Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 225
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен!

На мен ми закъснява 4 дена за момента, но не знам дали има смисъл да правя тест...имам всички възможни cимптом, че ще ми дойде..а и преди седмица си правих тест, отрицателен. Чудя се са ли да чакам още, дали да си правя тест или да ходя на лекар...

Единственото е че гърди теми са адски подути и болезнени от около 12-13 дена, но това си е симптом за лелка по принцип... newsm78

# 631
Преди седмица е било твърде рано. Сега е много по-вероятно да отчете, ако има бременност. Успех и да видиш резултата, който искаш Simple Smile

# 632
Здравейте, дами!

И аз бях с големи надежди, че този път се е получило, докато не се събудих сутринта с чувствителност на гърдите, което при мен е сигурен признак, че ще ми дойде М!  Sad
Но какво да се прави!? Mr. Green
Е, не се отчайвай, има още надежда, все пак болката в гърдите е симптом и за бременност, въпреки, че мен ме болят почти през цялото време, само по време на цикъл -не, този месец започнаха да ме болят преди няколко дни, даже се чудих какво става, но май ми се е случвало и друг път, така че няма нищо  сигурно. Стискам ти палци!!!

# 633
По скоро болките в гърдите при бременост започват едва ден-два преди закъснението или след него.

# 634
По скоро болките в гърдите при бременост започват едва ден-два преди закъснението или след него.

Това не е задължително, както и  не е задължително сутрешното гадене да е сутрин.
Аз лично знам за случаи, в които гърдите започват да болят доста по-рано или изобщо да не болят...  Wink Снаха ми нямаше болезнени гърди, дори не ги усещаше чувствителни, докато при майка ми гърдите и са започнали да я болят доста по-рано от очакваната М. Всичко е до организъм...  Peace
Ако се разтърсите из форумите ще видите доста мами, чиито гърди са станали напрегнати "веднага след овулацията". Така че не губете надежда, всяка бременност е различна... Успех !  Heart Eyes

# 635
Не знам. Поне при мен и с трите бременности /двете от които бяха неуспешни/, болки в гърдите имах едва седмица след закъснението! Но надежда винаги има!  Mr. Green

# 636
  • София
Мен гърдите почнаха да ме болят и се подуха около 10 дни преди лелката, която не дойде. Така че си е до организъм.

# 637
Мен гърдите почнаха да ме болят и се подуха около 10 дни преди лелката, която не дойде. Така че си е до организъм.

Напълно съм съгласна!  Peace

# 638
И моите 2 сед. преди дата та на мц почнаха да ми болят гърдите

# 639
Преди да започнем с опитите дори не подозирах, че преди цикъл ме болят гърдите и корема, че имам цервикална слуз и повишена температура. Ама въобще не подозирах. Трябва да минат поне няколко месеца опити, за да опознаете напълно сигналите на тялото си и да прецените какво е "различното" от обичайното, по тези разлики може да определите вече, че нещо може би става. И пак няма сигурност какво е това нещо.

# 640
Мен пък гърдите не винаги ме болят преди цикъл. Случва се веднъж на 2-3 месеца.  Thinking

# 641
Мен пък никога не са ме боляли гърдите, дори като бях бременна Wink
Днес ми е 4-ти ден закъснение и още не съм правила тест. Не че не ми е интересен резултата, но предпочитам да изчакам няколко дни, пък и така съм се настроила, че е станало и ме е страх да не се разочаровам. Утре вече ще си взема тест Crazy

# 642
Здравейте момичета!

Ето да ви разкажа на бързичко. Както ви казах вчера имам 4 дена закъснение и негативен тест от преди седмица.

Днес 95% сигурна че ще ми дойде , станах рано да си направя тест за спокойствие на мъжа ми.
Оставих теста в банята и отидох да си правя кафе.
 След 7min се сетих за теста ...а на опаковката пишеше че може да е неправилно отчетено позитивно ако минат 5мин. Влезнах да го погледна и ... Положителен! Но даже не се и възмутих. Сигурна бях че не е наред, нали го видях късно.
Изпих си кафето и си изядох кроасана... И реших че все пак мога да повторя теста за всеки случай. Отидох за нов тест, направих го и този път стоях да го гледам от 3 до 5тата минута непрестанно. Ами пак положителен, освен това с много много ясни чертички.

Още сам малко в шок и чакам да го повярвам, за да се зарадвам наистина! #Crazy #Crazy #Crazy

Но ако ще помогне на някоя от вас ще ви кажа че ВСИЧКИТЕ симптоми, които съм имала бяха като все едно ще ми идва: подути чувствителни гърди, болки в корема от време на време, акне, болки в гърба.... Както си ми е било винаги. Само че този път всичко започна много по рано от обичайното.

USPEH NA VSICHKI! Hug Hug Hug Hug Hug

# 643
Честито, Ели! Знам какво вълнение и радост е да видиш двете чертички! Желая ти лека бременност и здраво бебче на финала! Hug

# 644
Ели, тихичко честито! Прекрасна новина, радвам се за теб! Hug

Общи условия

Активация на акаунт