Лека и на теб.
И викаш ходиш на продецури. Процедурата не е ли с цел да си купиш продукта? Как така хем си го купила, хем ходиш на процедурИ

Не вярвам да са толкоз благородни и да ти нанасят всяка седмица безплатно кремчета по лицето.

Lan душко свиркай си.

След всичко изписано до тук вярвам, че всеки който е прочел темата си е изградил мнение и даже някой да не вярва, че въпросните две фирми са едно, то поне ще има едно на ум, ако случайно отиде на тези презентации.
От всичко най ме е яд, че така обработват жените да си закупят тази козметика и то на кредит. За мен е нереално, направо не ми го побира главата как ще се вържа да взема крем на кредит. Не вярвам всички клиенти на Дийп респективно на Де Шели да са само платежоспособни дами, които без проблем могат да кихнат тези пари. Съжалявам много, ако накърнявам нечии чувства, но звучи смешно. Когато бях самостоятелна бях си харесала една маска на La Mer случайно ми попадна мостра и бях очарована от резултата, но не съм теглила кредит да си я закупя, а спестявах като бачках по бригади и т.н, защото бях сама и нямах ангажименти към мъж и дете /и котарак