Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?

)))))) Няма да ги пускам във ФБ, че ме е срам 
. След това се вдигаме и отиваме на село, да оставим малката за два дена на бабиндом, че имам много ангажименти тея дни. И по едно време като усетих как нещо ми изтича между краката
:
и двамата сме разочаровани 
/ 

На мен ми беше голяма, много- много голяма. Даже на шега бившия ми мъж ми сложи една голяма възглавница отпред и една пак голяма отзад, че да се запълни, да не виси и така можех да падам напред и назад без да се нараня, то направо все едно в дюшек бях увита - много се смяхме. Та не на шега ми мина през ума, че явно не става дума за мен, пък мъжа ми беше едър, викам си него може да има предвид с туй роклище, после се сетих, че как той с булчинска рокля?!
Моята свекърва е златна, вярно че ме затрупва с неща, които аз не нося, не ям и не ползвам, но сърце не ми дава да я спра. Толкова е мила. Всичко за нас правят със секър ми. Само да не ни мине котка път сега като дойде да поживее у нас, много ме притеснява това. Щото аз съм зверче, може да съм с много добро възпитание, обаче като ме поопознае човек така - изотвътре, и си личи какво съм...