Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 200
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
последната ми менструация беше на 24 май,като по часовник съм,винаги на 28 дни!

Възможно ли е да на хормонана основа?Имам проблем с щитовидната жлеза.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 03:23 от AnMary

# 691
С това трябваше да започнеш  Mr. Green и в колко часа я мериш тази температура Simple Smile

# 692
Здравейте, момичета...  Confused
Аз имам спад на БТ и положителен тест... Много съм объркана...  Weary

# 693
Спада е инцидент и утре всичко ще е наред Simple Smile Честито

# 694
florecita, тихичко честито! Hug

# 695
Благодаря ви, но не бързам да се радвам...  Confused Тази БТ ме притеснява, а и втората черта, макар и веднага появила се е мнооооого бледа...  newsm78 Ще изчакам още 2 дена и ако лелката не дойде ще направя нов тест. Усмихвайте сеее !  Grinning  Hug

# 696
Ох като почнете с тези вманячвания и не знам защо винаги трябва да сте толкова черногледи!
И колко пъти трябва да се обяснява едно и също, чертата бледа или не е знак че си бременна и не е показател за нищо друго! Мамка му бременна си, а не болна! Joy и 100 теста да си направиш все тая ...
Ако си решила просто да споделиш Ок, но света не се върти около твоята графика и терзанията ти Simple Smile
Вземи се стегни малко  Peace

# 697
 newsm81  superuu ... Мамка му, усмихна ме...  Grinning
Знам, Troy... Просто шервам. Щур ден от мен и ще споделям, ако има промени...  Heart Eyes

# 698
Тroy Базалната температура се мери винаги по едно и също времае в 7 часа,има информация за това.Аз съм на 39 год.......не на 20,с 3 езика....и много добри дипломи...............

# 699
Тroy Базалната температура се мери винаги по едно и също времае в 7 часа,има информация за това.Аз съм на 39 год.......не на 20,с 3 езика....и много добри дипломи...............

В такъв случай показваш завидна неграмотност Simple Smile ако беше на 20 щях да погледна малко по снизходително, но за жена на 39, с 3 езика и какво беше още си е просто неграмотност Simple Smile

# 700
здравейте  трябва да ми дойде на 14,07 а на 28,06 приятеля ми  свърши в мен а в момента умирам за сън постоянно  съм гладна  гърдите ме болят стомаха ми е подут и не знам какво да си мисля изчислявах  овулацията си трябва вече да е минала. Извинявам се ако въпроса ми е тъп

# 701
Поредната с измислени симптоми ! Дори да е станало зачеването няма как симптомите да се появят толкова рано след половия акт!
И тези симптоми ги има, почти всяка от нас и без да е бременна и дори без да е правила секс  Mr. Green

# 702
Флоресита, видя ли че познах! Wink тихичко честито. Hug
Не се шашкай за БТ, а можеш да не я мериш вече, ти си прецени. Важен е тста, а не БТ. Grinning Бледа е, защото още нямаш закъснеие, има време ще се насити!  bouquet

# 703
florecita, честито!   bouquet Според мен няма нужда да правиш втори тест, то е ясно че си бременна Wink Grinning

# 704
Скъпа Troy,имам 2 деца с 4 отрицателни теста......положителни след 1 месец.може би никога не си забременявала......затова си адски зле настроена...това е ясно ...като виждам как отговаряш на другите момичета.....А за прованса...съм на 100 % ....сигурна.Лек ден...и по спокоино Laughing

Общи условия

Активация на акаунт