажат, че НИКОГА не може да се появи алергична реакция от техен продукт, не знам как ти, като представител на някаква измислена Бюти Нещоси си го позволяваш.

# 2 497
За какви измислици говорим ? Това, че нашата фирма изкара официални документи с подпис и печат
Ама аз наистина съм на СПА и явно съм проспала многобройните документи  newsm78
Видях една фактурка от преди една година.

Спокойно, специално за тебе ще качим още фактури.

# 2 498
Успех Ви желаем.
Спрете да ни занимавате вече.
Смятам, че е време този цирк да спре.
Всеки си вярва в каквото си поиска.
С включването в този форум не само, че няма да намерите нови клиенти, а и ще загубите и текущите Ви.
Аз съм дотук.
Глупости не ми се четат вече.

# 2 499
Русо КосИ, за кое съм излъгала или злобяла? Разбрахме, че си руса, виден е от всичко писано от теб и умствения ти потенциал, емоционалната ти интелигентност, мнението ти за нас (това за патките, да поясня ). Само в последните 2 страници РАV  така те заби, а ти здраво се оплете. Моля те, прочети поста си в отговор на PAV  и поне сама себе си не излагай повече!
Ситуацията става жалка вече! Но мисля да се позабавлявам още малко!
А, пропусна да ми кажеш, че злобея, защото не мога да си позволя да си купя чудните ви кремчета  hahaha

„Отнсно коментара на PAV1, оксана беше купила домейна, ползвахме нейната фирма за внос на тази козметика като последния внос си го правим вече самостоятелно и този домейн до колкото ми е ясно е купен от нея. Ще говорим с нашето техническо лице, да коригира тази липса и да се изчистят нещата до край. PAV1, благодаря ти за коментара, ние това не бихме се сетили да го коригираме.“
Какъв е проблема ??? Не можем да купим домейна от нея ? Или какво ? Аз не виждам с нищо да ме е забила!! Ние това сме го коментирали и по-рано, че ползвахме на оксана банина фирмата за внос. Пише го назад във форума

А и не съм руса, с черна коса съм! Както казах, не ме познаваш, ама ето, още един факт, че клеветиш.

hahaha hahaha hahaha

Бела дона, до момента ние не сме имали такъв случай, може да имаме в бъдеще, кой знае, но до момента аз не съм наясно да имаме случай на алергия. И както казах имаме специалист –диагностик, който като ти направи рецептата и се спазва не би трябвало да има проблеми.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 18:18 от kosi.bosi

# 2 500
Коси, чакам да си поговорим за алергиите  Flutter

# 2 501
  • на село
Не бъди нахална, аз чакам преди теб  Crossing Arms

# 2 502
  • София
Нееее, вече съм сигурна за русата боя!  hahaha
Значи нямате нищо общо с Де Шели, обаче доставчик на чудодейните кремове ви е Банина, а служител Банин  hahaha Пък и като добра самарянка Банина ви купува домейн  hahaha
И не знам дали ти направи впечатление, че по-назад във форума те предупредиха, че в ТР има и едно бутонче "История"...Надали ще ме разбереш какво искам да ти кажа, но можеш да пробваш!

# 2 503
  • Оптимист по принуда
Не бъди нахална, аз чакам преди теб  Crossing Arms
Няма време жената бе! Стига сте рипали!

# 2 504
Ми кажете какво ви интересува за алергиите ? Не ви ли отговорих на въпроса ? Ако имате други въпроси или нещо не ви е ясно питайте

Общи условия

Активация на акаунт