Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 707
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Оф, Близначе, да се оправяш бързо  Hug

Аз между другото пуснах снимки в албумчето в снимка.бг, който иска да види големият кораб как минава покрай Царево, нека заповяда Simple Smile)))))) Няма да ги пускам във ФБ, че ме е срам Simple Smile)))

Пазете се всички, по-внимателно и движенията да се ограничат до разходки за собствено удоволствие Simple Smile

А, забравих, четох и още назад, почти всичко съм изчела, Мисти, видях и щерката, пу-пу, много хубава, ама наистина и упорита си изглежда на снимката - нищо, това ще й е от полза в живота Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 15:59 от iva_angel

# 616
  • София
Пина, Весела, и аз да ви разкажа моя прясна случка с гащи. Случи се тъй, че мъж ми ме уважи вчера сутринта, като се събудихме (сигурно, щото като съм завита и спя, не вижда ни шкембе, ни бабешко бельо, или пък е сънувал някоя небременна мацка допреди малко Rolling Eyes). Доволна и щастлива, решавам аз да се измъквам от леглото и го питам: "Къде са ми гащите?" Той се разравя из чаршафите, намира ги и ми ги връчва с репликата: "На, нахлузвай палатката върху иглуто!" hahaha

Джина, Мъхче, абсолютно съм съгласна и аз, че няма значение полът, а възпитанието на едно дете (както и кой накъде ще го завърти животът) за това доколко ще се грижи за родителите си. Дето има една приказка: дъщерята е отмяна, а синът- опора.  Hug Много ми харесва и го пожелавам на всички вас!

Oceanlab, това твоето и аз го преживях вчера. Та значи, сложих си в събота вечерта една вагинална свещичка с пробиотици, че напоследък ми се е появило много силно вагинално течение.  В неделя сутрин, както споменах имахме секс-събуждане с мъж ми  Crazy. След това се вдигаме и отиваме на село, да оставим малката за два дена на бабиндом, че имам много ангажименти тея дни. И по едно време като усетих как нещо ми изтича между краката  Shocked Направо се сковах, тичам в тоалетната, гледам, проучвам, така и не можах да разбера какво е, дали е:

а) засиленото ми вагинално течение;
б) разтопената свещичка;
в) някакви сексуални течности, останали от сутринта;
г) тапа;
д) напишкване;
е) околоплодни води! Crazy  #Crazy :newsm78

В крайна сметка, така и не разбрах що за чудо беше това. Та изтърчах при майка ми да я питам дали има превръзка да ми даде, да си сложа, тя щеше да припадне, щото помисли, че раждам. То и аз яко се притесних, колкото и да е, все пак рано е.

Та ходих цял следобед сдухана и притеснена, но май се оказва нещо от безобидните опции, щото днес бях на преглед и ми казаха, че бебето не дава никакви признаци за скорошна поява.

А днес съм много доволна от прегледа ми, първо - лекарят сам предложи ако искам този път да раждам вагинално, каза, че не вижда никакви пречки да се пробвам - бебето било разположено "перфектно", стената на матката ми при белегът от секциото била дебела 9 мм, което е много повече от минималните 4... Изобщо - ако се задържат така нещата, може пък и да видя що е то да родиш както си трябва. (Само да не си казвам после - да би мирно седяло, не би чудо видяло hahaha)

Близначе
, не се давай! И изобщо не си мисли за уроки, проклетисвания и пр. , давай го положително, за да ти се случват положителности!  Hug

