Какво носите в жегите?

• 20 295
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Хехех какво значи прилично ?  Mr. GreenВ жегите ходя така , а дали е прилично не знам Joy , просто не търпя дънки , тесни панталони или дори сутиени. После като дойде есента отново много трудно се нагаждам към опаковането.

Скрит текст:

Каква изящност, какъв вкус, човек да онемее.  #Crazy #Crazy

За магистралките тооочно това е облеклото. Може би шофьорите си падат по него.....

Е, хайде сега!
Всеки да се облича както си иска и както си се харесва.Няма нужда да определяме качествата на хората по облеклото.Всеки може да си направи изводи, но за себе си, не е нужно да ги правим обществено-полезни. Grinning

# 76
Това на снимката не е  La Catrala , много елементарно се ловите. Sunglasses

# 77
  • out of space
Това на снимката не е  La Catrala , много елементарно се ловите. Sunglasses

Ааааа да е мислила, край, излезе й име!  Grinning

# 78
Абе не е по темата, ама според мен си прави експеримент на тема голо на голямо. Peace
И повече няма да спамя.

# 79
Хехех какво значи прилично ?  Mr. GreenВ жегите ходя така , а дали е прилично не знам Joy , просто не търпя дънки , тесни панталони или дори сутиени. После като дойде есента отново много трудно се нагаждам към опаковането.

Скрит текст:

Каква изящност, какъв вкус, човек да онемее.  #Crazy #Crazy

За магистралките тооочно това е облеклото. Може би шофьорите си падат по него.....

Е, хайде сега!
Всеки да се облича както си иска и както си се харесва.Няма нужда да определяме качествата на хората по облеклото.Всеки може да си направи изводи, но за себе си, не е нужно да ги правим обществено-полезни. Grinning

А, напротив. Щом нещо се показва публично, то се коментира. Обикновено коментираме по принцип, но ето че дойде момента да бъде персонално. Дали е тя или не е тя на снимката е все едно. Факт е, че тя ни показва този начин на обличане като свой.

# 80
  Мноу късо това поле. И аз съм носила къси поли и много обичам, но това направо ще ти изхвръкне дупето, а си се навел. Laughing

Това е Катралчето бе, защо да не е? Една идея прилича на Рене Зелуегър...

# 81
панталони и потници.
сега си търся един определен модел рокля, ама ...няма и няма.
пък магазините уж пълни с дрехи....

Пълни, ама с боклук. Избор няма.

# 82
Дълго време (незнайно защо) ходих притисната дори в жегите с дънки, от миналата година преоткрих роклите и фееричните поли и се родих. А и в тях прикривам кръшните си форми

# 83
  • London
...

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 02:03 от La Catrala

# 84
  • London
...

# 85
  • London
...

# 86
  • London
.....

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 02:04 от La Catrala

# 87
# 88
Поне нямам срам да се представя за сметка на повечето тук ''китове''. Grinning

Тук си в грешка, ние "китовете"сме се показвали, но в други теми.И тази може да наклони натам, но ти се показа непоискано. Mr. Green

# 89
Май не е майтап. Девойката е убедена в красотата и стила си. 

Общи условия

Активация на акаунт