Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 223
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ели, честито и от мен. Сега не бързай с лекаря, ако нямаш някакви оплаквания. Най-добре е да си запишеш час след 10-14 дни.
Точно за симптомите не мисля, че всички, които искат да видят двете черти трябва да си внушават, защото всичко е индивидуално. Някоя не са я боляли изобщо, друга са я боляли като в ПМС, мен, примерно, почват да ме наболват след като ми дойде, но в случая с бременността ми болките започнаха много по-рано и беше по-силно. Теста си го направих на 1 седмица закъснение, защото от толкова много внушени симптоми, преди това бързах за тест ако ми е закъсняло и само с един ден.

# 646
Благодаря на всички!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Прегръщам ви и ви желая много успех и щастие! По повода със симптомите, е ясно че всеки организъм си има собствено мнение. Просто при мен беше така..разбира се, че не е правило, но някак ме изненада, че не е нищо не обичайно. Не знам ,може би сам очаквала да ми излезнат двете чертички на челото  Grinning

А иначе мога да добавя че също бях засякла че имам леееко повишена температура. Преди да почнем с бебеnравенето си мерих температурата по друг повод в продължение на около 2 седмици и беше винаги около 35,5-35,6. По скоро от любопитство си я мерих и последните 10 тина през ден през два и е около 36,5. Не е висока температура, но е цял градус повече от обичайното за мен.

И на лекар няма да ходя поне 2 sed. Просто няма да ми дадат час за по рано. Благодаря за съвета все пак!

bouquet

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 15:54 от Eli..........

# 647
Ели, честито и от мен !   bouquet Пожелавам ти леко бременеене и пухкаво бебче на финала... Наслаждавай се изцяло на бременността и не спирай да се усмихваш !  Heart Eyes

# 648
Но ако ще помогне на някоя от вас ще ви кажа че ВСИЧКИТЕ симптоми, които съм имала бяха като все едно ще ми идва: подути чувствителни гърди, болки в корема от време на време, акне, болки в гърба.... Както си ми е било винаги. Само че този път всичко започна много по рано от обичайното.

Уповавам се на написаното от теб, вдъхва ми успокоение и се надявам и при мен тези познати симптоми да не са за М., а за това което бленувам!  Praynig

# 649
Честито Ели, лека бременност ти желая! Що се отнася до внушението,аз този месец надминах себе си, успях да си внуша всевъзможни симптоми, но за жалост днес ми дойде!Дано следващият месец да не мисля толкова за това, че ще се побъркам вече! ooooh!

# 650
Хей, Рости - не се отчайвай... Просто се опитай да не се вглъбяваш ( до колкото е възможно ) и силно се надявам другия месец да е твоя вълшебен месец...  Hug Мен снощи ме обзе натрапчивото чувство, че нищо не е станало този месец. Не съм тъжна или депресирана, просто изведнъж го почувствах така, пък да видим... Има още 5 дни...  Whistling
А ти не спирай да се усмихваш и следващия месец вместо бебеправене, правете ЛЮБОВ - така ставали най-хубавите бебета...  Heart Eyes Никоя фикс идея не е ползотворна... Успех !  Simple Smile

# 651
rossti08, следващия месец ще е твоя!  Hug

florecita, графиката ти е много обнадеждаваща! Hug Стискам палци!

# 652
Честито Ели, лека бременност ти желая! Що се отнася до внушението,аз този месец надминах себе си, успях да си внуша всевъзможни симптоми, но за жалост днес ми дойде!Дано следващият месец да не мисля толкова за това, че ще се побъркам вече! ooooh!

Rossiti08, горе главата!

Сте се получи съвсем скоро, ще видиш Simple Smile Както мисля се разбира от постингите ми, аз бях 99,99% убедена че не е станало. Нямах абсолютно никакво намерение да си правя твори тест, дори успях да го забравя единия докато отчиташе резултата!

Важното е споко, наслаждавайте се един на друг.
 Природата го е избрала да става по този начин...значи ще стане и при вас. Успех! Hug

# 653
Хайде сега, едва ли не чудо на чудесата Simple Smile Направила си първия тест твърде рано за това не ти е отчел  Mr. Green

# 654
Но ако ще помогне на някоя от вас ще ви кажа че ВСИЧКИТЕ симптоми, които съм имала бяха като все едно ще ми идва: подути чувствителни гърди, болки в корема от време на време, акне, болки в гърба.... Както си ми е било винаги. Само че този път всичко започна много по рано от обичайното.

Уповавам се на написаното от теб, вдъхва ми успокоение и се надявам и при мен тези познати симптоми да не са за М., а за това което бленувам!  Praynig

Всеки организм си съобщава по различен начин каквото има да си каже, но ще стискам палци скоро да си приятно изненадана Simple Smile Nature Sunny успех, да е по скоро! Hug Hug Hug Hug

# 655
Здравейте , за първи път и аз да се запиша в тази тема  Grinning
досега само съм стояла отстрани, но ето че за първи път имам някакви съмнения за бременност  newsm78
но все още си мисля, че е рано  Rolling Eyes но не е лошо човек да помечтае маничко  Simple Smile
Та така последната ми менструация беше на 30.05 и продължи както обикновено 4 дена. Не съм на Ти изобщо с овулацията, дори не знам кога имам  Rolling Eyes Rolling Eyes
Имах полов акт на 11.06 и 22.06 , гърдите започнаха много да ме болят и ги усещах супер тежки ( от някъде 16.06) сега все още са болезнени, по принцип преди менструация ми се случва винаги, но този път е по-болезнено, вкл и зърната. От последната седмица имам непостоянна болка ниско долу, като пред МС и всеки ден очаквам да ми дойде, но днес е вече 30-ти и все още няма вести. От няколко дена забелязах че кафето не ми спори сутрин и че постоянно съм гладна, но за каквато и да е храна си помисля се отвращавам....  Shocked Нямам все още изявено гадене и сега в момента пак съм гладна и пак не знам какво да ям, опитам ли нещо веднага го оставям, защото разбирам че не е това каквото искам  ooooh!
Какво мислите ?  Hug

# 656
Не става ясно - закъснение на цикъла имаш ли, редовен ли ти е по принцип, колко дни е?

# 657
По принцип винаги е редовен, 4 дена е продължителността, на 28 , 29 дни.
Не пия никакви противозачатъчни , нормално трябваше да ми дойде на 28-и  Peace

# 658
Направи си тест тогава.

# 659
  • София
Theanika_, от 11.05. ти се водят плодовити дни, има голям шанс да е станало. И моя съвет е да си направиш тест. Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт