Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 190
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
флоресита, съжалявам, явно е било химическа бременност. Стискам ти палци за следващия месец.

# 721
Моето не беше кървене, а 2-3 миниатюрни розови капчици по бельото Wink

Аха сега ми стана ясно. Ами то и моето не беше кървене в истинския смисъл и пак беше розово. Но.... за сега спирам да мисля какво беше това.

# 722
Здравейте, момичета... Днес се събудих с ужасни болки и... цикъл.  Confused
Бях почти сигурна, че е станало, особено след този положителен тест... да, ама не. Явно това не е нашият месец. Успех на всички и не спирайте да се усмихвате !  Heart Eyes

Съжалявам florecita Sad
Може би наистина е по добре да не се бърза с тестовете и едва кокато има закъснение, тогава да се правят, макар че и тогава няма гаранция, че няма да се случи същото  Hug
Това е химическа бременост и ако  беше изчакала само един ден нямаше и да разбереш, че си имала такава. Случва се доста често и много често дори не осъзнаваш че се е случила. Ще те посъветвам да не се шашкаш и да почнеш да правиш изследвания! Успех за следващия месец.  Hug Peace

# 723
Моето не беше кървене, а 2-3 миниатюрни розови капчици по бельото Wink

Аха сега ми стана ясно. Ами то и моето не беше кървене в истинския смисъл и пак беше розово. Но.... за сега спирам да мисля какво беше това.

Кървенето не е симптом на бременост!

# 724
Бях почти сигурна, че е станало, особено след този положителен тест... да, ама не. Явно това не е нашият месец. Успех на всички и не спирайте да се усмихвате !  Heart Eyes

Съжалявам florecita Sad
Може би наистина е по добре да не се бърза с тестовете и едва кокато има закъснение, тогава да се правят, макар че и тогава няма гаранция, че няма да се случи същото  Hug
Това е химическа бременост и ако  беше изчакала само един ден нямаше и да разбереш, че си имала такава. Случва се доста често и много често дори не осъзнаваш че се е случила. Ще те посъветвам да не се шашкаш и да почнеш да правиш изследвания! Успех за следващия месец.  Hug Peace

Благодаря ти, Troy...  Hug Ще правим още малко опити и ако не стане ще си направя изследвания. Вече имам една неуспешна бременност, но не живея в БГ, а тук е малко трудно. Все още си чакам осигуровката...

# 725

Съжалявам, florecita! И аз бях убедена, че е станало чудото този месец, ама не! Чакам си Ц. да се появи с пълна сила. Но след 10-12 дена пак с опитите, няма да се отказваме! Mr. Green Скоро и ние ще се похвалим с хубави новини! Hug

# 726
privet i ot men! nova sam tuk. Ot izvestno vreme se opitvam da zabremeneia,no vse neshto ne se polu4ava,hodih na doktor vsi4ko e nared iavno psihikata me bie, ot izvestno vreme mi se slu4vat stranni neshta ,hodia na toaletna mnogo 4esto,gadimi se,zapo4nah da si hapvam, koeto za men ne e mnogo prisashto ,bi triabvalo da mi doide sled edna sedmica napravih si test v4era no toi e otricatelen moje bi e oshte rano , daite niakakvi saveti Simple Smile

# 727
1. Пиши на кирилица.
2. Рано е за тест.

# 728
Най-добре направи тест, когато имаш закъснение на цикъла  Wink

# 729
Поредната с симптоми започнали в деня на овулацията  Laughing Момичета преди да започнете да бебеправите,  наистина вземете да прочетете какво представлява овулацията и иплантацията и кога се случва и изобщо какво се случва с тялото ви по това време. Симптоми започнали 2 седмици преди да ти дойде са симтоми родени от прекомерното желание да имате бебе Wink
Имаш още седмица, така че в момента дори не си бременна Wink Може да си заченала, но това не ти гарантира имплантация и последваща бременост !

# 730
може би подсъзнателно се надявах,че ще отчете, знам трбва да се изчака ,но много четох тук вашите диалози и реших и аз да се присъединя към вас, в такива моменти макар и виртуална подкрепа е от голямо значение:)

# 731
Valentina, така е всеки има нужда от подкрепа, но те съветвам да не мислиш за това, докато не ти закъснее цикъла, казвам го, защото и аз като теб започвах да се тормозя веднага след О. и много се разочаровах след това! Пожелавам ти успех! Wink

# 732
Валентина,има една приказва ако сам не си помогнеш и господ не може да ти помогне, така че нашата подкрепа няма никакво значение, ако не правиш секс в точните дни Simple Smile Няма да ти навреди ако прочетеш малко и тогава ще си изясниш много неща  Wink

# 733
  • София
valentina0912, както Troy ти е казала, няма как да стане нещо, ако не го правите в правилните дни. За да знаеш кои са, можеш да си вземеш тестове за овулация. Там си има упътване за ползване и ще знаеш със сигурност кои са фертилните дни.

# 734
И правенето на секс в най-определените дни, пак не е гаранция че ще стане! Peace има много фактори.
Валентина, дано след седмица има с какво да се зарадваш! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт