Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 302
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 700
То... и ти си прав. Аз защо се запених толкова ? Просто ми стана съвестно за тези хора. Виждам как работят и се стараят и после чета тука какво се пише, ама то това май за много фирми го има и май се оплетох в тия глупости и се изнервих. И закакво ? Имаш право, лека.
За протокола - дама съм.  Flutter
Лека и на теб.

Та ако е толкова велика таз козметика, къде са мненията на всички доволни клиенти?
И викаш ходиш на продецури. Процедурата не е ли с цел да си купиш продукта? Как така хем си го купила, хем ходиш на процедурИ  newsm78
Не вярвам да са толкоз благородни и да ти нанасят всяка седмица безплатно кремчета по лицето.
Може да са бонуси.  Laughing Шегувам се.
Lan душко свиркай си.  Hug
След всичко изписано до тук вярвам, че всеки който е прочел темата си е изградил мнение и даже някой да не вярва, че въпросните две фирми са едно, то поне ще има едно на ум, ако случайно отиде на тези презентации.
От всичко най ме е яд, че така обработват жените да си закупят тази козметика и то на кредит. За мен е нереално, направо не ми го побира главата как ще се вържа да взема крем на кредит. Не вярвам всички клиенти на Дийп респективно на Де Шели да са само платежоспособни дами, които без проблем могат да кихнат тези пари. Съжалявам много, ако накърнявам нечии чувства, но звучи смешно. Когато бях самостоятелна бях си харесала една маска на La Mer случайно ми попадна мостра и бях очарована от резултата,  но не съм теглила кредит да си я закупя, а спестявах като бачках по бригади и т.н,  защото бях сама и нямах ангажименти към мъж и дете /и котарак Mr. Green/.

# 2 701

Та ако е толкова велика таз козметика, къде са мненията на всички доволни клиенти?
И викаш ходиш на продецури. Процедурата не е ли с цел да си купиш продукта? Как така хем си го купила, хем ходиш на процедурИ  newsm78
Не вярвам да са толкоз благородни и да ти нанасят всяка седмица безплатно кремчета по лицето.
Може да са бонуси.  Laughing Шегувам се.
Lan душко свиркай си.  Hug
След всичко изписано до тук вярвам, че всеки който е прочел темата си е изградил мнение и даже някой да не вярва, че въпросните две фирми са едно, то поне ще има едно на ум, ако случайно отиде на тези презентации.
От всичко най ме е яд, че така обработват жените да си закупят тази козметика и то на кредит. За мен е нереално, направо не ми го побира главата как ще се вържа да взема крем на кредит. Не вярвам всички клиенти на Дийп респективно на Де Шели да са само платежоспособни дами, които без проблем могат да кихнат тези пари. Съжалявам много, ако накърнявам нечии чувства, но звучи смешно. Когато бях самостоятелна бях си харесала една маска на La Mer случайно ми попадна мостра и бях очарована от резултата,  но не съм теглила кредит да си я закупя, а спестявах като бачках по бригади и т.н,  защото бях сама и нямах ангажименти към мъж и дете /и котарак Mr. Green/.

Свиркам си ъф корс  Sunglasses
И на мен ми е странно това с кредитите. Но и да има такива, тяхна си е вината, техни са парите. Хубаво е да се мисли. Има и податливи хора. В репортажите за Дешели даваха не една жена, която са я изманипулирали да ги купи и после се отказва. Тук също са писали доста такива хора.
Въпроса е в качеството. Недоказано. И предвид кой работи там - мега съмнително. Не съществува нещо, което да ме убеди, че са почтенна фирма.

# 2 702
Сещам се за тези репортажи от там разбрах за Де Шели и след това попаднах на темата. Още в началото на темата имаше казус със закупена козметика от Де Шели и главоболията на жената да ги върне. Доколкото си спомням всичко свърши в полза на клиента мисля, че и кредит беше теглила.
В Дийп същите ли са похватите? Или са променили нещо? Не, че има някакво значение.

# 2 703
  • Оптимист по принуда
Савинче, удобно ли ще е да снимаш едно кремче,което ползваш от тях, с един днешен вестник, примерно, и да го качиш тук?

