Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 215
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • София
И правенето на секс в най-определените дни, пак не е гаранция че ще стане! Peace има много фактори.
Валентина, дано след седмица има с какво да се зарадваш! Hug Praynig
Не е гаранция, но със сигурност е по-вероятно, отколкото ако го правиш, когато не си в овулация  Laughing

# 736
И правенето на секс в най-определените дни, пак не е гаранция че ще стане! Peace има много фактори.
Валентина, дано след седмица има с какво да се зарадваш! Hug Praynig
Не е гаранция, но със сигурност е по-вероятно, отколкото ако го правиш, когато не си в овулация  Laughing

Съгласна съм. Peace Но ако се прави секс редовно, през ден или всеки ден няма нужда и от тестове. Аз не бих започнала още от първия месец опити да правя тестовете. А и с тестовете пак не е гаранция, не е сигурно, че О ще настъпи и при положителен тест за О. Всеки сам си преценява дали да прави ли не тестове и кога най-вече? Ако не се получава няколко месеца например може да се пробва с тестовете за О.

# 737
  • София
@Daniella@, не съм искала да те конфронтирам и се радвам, че не си се обидила. Просто ми стана смешно малко и така.
Колкото до правенето на много секс, според мен не е най-удачния вариант. Има теми и статии в интернет колкото искате по въпроса. Сексът се прави когато овулацията ти наближи, за да си сигурна, че ще хванеш момента, а не 25 от 30 дена да се лашкате. То хем ще ви се отще, хем качеството на сперматозоидите ще е намаляло.

# 738
@Daniella@, не съм искала да те конфронтирам и се радвам, че не си се обидила. Просто ми стана смешно малко и така.
Колкото до правенето на много секс, според мен не е най-удачния вариант. Има теми и статии в интернет колкото искате по въпроса. Сексът се прави когато овулацията ти наближи, за да си сигурна, че ще хванеш момента, а не 25 от 30 дена да се лашкате. То хем ще ви се отще, хем качеството на сперматозоидите ще е намаляло.

Не е много сигурно.

# 739
Първия път преди да забременея пробвах в тези тестове, съвсем се обърках с тях и не се получи. На следващия месец, след като ми свърши цикъла правихме секс всеки ден или през ден. И това с "лашкането" е малко грубо, за да опишеш правенето на любов между двама души, да не би правенето на секс да е само и единствено, за да стане бебето Rolling EyesДругото, което е че няма как 30 дни от месеца да правите секс. Например на мен като ми дойде ми върви по 10-11 дни, докато се изчистя Grinning

# 740
Хич не ми харесва секс по график и да се прави защото теста за О е + и защото О наближава... Има хора които правят рядко секс и такива , които доста често. Според мен секс  през ден е най-точната схема за успех.Но важното е да не го приемаме секса като спорт,а да се прави с чувства и удоволствие. Всичко трябва да е истинско в него и да не се насилваме... Въпрос на късмет е...и аз не знам как да го нарека..., може и с един път да стане и да не е около О, а дни преди нея например. И в такива случай, че и всеки ден да се прави, да не се получи. Много фактори играят роля, особено е важна психиката на жената да е спокойна и да се намали стреса до минимум. Хормоните дали са Ок.  Бебето не е фикс идея и да стане в точно определен момент..., просто понякога не се получават нещата както ние искаме да се случат... Понякога има и Божа работа, въпреки че някои не вярват. Peace

# 741
  • София
Права си, че може би се изразих малко грубо с "лашкането", но за мен секс всеки ден, за да забременея, не е правене на любов. Също така и секса по график, заради тестовете за овулация. Аз лично не успях да забременея докато правех тестове. Забременях с един единствен полов контакт през въпросния месец, просто е бил в точното време.
Bibi85, имам чувството, че следиш какво пиша аз в тази тема, за да си ми в опозиция и да ме иронизираш. Почна се с "Ти и на мен ми беше казала..", при положение, че не съм ти казала нищо лошо, дори се зарадвах, че при теб се е получило. Сега пак ми влизаш в опозиция и, честно казано, не ми е приятно. Както ти си забременяла, така и аз, а и всеки говори от личен опит, не сме медицински лица, за да даваме диагнози, пък и не сме запознати с особеностите на питащите. Peace!

