Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 217
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Утре ще си направя тестче и ще се разбере  Hug

# 661
Сискаме палци

# 662
здравейте  Blush
Тестът показа 2 черти , като Т беше дори по-изразена от С  Simple Smile
Има ли вероятност за грешка?  newsm78
Благодаря Ви  Hug Hug

# 663
Няма грешка Simple Smile Честито. Peace

# 664
Мерсиии  Peace Peace

# 665
  • София
Честито и от мен  Hug
Сега остава да идеш на лекар, за да потвърди бременността, но не бързай, ходи след две седмици, за да е сигурно всичко. Не е лошо да започнеш да си търсиш лекар, който да ти следи бременността и да се уговорите, защото като ти дойде време да се записваш, може и да не приема пациентки.

# 666
Здравейте ! Отдавна не съм писала.Честито и от мен Theanika.  smile3525 Исках да попитам дали някой е използвал ултрогестан ,тъй като този месец със сигурност имах годна яйцеклетка и точната дата на овулация ( следено от лекар).Започнах да пия ултрогестан и се появиха симтоми често ходене до 00 , чувствителност първо в зърната, а сега и натежаване на гърдите.Имам 1- 2 дни до очакваната менструация.Дали това са симтоми на бременност или са реакции от приема на ултрогестана?

# 667
Здравейте на всички дами  Hug Hug Много съм притеснена защото от 20 февруари не ми е идвало,на 20 март ми дойде "УЖ" ама това не го броя за цикъл беше много розово и само цапаше,април ме пропусна,но това да го оставим....Ходих на гинеколог но ме прегледа и нищо не ми каза само ми извади снимката от видеозона   и ми я даде с думите "Заповядай това е за теб " и ми изписа някакви свещички да ги слагам 6 дена.... Каза ми че след като ги свърша ще ми дойде прегледа беше на 16 май но така и не ми дойде и този месец много интересно пак ми "дойде" но РОЗОВО И САМО ЦАПА...Много ще съм благодарна ако споделите какво мислите по въпроса....Дали има цветна бременност което много искам  Hug Hug Hug Hug Hug newsm17 newsm17 smile3525 smile3525

# 668
Ради, ти ме шокира  Shocked ... Казвам го с най-добри чувства... От това, което разбрах - не ти е идвало от 4 месеца ? Тест за бременност не си ли направи поне ?  #Crazy И колко време след закъснението отиде на лекар ?

# 669
  • София
Ради Тодорова, кога си била на преглед и с какъв ехограф са те гледали? С коремен не е сигурно, че ще засекат бременност, но с вагинален могат да я установят още в 4-5та седмица. Лекарят не е видял нищо, затова ти е казал, че ще ти дойде. Направи си тест най-добре и, ако имаш възможност, отиди пак на лекар.
nelka13, мой съвет е да изчакаш още 2 дни и да си направиш тест. Много от симптомите си ги внушаваме в желанието си да станем майки  Hug

# 670
Коремен беше а и си правих тест на  1 април и беше отрицателен и на 16 май отидох на доктор

# 671
Не, не може да е "цветна" бременност. Отиди на лекар.

# 672
Добре да изключим това цветна бременност..... Доста наддадох  последният месец,цигарите вече на си ми толкова сладки колкото преди ям много солено което не е нормално сладкото го отбягвам което също не е нормално  newsm78 newsm78

# 673
Добре да изключим това цветна бременност..... Доста наддадох  последният месец,цигарите вече на си ми толкова сладки колкото преди ям много солено което не е нормално сладкото го отбягвам което също не е нормално  newsm78 newsm78

Направи си още един тест и независимо от резултата отиди на лекар!

# 674

И какво от това?

Общи условия

Активация на акаунт