Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 194
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • София
SWEETE, това, че при теб е било едно, не означава, че и при всички останали нещата стоят по абсолютно същия начин. Никой не си натяква мнението, а просто споделяме, за да помогнем на бъдещите майки да не се притесняват или пък обратното - да не летят в облаците.
Другото, което ме провокира да пиша точно на теб е това, че в този форум сме зрели жени, независимо дали сме на 20 или на 40 и всички спазваме добрия тон. Въпреки, че имам само два чужди езика, мисли за такива обиди, да пиша във форум или да използвам на улицата, не са ми минали през главата.
Също така грамотните хора като теб ще забележат малкото бутонче "Редактирай пост", за да не пишат 2-3-5 безсмислени поста един след друг.
Благодаря ти за вниманието, не целя да те обиждам и да влизам в конфронтации, но ще се радвам ако си вземеш забележка.

# 706
Скъпа Troy,имам 2 деца с 4 отрицателни теста......положителни след 1 месец.може би никога не си забременявала......затова си адски зле настроена...това е ясно ...като виждам как отговаряш на другите момичета.....А за прованса...съм на 100 % ....сигурна.Лек ден...и по спокоино Laughing

Демонстрираш все по завидно невежество Wink
Тестовете показват + средно 12-14 дена след датата на овулацията, така че ако теста ти е показал + чак месец след предполагаемата дата  на която е трябвало да ти дойде, не си забременяла тогава когато си си мислела, а много по късно. Просто въпрос на малко математика, вадиш 14 дена и установяваш кога си забременяла Peace В твоя случай имаш хормонални проблеми, така че никога не знаеш кога ти е била овулацията, дали изобщо си я имала и дали ще ти дойде точно на деня! Колкото за температурата една температура сама по себе си не означава нищо! Температурата трябва да е мерена всеки ден, да имаш графика и едва тогава можем да кажем каквото и било!
И нека не превръщаме темата в столица срещу провинция, защото и 3 езика които говориш ( сигурно имаш предвид български, руски и македонски) не могат да скрият лошите маниери и зъл нрав  Peace

# 707
Здравейте момичета, пак имам нужда от вашето мнение. Последно ми дойде на 7.06. , на 24.06 бебеправихме (това от вас го научих  Laughing ) и предималко като отидох до тоалетната, ми прокървя леко, но не червено, а много по - бледо. Дали, дали....? Може ли също така, това сега да е от стрес, понеже от една седмица насам направо ми се срива живота от паника и нерви?

# 708
  • София
Здравейте момичета, пак имам нужда от вашето мнение. Последно ми дойде на 7.06. , на 24.06 бебеправихме (това от вас го научих  Laughing ) и предималко като отидох до тоалетната, ми прокървя леко, но не червено, а много по - бледо. Дали, дали....? Може ли също така, това сега да е от стрес, понеже от една седмица насам направо ми се срива живота от паника и нерви?
Малко сте закъснели с бебеправенето с поред мен. Макар, че не съм запозната с особеностите на твоя цикъл, може да е по-къс или дълъг. При по-късна О, е възможно да сте хванали момента. Изчакай още 2-3 дни и ако не ти е дошло си направи тест. Но не се навивай, че е станало. Успех  Hug

# 709

Прокървяването определено не е симптом на забременяване Wink Не казваш колко ти е дълъг цикъла .

# 710
Не знам, на мен по принцип ми е нередовен цикъла, за това и няма как да разбера дали съм била в овулация...
При тези обстоятелства, ми е ясно, че и вие няма как да ми кажете. Но все пак рекох да ви питам Simple Smile

# 711
Малко сте закъснели с бебеправенето с поред мен. Макар, че не съм запозната с особеностите на твоя цикъл, може да е по-къс или дълъг. При по-късна О, е възможно да сте хванали момента. Изчакай още 2-3 дни и ако не ти е дошло си направи тест. Но не се навивай, че е станало. Успех  Hug
Ти и на мен ми каза, че сме закъснели, но се оказа, че сме уцелили момента с овулация на 17-18 ден при 29 дневен цикъл Wink

# 712
Ами при 29-дневен цикъл овулацията обикновено не е на 17-18-ти ден, аз затова казвам, че не сме врачки, а вие се обиждате.

# 713
Ами при 29-дневен цикъл овулацията обикновено не е на 17-18-ти ден, аз затова казвам, че не сме врачки, а вие се обиждате.

Всъщност аз бях тази, която каза, че при стандартна ову /14 ден/, май са я изтървали. Казах го с добри чувства, да не се разочарова после, но ...

# 714
  • София
Наистина когато питате така "дойде ми еди си кога и еди си кога бебеправихме", няма как да ви се даде точен отговор, защото организмът на всяка жена е различен, някои са с овулация като по книгите, други са с ранна, трети - с късна. Всичко е индивидуално и няма шаблон, по който търсим отговори. Според мен не е хубаво да се самонавиваш, че е станало, защото след това идва голямото разочарование, което сме претърпявали почти всички тук.

# 715
Флоресита, браво на теб  Hug. Благодаря ти за окуражителните думи!

# 716
Момичета, аз не съм се обидила, честно! Wink Щом съм ви попитала за мнение, значи съм очаквала всякакви отговори. Просто попитах дали е възможно да съм с късна овулация, а не дали съм бременна, защото вие няма как да знаете това.
poli.s, по принцип не трябва да имаш кървене, вероятно е било началото на месечния ти цикъл. И аз съм си внушавала колко слаба и бледа е кръвта, но никога не е било бременност. С първото ми дете имах няколко капки розова кръв (вероятно при имплантирането), след това нямах нищо.

# 717
Bibi85,  как така хем не би трябвало да имам кървене и сигурно казваш е началото на месечния ми цикъл, хем пък си имала ти такова нещо... съвсем се обърках  Thinking
Между другото, не ми дойде. Аз не се надявам, че може да е станало, защото от 15-тина дена насам много стрес преживях и си мисля, че може да е някакво смущение, знам ли...

# 718
Моето не беше кървене, а 2-3 миниатюрни розови капчици по бельото Wink

# 719
Здравейте, момичета... Днес се събудих с ужасни болки и... цикъл.  Confused
Бях почти сигурна, че е станало, особено след този положителен тест... да, ама не. Явно това не е нашият месец. Успех на всички и не спирайте да се усмихвате !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт