Отидох в РПУ, говорихме с тези от ДПС. Тъй като на всички им е познат баща ми веднага се сетиха и казаха, че ще вземат незабавни мерки. От вчера се опитват да се свържат с него, но не успяват. Не могат да го намерят и на адреса му. Толкова е очевидно, че е направил глупост.. Той е освободен от затвора предсрочно и при най-малкото провинение пак влиза там. Явно се е усетил, че е направил глупост и сега се крие.
Бабата в случая не е могла да помогне, защото не е била с нас. След това отидохме заедно в полицията.
Защо го търся? Защото има задължения към мен, той е длъжен да ми дава издръжка.. аз реших да си я поискам..
А каква е идеята да се отнемат правата ли? Ами така и така не взимам издръжка, не се грижи за мен, не ме взима всяка втора и четвърта събота от месеца, няма желание да се вижда с мен, всеки път когато го направи ми храчи в лицето и ми казва че съм най-долният боклук, който познава.. за какво ми е да нося неговите две имена като опашка и табелка, че съм негово дете.. мен ме е срам да кажа чие дете съм, защото градът е малък, а баща ми има много лоша слава.. не виждам полза от него, защото той постоянно претендира, че има права над мен, но не претендира, че има задължения.. щом няма задължения, нека да няма и права