# 2 704
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И какво се оказва досега?
Нова фирма(по тяхни думи) наема човек Максим Банин,който е официално признат като измамник търговец в България,и същия този бил помагал в обучаването/ръководенето на новия персонал,който пък се оказва и част от Дешели - Не мисля,че има по-лош старт за един бизнес.
Без да споменавам идентичният начин на търговия,дублираното обзавеждене и апаратура с това на ДеШели.Без да споменавам извадките от ТР и още още.

Как не ви е срам? Толкова сте нагли и фалшиви до безобразие.Смешници!

А една жена,която знае как да се грижи за себе си,никога няма да даде 2 бона за кремчета на кредит с неясен състав,от напълно непозната марка и незнайно дори къде и от кой са произведени.Ще ги даде за Ел,Кларинс,Диор и такива от този калибър.

# 2 705
Първооо Косе виж от кой-знае се от кой профил пиша-просто в работата ми е регистриран с едно с вкъщи с две с-та!Знае се,че съм аз и не го и крия-дааа отговор на въпросите си естествено пак не получих -2 дена мисли какво да ми отговориш и така и не го измисли!Как пък -изведнъж се появи тази доволна клиентка когато вече ножът опря до кокала ? Ти коя си да кажеш,че аз съм си взела всичко? Вярвай на Банин- не ме бърка,всъщност това си е моя работа,само,че човек с повече от 2 мозъчни гънки гледайки Господари на Ефира и чувайки как говори Максим и обясненията на Косито ,че той Обучава новите- става ясно,че тук има лъжа нещо... А едната лъжа води до втора и трета! Пази Боже от хора като Вас!!! Това което казах,за бръчките-са ти го казали на 100% - скоро и Вие,ще видите,че съм права! Така-сега айде да се уточним веднъж за винаги тази Анна-управителка ли е или собственичка?Взех нещо да се обърквам и аз! Другото интересно нещо-аз съм доволна клиентка(примерно) от Дееп- със сигурност няма да вляза да ровя за тях,или дори и да стане,като напиша в GOOGLE deep cosmetics никъде не излиза БГ мама newsm78 newsm78 newsm78 Значи Вие специално сте влязла тук,за да ги защитите! Значи не аз съм платената или другите на мое мнение! Ако следя тема в която ,аз съм доволна бих се включила отдавна отдавна,а не когато вече няма как да се защитят! Освен да напишат- Доказахме и доказахме и доказахме без да са друго Аз не прочетох! Хубаво ние злобеещите срещу Де Шели и Дееп - ок ние сме хлебарки и кармата ще ни застигне! Ние сме хейтърки и т.н. Вас какво Ви толкова интересува?Защо толкова се впечатлявате тогава от казаното от Нас? Аз бих се разпалила,ако има защо-съответно явно и Вие се палите,явно защото има нещо! Косенце относно заплатата ти знам,че е така-Лично Ивана Тодорова,Сузана Бабалиева и още една,но нея я харесвам и ще и запазя името в тайна ми казаха каква е! Какво сега да не се окаже,че нямате такива хора? Относно Емилия-наета е при вас като Диагностик без диплома ли? Оф писна ми -или сте малоумни или поне Ви изнася да се правите на такива! Айде бе -Айде Докажете нещо Бе - фабриката Ви не Ви знае,пък камо ли Вие нещо да знаете! Доказала била-какво по-точно? 200 страници изписани и никакво доказателство! Имали много жени с името Анна -да добре и всички се занимават с козметика! олеее чак се изнервям на моменти - за колко малоумни вземате всички в сайта!

