Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?
Вече започнах да се забавлявам,май единсвено мъжът ми и аз се радваме,че ще имаме бебе,не момче или момиче.
И всичко това придружено с "Оооо,какво те чака ,ще обгрижваш трима мъже" 
Като го родих 3,600 кг ,едва ли не не изпълних петилетката ,разбираш ли...Сега за това пак ,колко ,та колко е голямо.Все едно ,ако е по-голямо ,ще е по-здраво,по-хубаво и т.н.Идиотщини пълни. За свекито 3 кг бебе е направо недоносено
Бързо да ти минава!

до колкото знам тя не винаги е с кръв, може и да е само секрет, аз както имам засилено бяло течение сега и след всяко ходене до тоалетна изпадам в паника че това ми е тапата

!Аз вчера ходих на село, върнахме късно вечерта,но поне се наядох на череши,ако не беше заваляло щях да ям още и цяла нощ дежурих в wc-то.

И аз преживях такава криза. То май с абитуриентките се съчета. Гледам ги млади и хубави, пък аз сдъвкана и изплюта, мачкан лак. Че и дебела, деформирана с тоя корем, целулитена, бяла като сирене и с приготвени гащи, каквито никогаш не съм вярвала, че ще се обуя, не и доброволно, без да е част от някакво изтезание и гавра с моята личност. Преди носех само супер плитки прашки с по едно фино ластиче..., сега до къде я докарах... А за в момента съм си купила два броя от безшевните на Помпеа, най- голям размер и най- дълбок модел, че съм и доволна колко са удобни 
Сега не ти е време за такива акробатики.