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 16:11 от karlie

# 617
Ивееее къде ти е големия корем, на снимката с целият бански, не може да се разбере че си бременна само лъжеш тука

# 618
ох момичета, това с пола на бебето ми е болна тема.
Весе, сега ще засрамя твоята бивша свекърва с моята Simple Smile и тя Весе и аз Весе Simple Smile)
Та първото ми е момче, те имат вече един внук на 21, разликата е голяма защото на мъжа ми и сестра му също е голяма разликата. Сестра му е с 4-5 години по-малка от мама. Все тая. Преи да се разбере пола все се молеше да е момиче, като разбра, че е момче, явно вътре и сецна нещо. Та Марти като се роди, те на вторият ден още бях в болницата ходиха на погребение, после изобщо не се вясваха у дома (лятото си седят на село и явно това беше по важно от внука). Баща ми от много години беше след инфаркт със сърдечна недостатъчност и след първата година на Марти много се влоши, мен ме викнаха на работа и едва ли с приказките ако не се върна ще ме махнат, а и трябваше пари за лечението на баща ми. Та майка ми у дома с 1 годишно дете и болен мъж на легло и те нашите дори не попитаха имате ли нужда да дойдем да помогнем. Като ги викнахме един път, че беше натоварено и едвам издържаха 2 часа и се прибраха, че нямало къде да паркират пред блока ако си тръгнат по-късно. Детето не ги искаше изобщо. Сега чак като стана на 3 и вече нямаше нужда да се гледа и само искат да им го водим да го гледат и викат, какво се оплаквате от детето, то е много възпитано, много слуша, много е умно. Ми ние го отгледахме, то сега само си се гледа, много ясно че се гледа лесно. И като разбраха, че чакаме второ и свекърва ми като припна аууу дано да е момиче, дано да е момиче, и нито веднъж не ме попитаха, как си добре ли си, ами всеки път питаха какво ще се роди. До 5 месец не исках да питам какво ще е, само здраво да е, заради тях, мечтата ми е била да имам момче и момиче, даже и имената им имах, а заради нея, като ми казаха че ще е момиче не успях да се зарадвам. И Сега не спират да говорят внучката като се роди това, внучката онова, явно после тотално ще изолират Марти. Нещастници, изобщо не им се връзвам на глупостите.
мале, какво исках да кажа, а то какво стана Simple Smile)

Флай, моите гърди са малки затова не ми е проблем. Да си призная, даже не са пораснали, с първото бяха станала ехаааа.. кеф, а сега мъжа ги мери всяка вечер и нищо Sad и двамата сме разочаровани Simple Smile)))

Близначе, внимавай и се пази много. По-добре укрепни и тогава започвайте ремонта, че никак не ти е било лесно. А все пак 2 деца те чакат.

Оушън, не знаех, че нексиума е разрешен по време на бременност. Аз преди година го пиех когато имах жестоки болки в стомаха, но знам, че е много силно лекарство.
Киселините една колежка бореше с бира Simple Smile)))

Луди хора около нас бол, теглете им по една или им отговорете подобаващо и ще млъкнат. Идиоти

# 619
Иве,снимката с голеееееемия корем и 10-те пръстчета в далееееееееечния му край е у-ни-кал-на.Предлагам да я сложим на първа страничка на следващата ни темичка Laughing Hug
Оушън,Елица,какви са тези разкрития бе,момичета,това не е ли рисково,и си щъкате така без притеснения... newsm78
Гифт,ухаа,айде и да го пробвате на натоварване докато е в гаранция Grinning
Wwwaz,без гащи само докато трае визитацията,стискаш лигнина между кълките,после обуваш каквото ти е удобно,ти сама преценяваш според кръвотечението.Поне в повечето държавни болници мисля,че е така.
Opice,краката за ванички не са универсални,не стават на всички модели,сигурно ще трябва да мерите и налагате.
Близначе,вирусът,който шета сега,удря точно в гърлото,и у дома всички си пострадахме от зачервено гърло,но поне без АБ,само с Хексоралетен се разминахме.Оправяйте се.
Карли,иглу,иглу,ама му е на ръка разстояние,нали,а малките дупета само ги сънува... Grinning HugЗа свещичките,четох някъде,че сутрин остатъкът изтичал навън,а при вас може да е комбиниран и със сексуални течности.

# 620
ДобрютроУ, Мацки! /аз верно станах преди малко  Wink/   Hug
Да почерпя със закъснение - Милото удари 30-така. И вчера /най-накрая, от 23,05 празнуваме/ приключиха всенародните тържества -

След всичката тази радост и веселие днес съм спала до 14,30 - направо се скапах с една дума. Всичките гости буквално минаха през моите ръце. Пак че съм все така жизнена и енергична. Но определено ми се появиха болки в долната част на корема, боли ме и оная работа /както казва Агнеска/, кръста ми и той от вчера напомня за себе си, абе телцето ми нещо не е в час днес вече. Та препоръчвам, на всечки, които могат да избегнат тези екстри да го направят.  Grinning
Иначе какво за мен -
Ходих и се уговорих с лекарката за раждането. Много съм доволна, че пак ще избера тази лекарка, има излъчване просто, ей като я видя и ми става едно спокойно и съм готова да родя.  Grinning Бебето според нея и обиколката на главата е 2,500 и аз сериозно се замислих - Как, аджеба, ще го родим това дете?  Grinning  Crazy
Гледам от тази седмица имам всеки четвъртък час за преглед. Почва се явон голямото броене. Тонове в понеделник, лекар - в четвъртък.
Мисля че и с пазаруването вече съм готова - леглото дойде, дрешки, тъй като никой не ми даде купех каквото видях и ще импровизирам с тях, шишета, стерилизатори, мазила. Май, май всичко вече е нелице, ако не - Милото му хареса в магазина с усмихнатите продавачки, ще ходи на там с кеф.
Весе, запрочетох разказите за предишната ти свекърва. Въпреки че моята имеше и оня ден изцепка, давам ти първото място напълно заслужено.
Честити бебчета на Бемол. Да са и живи и здрави, но повече да не я изненадват така.    Grinning  bouquet
Преди два дена като съм се разсънувала и аз, че раждам - родих едни близнета първо, после тръгна и едо момченце и всичките тея деца на пода в банята, нямаше време да се ходи в болницата.  Crazy Пак че ми се схвана крака, че се събудих, не знам колко още можех да раждам .  Grinning
Сега отива да прочета пропуснатите 10 страници назад.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 16:58 от gery_dobreva

# 621
  • София
Еееее, Близначе, ти се разсипа просто! Аз съм възмутена от нещата, които ти се случват! Земете да направие един курбан нещо...или и аз не знам какво. Хайде още малко ни остана, после лошото ще ти остане зад гърба! Остави го сега ремонта, бял кахър е. Мъж ти да те глези, а  ти си почивай и си мисли с положителна нагласа. Знам, че е трудно, но опитай да гледаш с насмешка над несгодите - болестите ще отминат, а нагласата ще си остане трайно. А и не трябва да се сдухваш, че после бебо да си има весела мамичка, не изтормозена.  Hug  

# 622
  • София
А, за Нексиума съм пропуснала, аз го пиех по схема 20 дни за остър гастрит и аз знам, че тези лекарства не са препоръчителни при бременност, съдържа омепразол, затова открих и меда с тахана, много помага като ми се обади гастрита, но от друга страна щом лекар е казал, че може, значи може, пък аз съм се прецакала да си търпя гастритните болки...

Мисти, имам си, как да нямам, виж как ми е скрил "стройните" крачета на другата снимка, като хоризонт е, ама пък сигурно не ми личи, щото то и другото ми е голямо, някак съм съразмерна сякаш, един път да почна диета и да вляза в норма, че не мога да се гледам така...

Уф, ама си ме боли главата  и това си е, дано да е от компа и другата седмица да съм на 6 Simple Smile

О, Гери, вече си имаш голям мъж вкъщи, да те слуша все така, а скоро и един малък ще допълни обстановката Simple Smile)))

Хаха, fly, недей така, срам ме е, ако бях фина - да, ама така само ще загрозявам темата, добре че мъжът ми ме спря да не я изтрия, иначе много й се посмяхме WinkРРР

# 623
  • София
Близначе, добре си се завърнала и ти. Hug Hug Hug
Глупи, много не схванах разказа за „нещастниците“. Не е гаранция, че ще изолират синът ти, напротив, „статистиката“ сочи, че вторите деца биват по-отхвърлени. Peace

# 624
Мъхче, то аз вече с насмешка си гледам  Grinning Онзи ден като казах на баща ми , че съм болна (по-скоро прошепнах, тъй като нямах и глас) и той се разсмя. Разбирам го човека, нали всеки ден на неговата глава се оплаквам Simple Smile Ми смешно си е. Но като се сетя на хората какви неща им се случват....това моето е нищо. Явно при бременност имунитета е понижен и за това често ме хваща нещо....А и аз не съм толкова важна, важното е че детенце се оправи, че сърцето ми спря като се беше плеснала  Sad
Пазете се много и не се претоварвайте, малко ни остана  Hug

# 625
Добрева ти се сети, да ти е жив и здрав мъжа, за да ви гледа и на ръце да ви носи  Laughing
Кога мина това време, а защо по два пъти в седмицата те викат, аз си мислех, че е на две седмици веднъж  newsm78 И дано само насън раждаш, че има още време.
Иве ти кат мен, май трупаш навсякъде и затова много много не ти личат килограмите. А относно онази снимка с корема, нали не се вижда коя е на нея няма какво да те е срам.