# 2 706
  • София
Другото, че другите марки са много по-стари и аз съм ги ползвала и след това съм се спряла на по-нова марка като Дийп и тъй като козметиката не е чак толкова скъпа, даже е евтина, а също така мога да я взема и на изплащане и да не говорим, че ако няма ефект мога да я върна, другите фирми имат интерес да пишат против тази фирма. Поне такава е моята логика.
Извинявай, ама може ли едно въпросче, от тези малките: значи кремовете на Де Шели са по-стара марка/разработка, а на Дийп са по-нова. Ти си ползвала и на едната и на другата марка-преди по-старите, сега новите. Извинявай, ама как попадна и при двете си покупки на кремчета точно на тези две никому неизвестни марки, предлагани от никому неизвестни, напълно несвързани, нямащи нищо общо помежду си фирми? Пък и установи, че едните са по-старите, а другите по-новите "серии"?
Страшна случайност викаш, а!  ooooh! hahaha

# 2 707
  • out of space
Никъде няма снимки "преди и след"  Rolling Eyes

# 2 708
  • Дъ Биг Вилидж
Никога ама никога не бих дал пари за куче марка козметика на фирма която няма международен уебсайт и която си е позволила безумието да оперира през домейн *.NET понеже е безплатен а за *.COM се плащат стотина евро годишно. С две думи бедняшка история!

Никой истински бизнес не би работил по този начин!

# 2 709
Никога ама никога не бих дал пари за куче марка козметика на фирма която няма международен уебсайт и която си е позволила безумието да оперира през домейн *.NET понеже е безплатен а за *.COM се плащат стотина евро годишно. С две думи бедняшка история!

Е, г-жо Иванова, елате, да погледнем как изглеждате сега след процедурата. Ето вижте, едната половина на лицето е изсветляла видимо, намаляла е назолабиалната гънка, кожата изглежда отпочинала, „торбичките” под очите са си тръгнали, намалели са отоците, порите са се свили, подобрил се е тенът, Вие изглеждате подмладена! Кажете, сега с какво лице искате да живеете? С такова? Или такова? (показваме половинките). Още днес тези проблеми могат да Ви напуснат! Можете ли да ми кажете какво усещане имате? Чувствате ли, че едната половина е „жива” и Ви казва благодаря? Прислушайте се към своите усещания,..., представяте ли си, това е само след една процедура! А сега си представете какво ще еслед 2-3 месеца употреба на продукция! Няма да могат да Ви познаят в работата и близките Ви хора! Вие ще изглеждате и ще се чувствате 10 години по-млада! Това е страхотно, нали? Нали знаем, и аз, и Вие, че нашата кожа със сигурност ще ни е благодарна, ако за нея се полагат правилно грижи. И още днес ние можем да осъществим това. Че това е толкова просто, да си отделяме едва 20-30 минути седмично и 5-10 минути на ден. Харесва ли Ви?? Бихте ли започнали да използвате козмецевтика още днес??? Отлично!!!

Отлично, аз ви споменах, че има още един ценоразпис който е валиден само в деня на презентацията това е , запознайте се с него.
1. Чакаме реакцията на клиента
2. Започваме да обясняваме преимуществото на втория ценоразпи

# 2 710

Е, г-жо Иванова, елате, да погледнем как изглеждате сега след процедурата. Ето вижте, едната половина на лицето е изсветляла видимо, намаляла е назолабиалната гънка, кожата изглежда отпочинала, „торбичките” под очите са си тръгнали, намалели са отоците, порите са се свили, подобрил се е тенът, Вие изглеждате подмладена! Кажете, сега с какво лице искате да живеете? С такова? Или такова? (показваме половинките). Още днес тези проблеми могат да Ви напуснат! Можете ли да ми кажете какво усещане имате? Чувствате ли, че едната половина е „жива” и Ви казва благодаря? Прислушайте се към своите усещания,..., представяте ли си, това е само след една процедура! А сега си представете какво ще еслед 2-3 месеца употреба на продукция! Няма да могат да Ви познаят в работата и близките Ви хора! Вие ще изглеждате и ще се чувствате 10 години по-млада! Това е страхотно, нали? Нали знаем, и аз, и Вие, че нашата кожа със сигурност ще ни е благодарна, ако за нея се полагат правилно грижи. И още днес ние можем да осъществим това. Че това е толкова просто, да си отделяме едва 20-30 минути седмично и 5-10 минути на ден. Харесва ли Ви?? Бихте ли започнали да използвате козмецевтика още днес??? Отлично!!!

