Аз съм на 15 години. Майка ми и баща ми са разведени от близо 13 години. Баща ми беше наркоман и е лежал в затвора 2 пъти. Майка ми е извън БГ. Тя ме издържа. Баща ми не е поел никога грижите над мен. Давал ми е някакви си дребни пари, насъбрани за всички 15 години правят близо 300-400лв. Осъден е на 29лв издръжка, която аз НЕ съм получавала. Но проблема е съвсем друг:
от едно известно време той ме бие. Всеки път когато се видим той ме бие. Последно снощи ме би. Без основателна причина. Защото съм го попитала дали ще ми плати сметката в Глобул. Цялата съм синя, устната ми е разбита. Събори ме на средата на улицата, извади нож и ми каза ''сега ще те убия''. За малко да ме убие. Страхувам се от него, не знам какво да правя. Един човек мина с колата, ако не беше той сега нямаше да пиша тук, сигурно щях да съм мъртва. Моля ви, кажете каква е процедурата по отнемането на родителски права. Всеки път ми казва, че съм наркоманка и че съм к*рва, храчи в лицето ми и ми казва, че съм долен боклук. Правила съм тестове за наркотици, ходила съм на прегледи за да докажа, че съм девствена. Той е с болна психика, а аз сама нищо не мога да направя. Врата ми е син, защото ме душеше. Ръцете ми са сини, бузите-също. Устната ми е цялата пълна с кръв, синьо-черна. Предния път ме би заради приятелката си. Сега защото съм го помолила в труден момент да плати поне сметката на телефона ми. Не мога повече, омръзна ми от това. Преди майка ми ми посягаше заради приятеля си най-редовно, спря се. Сега започна той. Друго е, майка ми е жена, не може да ме бие толкова, колкото той. Хайде, 2-3 шамара се преживяват, всяка майка е удряла детето си. Но от негова страна се стига и до ''сега ще те убия'' Не знам какво да правя.. моля ви, дайте ми някакви подробности за тези род. права.. Ако цената на това да нося неговите имена е да ме бие като магаре-не, мерси. По-добре да не ги нося... Благодаря ви предварително!
Къде в случая е баба ти?Защо тя не се погрижи за теб?Ти като се страхуваш,защо ходиш да го търсиш?