Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 251
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, цял ден имам менструалните болки в корема, но съм далеч от цикъл. от 8дни правим опити... Има ли вариант да е човече в мен?  Praynig ... Взех си тест и утре ще пробвам ... Дано да са  EFP ...
Виж сега,почтииии няма как да ти отчете теста на този етап(има минимални такива случаи),пък камо ли да има човече в теб?Вие може и да си правите опити,няма лошо-напротив,ама е важно да хванеш О,да се оплоди яйцеклетката и след 7-10дни става загнездяването в матката,и чаааак тогава започва отделянето на хормона на бременността и т.н. и т.н.Пожелавам ти  EFP  ,ама е рано да питаш такива неща  Peace

Остава само чакането Simple Smile  Hug Мерси за инфото   bouquet

# 166
Не ѝ се сърдете, и аз от ентуиазъм вярвах, че ме боли 8-9 след евентуалното оплождане, чак реална си беше болката. Но нищо. Simple Smile Както казах вече - лудница с топли легла, много храна и масажи. Странно ми е как мъжете не могат да разберат защо изкукваме. Аз преди да почнем опити отидох на два прегледа при гинеколог да се уверя, че съм наред, те чакат месеци преди да се прегледат или преди да спрат цигарите. Може би това наше вталясване ни пречи. Колко от успешните случаи са ставали когато се откажат и спрат да го мислят? По лична статистика - много. Аз съм на тои свят, защото майка ми е решила, че няма как да стане. Хей ме на, късно чудо на мама.

Оф, колко си права...  #Crazy както ти казваш "лудница с топли легла, много храна и масажи"   newsm37  ... Успех с   fertilization и после получаването на  EFP

# 167
Здравейте момичета  Hug
Записвам се и аз да ви следя понеже всички имаме една цел... да видим така мечтаните  EFP
Пожелавам късмет на всички които НЕ чакат тези дни Simple Smile
Аз за този месец нямам надежди , но ще се боря за следващия  Grinning
Относно симптомите съм повече от сигурно , че доста от тях се дължат на самовнушението тъй като аз преди 1-2 месеца даже имах и сутришно гадене и куп други симптоми и като дойде лелката всичко ми мина  Laughing
Все пак горе главата на всички и от сърце ви желая скоро да видите  EFP

# 168
Здравйте.Благодаря ви за отговорите.Причината да задам този въпрос е,че трябваше да ми дойде на 19-ти май, а ми закъсня с 11дена ,имах почти всичките симптоми за бременост.На 7-мия ден направих тест вечерта,показа  се втора линия ама много много бледа,ако не се загледа6 няма да може6 да я види6  ре6их 4е е отрицателен.След 3 дни отидох до личния лекар за направление за гинеколог.Като си тръгнах от болницата получих ужасните болки.Изкървях но това не беше обикновен цикъл и продължи 3 дена,а не 5 както обикновеннно и не беше  силно кървене а някакво зацапване все едно.Всяка една от вас знае че на 2 и 3 ден от цикъла тече много силно,е това не беше така.Следващите 2 дена ми се появи едно кафеникаво,и до днес го имам,не е много силно но го има.Притеснявам се. Какво да правя? Благодаря ви

# 169
Отиди да те види лекар.

# 170
Здравейте, момичета! МЦ ми е 30 дни, менструацията - на 27-мо число (рядко се случва да ми закъснее с ден-два - обикновено подранява с толкова). Бебеправихме през май, а на 27ми май трябваше да ми дойде, т.е. закъснява ми с 8 дни. Днес ходих да пусна кръвен тест и ми излезе резултат 737.20 mlU/ ml. Моля, дайте мнения. Предварително благодаря на тези, които ще отговорят!

# 171
Честито бременна си, след една седмица може; спокойно да отидеш на лекар и да видите бебчо  Heart Eyes

# 172
dess83, честито! Леко бременеене ти желая!  Peace

# 173
Здравейте, момичета! МЦ ми е 30 дни, менструацията - на 27-мо число (рядко се случва да ми закъснее с ден-два - обикновено подранява с толкова). Бебеправихме през май, а на 27ми май трябваше да ми дойде, т.е. закъснява ми с 8 дни. Днес ходих да пусна кръвен тест и ми излезе резултат 737.20 mlU/ ml. Моля, дайте мнения. Предварително благодаря на тези, които ще отговорят!

Насочващи ЧХГ нива по време на бременността:

ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml

• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml  Ти, мила попадаш някъде тук Simple Smile Честито! Леко бременеене Simple Smile   bouquet

• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml

* Тези стойности са само НАСОЧВАЩИ – при всяка жена новата на ЧХГ могат да нарастват различно.

# 174
Значи няма съмнение! Благодаря ви, момичета! Бъдете живи и здрави, пожелавам и на вас същото щастие!

# 175
ЧЕСТИТО!!! Simple Smile

# 176
Честито и от мен   bouquet
Аз искам да питам дали някои мами са имали симтом като къркорене ниско долу,не в стомаха?Дали значи нещо  Simple Smile и като бонус болки в кръста,но тях си ги имах и миналия месец по това време ..

# 177
на мен ми къркореше ниско долу и коремът ми адски много се издуваше

# 178
 Heart Eyesздравейте на всички!! Незнам но датата ми 28 май да ми дойде цикъла на 30 май ми дойде и на 1 юни спря какво е това моля ви кажете ми??

# 179
Здравейте момичета. Идвам с въпросче. С последен М на 03.5 съм и днес с тест с втора бледа,но видима черта. Предполагаемата дата на зачеването,ако има такова е 29.05. , но овулацията си я усетих към 19-20 ( от първото ми раждане стана болезненна ). Според вас може ли да се отчете толкова рано резултат ( 5 дни) ? или теста е невалиден.Ще повторя пак след 2 дни, но все пак ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт