Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?
)))))
Ех, да бях тъй слаба и аз...
,много си добре,чудесно,чудесно,обаче сигурно много ти тежи,а,съчувствам ти за разтеглената кожа.

, но попрехвърлих тази и се радвам, че всички сте добре и още се държите заедно с бебчовците.
, много рано ми се стори, ми то около месец преди термина, но пък така както растат, накрая сигурно наистина няма да издържам вече
, иначе чета разни списъци, отбелязвам си, но чакам да пристигне огромната пратка (70 кг багаж), която е изпратила сестра ми от Кипър, та тогава ще видя какво ми липсва и ще допълвам. Само се притеснявам да не вземе да пристигне след месец и да ни сварят неподготвени бебчовците. А и ми е малко странно така, гузно ми е, сякаш въобще не се интересувам, че ни предстои такова голямо събитие. И кошарките си ги чакаме повече от месец и вече започвам лееекинко да се поизнервям и сдухвам
Качила съм го в снимка.бг