Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Наличието на големи количества бактерии в урината в 38-та седмица от бременността нормално ли е или опасно?
Как носенето на обувки с токчета влияе върху коремните мускули?
Какви са малките израстъци на входа на влагалището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Наличието на големи количества бактерии в урината в 38-та седмица от бременността нормално ли е или опасно?
-
Как носенето на обувки с токчета влияе върху коремните мускули?
-
Какви са малките израстъци на входа на влагалището?
-
Мога ли да ям преди да ми вземат кръв за изследвания?
-
Какво показват резултатите от скрининга за хемоглобин?
. Дано Бог ни пази децата, че наистина и в другите храни не знаем какво има
, много се успокоих и ми олекна, но сега ми засдна малка буца за този диабет евентуално! Моят АГ трябва да ми пражи др, седмица тестове кръвни за този диабет и паак ще постъпвам в болницата за 2 дни няма начин! ИМА ЛИ НЯКОЯ ОТ ВАС С ТАКОВА НЕЩО СЕГА????КАКВА ДИЕТА СЕ ПАЗИ???? КАКВО ЯДЕТЕ, КАКВИ ХРАНИ , АКО МОЖЕ ДА МИ ИЗБРОИТЕ??АЗ НЯМАМ В РОДА ДИАБЕТНО БОЛНИ , НИТО ОБИЧАМ СЛАДКО , МНОГО РЯДКО ЯМ, ЗАЩО ТОГАВА СЕ СЪМНЯВАТ ??
леко бременеене на всички и да нямате проблеми, но ако има някоя от вас с това заболяване ако може да сподели , извинявам се ако не е подходяща за темата и благодаря за подкрепата ви!!!
съмненията на АГ да се окажат неправилни.
. По принцип не че ми е любима храна, ама ето сега ми се яде пък... Но аз не смятам че ще ми стане нещо ако не ям каквото ми се прииска. Ще имам цял живот после да си ям и пастет и миди и какво ли не.