Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 21

• 38 689
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Мхм, а моя е 8 мм. Ако твоя е много малък , моя не знам какъв ще се води.

# 241
 Rolling EyesНа мен в 6г.с. е бил 0,88см. Не знам, никой не ми е казвал, че е малък Wink

# 242
Нали е това, което пише на снимката:
MSD 11,2mm.

Не знам, знам само че малкото петънце в черното сакче било жълтото тяло и ембрион не се виждал на този етап. Започвам да си мисля за кухо яйце.

# 243
CRL мисля, че е обиколка на плоден сак.
Кухо яйце на този етап е рано да се каже, не се вманиачавай.

# 244
На мен ми пише GS - 8,2 mm.
6 week 3 days

# 245
CRL мисля, че е обиколка на плоден сак.
Кухо яйце на този етап е рано да се каже, не се вманиачавай.

A, ми то е отметнато на него, също както, когато си отворила прозорец на уиндоуса и си на него.. а иначе има положителна отметка на MSD ... май апарат с апарат не си прилича..

А, бе, момичета, кухото яйце принципно има ли жълто тяло, понеже гледам снимки на кухо яйце и дори не се вижда жълто тяло, някакви точици вътре, някакъв пълнеж лек.. Мисля, че бях чела, че при  кухото яйце или при прекъсната бременност, жълтото тяло има обратен процес, където се връща към матката или нещо подобно и остава като "следа-белег" по нея. Извинявайте, доста некомпетентно се пробвам да обясня нещо, което дори не помня добре. Следователно не би ли следвало да няма жълто тяло, а поради наличието му, заради това е казала "има жълто тяло, което значи, че бременността се развива добре"... ? Само не можах да разбера как ще е добре без да се е видял бебок още.
Жалко, че няма как да поместя снимката от ехографа да ми кажете мнение, понеже ми се струва, че може и да не е точно жълто тяло това вътре - има като някакво петно малко вътре и също като линия по долната дължина пак подобно... А, на кухите яйца гледам, че и това няма. Една приятелка имаше подобен случай с кухо яйце и ми каза "ти знаеш ли какво е кухо яйце? Няма абсолютно нищо вътре, едно чисто и черно петно, а твоето има"... newsm78

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 10:27 от Botten Mary

# 246
Bimba-Timba стига си се вкарвала в някакви филми, радвай се на добрата новина, и като идеш другия път на доктор ще видиш дали всичко е наред, рано е и доктор да ти каже, камо ли ние.

# 247
  • София
Bimba-Timba, това че има жълто тяло, не означава, че ще се развие ембриона. Така ми беше обяснила моята АГ в 6 г.с.

След 10 дни всичко ще е ясно.

В 6 г.с. и 1 ден GS = 2,30 см. (при първата ми бременност).

Ето тук можеш да прочетеш повече:http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_tr … mester_scans.html

# 248
Момичета, слушайте мамите, като ви казват да спрете да четете и да се "образовате" Hug На моята снимка от 6 г.с. има една черна летяща чиния - и толкова. По-натам стана извънземно с грамадна глава и очи, а сега има най-сладкото носле и ме рита бясно под ребрата hahaha Успокойте се и се наслаждавайте на момента Hug

# 249
Пух е напълно права. Няма избавление от тези линкове и мнения. Извинете, че ще се повторя - спрете с параноите и опитите да разчитате резултати и да ги "натъманявате" според вашите случаи. Предполагам не сте медици, защото ако бяхте нямаше да се впускате в подобни полемики и разсъждения. Не обръщайте и малкото теми, в които не се спами безобразно, в теми от които бягат онези, които искат да четат синтезирано.
Аз лично в темата за майките, които ще раждат септември не влизам - омръзна ми от самолечения и самовнушения, от обяснения кой какво прави вкъщи по цял ден и какво си е купил/заменил/-препродал/дочул.Тук се надявах поне някой да слага ред в ситуацията.

# 250
  • София
Направих специално преброяване в темата "моля за помощ - кухо яйце".
От 14 девойки с диагностицирани "кухи яйца", включително моя милост, 13 са получили ембриончета седмица или две по-късно Simple Smile
Аз лично за следващата бременност вече си знам - първи преглед в 9 г. с. и толкоз.

Скрит текст:
Sonderzeichen, напълно права си. Голяма паника са тези майки в отчетните  Rolling Eyes

# 251
Няма лошо да се чете и да се информира човек, но не и да се вманиачава. Обяснено е, че е още рано за диагнози като кухо яйце, така, че просто търпение още малко.

# 252
  • На брега на морето
Mомичета, не се напрягайте излишно. Още повече пък да се опитвате сами да разгадавате снимки от ехограф.
Имам чувството, че кухото яйце е станало най-редовната реплика на повечето АГ-та.
6 г.с. е прекалено рано за даване на каквато и да е информация.

Преди повече от година, аз уж също имах "кухо яйце". Сега вече е 7 месечно, здраво и усмихнато дете. Така че без излишна паника.

# 253
Защо някои са против вагиналния ехограф? По какъв начин може да навреди?

# 254
  • София
Според мен, особено в начална бременност, ако АГ е внимателен, няма как да навреди.

Общи условия

Активация на акаунт