Отлично, аз ви споменах, че има още един ценоразпис който е валиден само в деня на презентацията това е , запознайте се с него.
Това е обучение в тази фирма

# 2 711

Инай интересно:Работа с възраженията
„Искам да си помисля за това”
В този момент помогнете на купувача да разбере защо и е просто необходимо да си купи козметиката.
Сигурна съм, че днес покупката на козметика не е влизала във Вашите планове, но може ли да Ви задам въпроса кога за последен път Вие, гледайки се в огледалото, сте си казвали, че трябва да промените нещо, трябва нещо да направите с лицето си? Според мен е дошло времето да се замислите – не Ви ли боли да виждате Вашето лице с бръчки, черни точки, пъпки? Как ще живеете сега, знаейки, че се грижите неправилно за своето лице, използвайки неправилно козметиката? Та сега има избор, използвайте новите технологии за своето здраве и красота! Ние живеем смао един път! Наслаждавайте се на своето тяло, своето лице, обичайте се, та Вие сте го заслужили! Ако сега си закупите нашата козметика, колко често ще я използвате? Всеки ден, не е ли така? А колко често ще се наслаждавате на своето лице? Постоянно! Всеки момент от Вашия живот! Ако Вашето лице можеше да говори, то сега направо би викало: „DeSheli! Моля! Сега!”. Така или иначе ще похарчите парите си за нещо, по-незначително за Вас и по-късно ще съжелявате за това! Помнете, това не е покупка, това е ИНВЕСТИЦИЯ във Вашето здраве и красота. Защото Вие не сте само майка или съпруга, Вие сте преди всичко жена! Кога смятате да започнете да харчите пари за себе си?

# 2 712

В този момент помогнете на купувача да разбере защо и е просто необходимо да си купи козметиката.
Сигурна съм, че днес покупката на козметика не е влизала във Вашите планове, но може ли да Ви задам въпроса кога за последен път Вие, гледайки се в огледалото, сте си казвали, че трябва да промените нещо, трябва нещо да направите с лицето си? Според мен е дошло времето да се замислите – не Ви ли боли да виждате Вашето лице с бръчки, черни точки, пъпки? Как ще живеете сега, знаейки, че се грижите неправилно за своето лице, използвайки неправилно козметиката? Та сега има избор, използвайте новите технологии за своето здраве и красота! Ние живеем смао един път! Наслаждавайте се на своето тяло, своето лице, обичайте се, та Вие сте го заслужили! Ако сега си закупите нашата козметика, колко често ще я използвате? Всеки ден, не е ли така? А колко често ще се наслаждавате на своето лице? Постоянно! Всеки момент от Вашия живот! Ако Вашето лице можеше да говори, то сега направо би викало: „DeSheli! Моля! Сега!”. Така или иначе ще похарчите парите си за нещо, по-незначително за Вас и по-късно ще съжелявате за това! Помнете, това не е покупка, това е ИНВЕСТИЦИЯ във Вашето здраве и красота. Защото Вие не сте само майка или съпруга, Вие сте преди всичко жена! Кога смятате да започнете да харчите пари за себе си?
Подла тактика :
„Скъпо е”
Скъпо за сравнение с какво? Сигурно за сравнение с обикновената козметика. Но Вие нали сте съгласни с това, че в нашата козметика има много предимстава пред обикновената. Изброяваме: видим ефект само след една процедура, спестяване на време и пари, здрава кожа, икономично ползване, лечение на кожата, спа-салон във Вашия дом. Нима всичко това не е достатъчно, за да разберем, че не сме толкова богати, за да купуваме евтини неща?!? Колко пари сте похарчили миналия месец за козметика? Колко струва Вашият парфюм? Дрехите? Помислете, че можете да сменяте дрехите си по няколко пъти на ден, а лицето Ви е само едно! Прост пример: Вие си купувате блузка за някакви си ... лева и пак Вие се грижите за нея, нали? Купувате за вашата блузка гардероб, качествен перилен препарат, гладите я с хубава ютия внимателно, през марля, перете я в скъпа пералня, внимателно я закачате на закачалката, стараете се да я носите внимателно, за да не я скъсате или нацапате... Нима тази блузка значи повече от Вашето лице?!?
„Трябва да се посъветвам с мъжа си”
Кажете, моля Ви се, когато мъжът Ви купува гуми за колата, той съветва ли се с Вас? Сигурно не. А защо? Явно, защото Вие не разбирате много-много от това, нали? Така и той, най-вероятно, не разбира от козметика, нали? И за какво смятате тогава да се съветвате с него? Това решение е само Ваше! Ако Вие му обясните, че това е важно за здравето на Вашата кожа и му обясните, че това не е покупка, а инвестиция във Вашето здраве, то аз не мисля, че той ще посмее да Ви откаже! Ето, преди Вас купи клиентката и при нея беше същата ситуация – тя звънна на мъжа си веднага, каза му, че това е много важно и му зададе въпроса: „ти нали искаш, мило, да съм млада и да изглеждам добре?
Помогающие вопросы.
Нали не можем да си позволим да ползваме козметични средства, които само заемат място на шкафа?
Нали не за това сме ги купували?
 Очевидно е, че Вие вече сте похарчили не малко пари, за да изглеждате красива?
 Най-добрият начин да спестим за нас е да купим веднъж и да купим правилно, нали? Какъв е смисълът да ползваме нещо, което не работи?
Нали няма да купите хладилник, който не охлажда?
 Защо да купувате козметика, която не дава резултат?

