Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 213
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Аз не бих издържала 4 месеца без цикъл и без лекар. И как така при посещението ти при лекаря не ти е казал нищо?
Може ли да пиеш лекарства без да имаш идея какво ти е? Направо не те разбирам.
Форума няма как да ти помогне. Само лекар. Добър при това. И ако той не ти обясни какво ти е ти го питай. Става въпрос за твоето здраве все пак.
Успех.

# 676
Доктора не ми обясни нищо,например защо не ми идва или дали съм бременна или не просто извади снимката от ехографа и ми каза заповядай това е за теб и после ми каза че ще ми изпише някакви свещички за 6 дена и след това ще ми дойде на така и не ми дойде да вчера а и то не е цикъл а е цапане

# 677
Как мислиш, ако беше бременна, дали щеше да ти изпише свещички "за да ти дойде"? Защо не го попита какво ти е, докато беше там?

# 678
попитах го каза ми че  всичко е нормално  newsm78 newsm78 но според мен не е така затова днес си записах час при друг доктор за утре и ще видим какво ще стане

# 679
Здравейте, момичета! Днес ми е 5-ти ден закъснение, правих тест и е положителен. Оказа се, че съм с късно ову след 18-ти ден някъде. Честно казано го очаквах, тъй като няколко дни след предполагаемата овулация започнаха  да ме болят гърдите и яйчниците, а това при мен никога не се случва дори и преди цикъл. От по-новите симптоми са честото пишкане и ранното заспиване. Стискам палци на всички, които искат да имат дете да видят положителния тест скоро Hug

# 680
  • София
Биби, честито  Hug
Ради, надявам се всичко да е наред при теб, пиши утре след прегледа какво е станало.

# 681
Биб,4етито  Hug ве4е имаме няколко EFP в новата тема иееее Wink)) Heart Eyes

# 682
" Свещичките" е възможно да са били утрогестан и те са прогестерон и предизвикват цикъл- да. Направи си тест Ради и заминавай на ДРУГ лекар, тоя не го бива

Отосно утрогестана, аз пия и -да , предизвиква такива симптоми.....

# 683
Биби, честито ! Леко бременеене!

# 684
Момичета, вчера получих много странно пробождане в матката. Не толкова болезнено, колкото силно гъделичкащо, все едно някой ми човърка вътре с пръст ...  Laughing Много странно ми стана, до сега не ми се е случвало. След това цяла нощ и цял ден ме наболяваха яйчниците. Все едно ще ми дойде, но малко по-различно. Без спазми... На някой случвало ли му се е ?  newsm78
Изведнъж светлинка на надежда грейна в мен...  Flushed

# 685
Момичета, вчера получих много странно пробождане в матката. Не толкова болезнено, колкото силно гъделичкащо, все едно някой ми човърка вътре с пръст ...  Laughing Много странно ми стана, до сега не ми се е случвало. След това цяла нощ и цял ден ме наболяваха яйчниците. Все едно ще ми дойде, но малко по-различно. Без спазми... На някой случвало ли му се е ?  newsm78
Изведнъж светлинка на надежда грейна в мен...  Flushed

Здравей, позволих си да погледна графиката ти. И мога да кажа , че за сега е супер и дано БТ се задържи висока. Утре можеш да направиш тест с първа урина, все още нямаш закъснение и си едва 12 дни след О или 11 по графиката. Теста, който си правила е –, защото е било прекалено рано. Имам усещането, че ще се зарадваш! Praynig Hug Успех!  bouquet

# 686
Момичета, вчера получих много странно пробождане в матката. Не толкова болезнено, колкото силно гъделичкащо, все едно някой ми човърка вътре с пръст ...  Laughing Много странно ми стана, до сега не ми се е случвало. След това цяла нощ и цял ден ме наболяваха яйчниците. Все едно ще ми дойде, но малко по-различно. Без спазми... На някой случвало ли му се е ?  newsm78
Изведнъж светлинка на надежда грейна в мен...  Flushed

Здравей, позволих си да погледна графиката ти. И мога да кажа , че за сега е супер и дано БТ се задържи висока. Утре можеш да направиш тест с първа урина, все още нямаш закъснение и си едва 12 дни след О или 11 по графиката. Теста, който си правила е –, защото е било прекалено рано. Имам усещането, че ще се зарадваш! Praynig Hug Успех!  bouquet

Да си призная и аз всеки ден поглеждам графиката на Флоресита - все едно съм много веща в тези неща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама наистина големи надежди ми вдъхва  Hug Praynig Стискам палци да зарадваш себе си и нас  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 687
Много ви благодаря, момичета !  Heart Eyes Накарахте ме да се усмихна широооко...  Grinning  Hug

# 688
Здравеите,нова съм тук и искам да споделя.Правихме секс на 11 юни,на 20 ми (доиде) силно казано, само ми зацапа кафяво еднократно,до вечерта нямаше и помен Shocked.На  2 юли си правих тест вечерта късно и беше  EFN.Възможно ли е да съм бременна,подържам и БТ-37,3

# 689
Датата на последната редовна менструация кога беше? Редовен ли ти е цикълът по принцип? Колко дни е?

Всъщност няма значение всичко това, от 11.06 до 02.07 са минали повече от 20 дни, ако имаше бременност, тестът щеше да отчете.

Общи условия

Активация на акаунт