# 742
Не искам да се заяждам с никой, просто изразих мнение. А за първите ми думи спрямо теб бяха шега, може би не съм се изразила правилно Wink Исках да обясня на момичето, че е възможно да има късна овулация като мен, защото не на всички е точно на 14-я ден.  Peace

# 743
Да, факторите наистина са много за да стане бебето, не е толкова просто, колкото си мислят някои хора! Но съм много съгласна с Даниела, че си е Божа работа, кога точно ще се случи...  Peace

Време е вече за нова тема! Има ли желаещи да я направят? Simple Smile

# 744
  • София
Не искам да се заяждам с никой, просто изразих мнение. А за първите ми думи спрямо теб бяха шега, може би не съм се изразила правилно Wink Исках да обясня на момичето, че е възможно да има късна овулация като мен, защото не на всички е точно на 14-я ден.  Peace
Ама разбира се, всичко е възможно. Но повечето, които питат тук, питат заради "симптомите", които в повечето случаи са внушени. И аз съм си внушавала симптоми и съм се разочаровала след това няколко пъти.
Относно темата - аз никога не съм пускала тема и не знам дали ще я направя като хората. Някой с повече опит?

# 745
Не става въпрос за правене на секс по график Simple Smile Това което имах предвид че момичето, което попита просто няма никаква представа какво става с тялото и по всяка вероятност дори не е чувало за овулация и няма да се очудя ако е правила секс в абсолютно неподходящи дни Simple Smile Съвета ми към нея беше да земе да прочете малко и да си изясни, че нямам как гадене, често уриниране и какви бяха другите симптоми, няма как да почнат от датата на овулацията Simple Smile Просто мине се не мине малко време и се появява някой с ''симптоми'', които едва ли не започват от началото на цикъла ... Нямам нищо против моралната покрепа, но честно казано доста често се изумявам на невежеството което се шири в тази тема.

# 746
Е, Трой стига де. Не може да се каже че не е чувала за овулация, не е прилично да се говори така и да се поставят диагнози. Всички не можем да сме запознати поравно с нещата. Преди време и ние не сме знаели за някои неща..., човек се учи докато е жив. Не е нужно да се напада човек така, все пак тя потърси мнение. А ние не трябва да я нападаме. Малко ми е подигравателно с това...„дали е чувала за О?“ Rolling Eyes. Може да е малка и да не е запозната, ама ние трябва да се опитаме да я ориентираме какво да направи и да прочете, а не да и се нахвърлим един вид. Чак ми стана жал, не е коректно така с тези изкази. Peace

# 747
Аз също смятам, че повечето момичета в тази тема са с внушени симптоми (и аз бях сред тях), но не мисля , че това се дължи на невежество, аз много добре знам какво е овулация, опитвам се да я следя, знам какво е имплантация и колко време след О. настъпва, знам, че теста за бременност преди закъснението едва ли ще отчете, ако има такава, но въпреки всичко това съм си правила тестове преди закъснението, внушавала съм си симптоми веднага след О. и честно казано не мога да обесня защо!??Сигурна съм, че и повечето момичета тук са запознати с тези неща,но........ има неща, които просто нямат логичен отговор.

# 748
Е, Трой стига де. Не може да се каже че не е чувала за овулация, не е прилично да се говори така и да се поставят диагнози. Всички не можем да сме запознати поравно с нещата. Преди време и ние не сме знаели за някои неща..., човек се учи докато е жив. Не е нужно да се напада човек така, все пак тя потърси мнение. А ние не трябва да я нападаме. Малко ми е подигравателно с това...„дали е чувала за О?” Rolling Eyes. Може да е малка и да не е запозната, ама ние трябва да се опитаме да я ориентираме какво да направи и да прочете, а не да и се нахвърлим един вид. Чак ми стана жал, не е коректно така с тези изкази. Peace

Ако знаеше за овулацията , щеше да знае, че имптомите няма как да започнат от датата на овулацията Simple Smile
Неприлично е да искаш да забременееш, а да нямаш елементарна представа от тялото си. В крайна сметка е достатъчно да си присъствала в часовете по биология за да знаеш какво е овулация Simple Smile

Роси, симптомите почваш да ги забелязваш едва когато почнеш да бебеправиш. Преди това не се взираш и просто не ги виждаш Simple Smile дефакто всички тези симптоми са характерни за овулацията, а някой като ми спомене често уриниране седмица преди датата на която трябва да ти дойде и направо ме напушва смях Simple Smile
Всичко това се случва от постояното взиране и търсене на какви ли не симптоми , има случаи на жени които толкова искат да забременеят, че не им идва по 9 месеца и имат всички симптоми на бремените жени! Просто мозъка си играе какви ли не номера с нас, но в крайна сметка ние сме тези , които му ги внушаваме Simple Smile

# 749
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 16:30 от luba_ani

Общи условия

Активация на акаунт