# 2 713

Е,....това е обучение в фирмах на господин БАНИН!

Подла тактика :
„Скъпо е”
Скъпо за сравнение с какво? Сигурно за сравнение с обикновената козметика. Но Вие нали сте съгласни с това, че в нашата козметика има много предимстава пред обикновената. Изброяваме: видим ефект само след една процедура, спестяване на време и пари, здрава кожа, икономично ползване, лечение на кожата, спа-салон във Вашия дом. Нима всичко това не е достатъчно, за да разберем, че не сме толкова богати, за да купуваме евтини неща?!? Колко пари сте похарчили миналия месец за козметика? Колко струва Вашият парфюм? Дрехите? Помислете, че можете да сменяте дрехите си по няколко пъти на ден, а лицето Ви е само едно! Прост пример: Вие си купувате блузка за някакви си ... лева и пак Вие се грижите за нея, нали? Купувате за вашата блузка гардероб, качествен перилен препарат, гладите я с хубава ютия внимателно, през марля, перете я в скъпа пералня, внимателно я закачате на закачалката, стараете се да я носите внимателно, за да не я скъсате или нацапате... Нима тази блузка значи повече от Вашето лице?!?
„Трябва да се посъветвам с мъжа си”
Кажете, моля Ви се, когато мъжът Ви купува гуми за колата, той съветва ли се с Вас? Сигурно не. А защо? Явно, защото Вие не разбирате много-много от това, нали? Така и той, най-вероятно, не разбира от козметика, нали? И за какво смятате тогава да се съветвате с него? Това решение е само Ваше! Ако Вие му обясните, че това е важно за здравето на Вашата кожа и му обясните, че това не е покупка, а инвестиция във Вашето здраве, то аз не мисля, че той ще посмее да Ви откаже! Ето, преди Вас купи клиентката и при нея беше същата ситуация – тя звънна на мъжа си веднага, каза му, че това е много важно и му зададе въпроса: „ти нали искаш, мило, да съм млада и да изглеждам добре?
Помогающие вопросы.
Нали не можем да си позволим да ползваме козметични средства, които само заемат място на шкафа?
Нали не за това сме ги купували?
 Очевидно е, че Вие вече сте похарчили не малко пари, за да изглеждате красива?
 Най-добрият начин да спестим за нас е да купим веднъж и да купим правилно, нали? Какъв е смисълът да ползваме нещо, което не работи?
Нали няма да купите хладилник, който не охлажда?
 Защо да купувате козметика, която не дава резултат?

# 2 714
Lusi Nikolova- Как ли и нас ни Обучаваха по-същият начин  newsm78 newsm78 newsm78
Недей сега и ти,че "доволните клиентки на Дееп" ще ни бият на края-как може да говорим лошо за "Най-Добрата Фирма" !!!
Олеее думи нямам-интересно ми е само-кой те е Обучавал?Сузана,Илиева,Благовеста или Максим?

Общи условия

Активация на акаунт