# 626
Близначе, Гери Добрева, добре сте си дошли в темата!  Hug

Като все споменавате на Весето свекървата, да кажа за моята бивша свекърва - даде ми булчинската си рокля около 3 дни преди сватбата, разбира се аз вече си имах своя. Всъщност, не можах да схвана за мен ли беше  newsm78 Щото я даде и каза - на който му става може да я ползва!  Thinking  На мен ми беше голяма, много- много голяма. Даже на шега бившия ми мъж ми сложи една голяма възглавница отпред и една пак голяма отзад, че да се запълни, да не виси и така можех да падам напред и назад без да се нараня, то направо все едно в дюшек бях увита - много се смяхме. Та не на шега ми мина през ума, че явно не става дума за мен, пък мъжа ми беше едър, викам си него може да има предвид с туй роклище, после се сетих, че как той с булчинска рокля?!  #Crazy  И тъй до днес не разбрах кой е този, на който му става и може да я ползва  Thinking
Също ми подари няколко престилки за готвене. Бившият ми мъж ѝ каза, че аз не ползвам. Тя пък вика - щото съм била ниска и не съм се цапала. Пък аз бях 10см по- висока от нея  Thinking  Ама тя много настояваше, че щото съм била ниска и не съм се цапала. Та синът ѝ не издържа и я пита - колко да е ниска, по- ниска от печката ли е?  Laughing

# 627
За Нексиума и аз много се чудих ама вече ми писна с тия киселини и спрях да се правя на разбирачка  Mr. Green

За разкритието, аз бях 3-4 дена в болница и си ме пуснаха, казаха, че ще е така до края... лежане на дивана и чакане на бебо, нищо не може да се направи  Confused

# 628
  • София
Oceanlab, щом лекар ти е казал, че може, вярвай му, те иначе доста се презастраховат Simple Smile За разкритието, то може и месец, че и повече да си изкараш така, важното е да почиваш повече, стискам палци и ти и si_ti и всички с подобни проблеми да устискате възможно най-дълго и така ще бъде Simple Smile

Пина, сетих се бабата на моя мъж, ама на нея й е простено, възрастна е вече, въпреки че като се женихме преди почти 6 години уж си беше с акъла, та, предложи ми булчинската рокля на дъщеря й, т.е. майката на мъжа ми. Ама понеже загубила част от роклята, да ми предложи само горната част, светлосин тюл, прозрачен до няма и къде не върви и купила един светло син комбинезон (ама точно от онези бабешките, лъскавите и гладките) за отдолу (а той тюла толкова прозрачен, че все едно по комбинезон ще ходя) и да отбележим, че свекърва ми е доста стройна и много висока жена, пък мен ме видяхте 169, в онзи момент има-няма 70 кг. и ме накара да я пробвам пред мъжа ми и дъщеря й и сина й, пък аз не се познавах много добре с тях тогава, с мъжа ми ходихме 10 месеца преди да се оженим и ме беше срам да откажа, та си я пробвах чинно, благодарих, после ме беше срам и от мъжа ми, а той много се смя и ми каза, ми...такива са си, свиквай, сега като ги гледам всички, прав е бил човека Simple Smile)) (А роклята синя, защото е била бременна тогава с него, пък нали с бяло не може бременна жена да се ожени по тогавашните разбирания Simple Smile )

# 629
  • София
Смеем се ние сега, кой знае на нас как ще ни се смеят някой ден!  Joy Моята свекърва е златна, вярно че ме затрупва с неща, които аз не нося, не ям и не ползвам, но сърце не ми дава да я спра. Толкова е мила. Всичко за нас правят със секър ми. Само да не ни мине котка път сега като дойде да поживее у нас, много ме притеснява това. Щото аз съм зверче, може да съм с много добро възпитание, обаче като ме поопознае човек така - изотвътре, и си личи какво съм...

ПП. За любопитните - качих едната - единствена снимка от фотосесията ми днес (Флайче, специално за теб и всички други, дет ме бъзикат за кг) Simple Smile Нарочно съм с бял панталон, че поне оптически да не съм като щъркел, глътнал тъпан.

Общи условия

Активация на акаунт