Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 686
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Като представител на любопитните,  къде да гледам ? Rolling Eyes

# 631
  • София
Ох, Мъхче, все си мисля, че те видях веднъж като взимах дребния от градина на пазара на Красно село около 18:30 ще да е било, ти пазаруваш ли от там, беше с мъж, предполагам твоя Wink)))))

# 632
Видях те, видях те - щъркел глътнал тъпан!  Joy  Ех, да бях тъй слаба и аз...

# 633
Мъхче,мерси за поздрава,докато те открия всред тези червени китки...Коремът ти е като прикачен отделно от външната страна Grinning Hug,много си добре,чудесно,чудесно,обаче сигурно много ти тежи,а,съчувствам ти за разтеглената кожа.
Wwwaz,има албум на групата в БГ снимка,ще ти пратя потребителско име и парола,обаче ти също трябва да качиш снимки там Laughing
Гери Д.,най-после се завърна,честит ти рожденик,много да те слуша,мале,мале,30  години,какви сте младички... newsm78

# 634
  • Варна
Привет и от нас, все още 3 в 1  Heart Eyes Praynig
Много отдавна не бях влизала и чела, може би от преди месец, гледам, че сте изписали света и колкото и да искам, нямам възможност да изчета 3 теми, които съм изтървала Sad, но попрехвърлих тази и се радвам, че всички сте добре и още се държите заедно с бебчовците.
Честито на Бемол за малките бемолчета - да са и живи и здрави и скоро да си се радват едни на други у дома!!!
Ние бяхме доста време на колела - местене на квартирата, после 3 дни на почивка в Еленския Балкан, след това проблеми с майсторите по ремонта и се наложи да живеем две седмици при нашите с по една раница багаж, защото всичко беше все още в кашони... от една седмица сме си вече на новото място, има още за подреждане, но аз вече нищо не мога да правя, само се излежавам на дивана и нареждам на мъжо, много ми е криво така, но не мога, вече много ми тежи и се изморявам, подуват ми се краката зверски, не мога да спя и съм крива, крива  #2gunfire
Бях на преглед на 16 май, малките бяха по 1800, сега вече предполагам може и по два кг да са станали, утре сме на преглед, ще ги видим. Според доктора, растат много добре и може би утре вече ще уточняваме дата за секциото, предния път ми спомена нещо за 20 юни и аз бях ето така  Shocked #Crazy, много рано ми се стори, ми то около месец преди термина, но пък така както растат, накрая сигурно наистина няма да издържам вече  Sad
Другото ми притеснение е, че нищичко, ама абсолютно нищичко не съм купила и приготвила още, само един пакет мокри кърпички  Blush, иначе чета разни списъци, отбелязвам си, но чакам да пристигне огромната пратка (70 кг багаж), която е изпратила сестра ми от Кипър, та тогава ще видя какво ми липсва и ще допълвам. Само се притеснявам да не вземе да пристигне след месец и да ни сварят неподготвени бебчовците. А и ми е малко странно така, гузно ми е, сякаш въобще не се интересувам, че ни предстои такова голямо събитие. И кошарките си ги чакаме повече от месец и вече започвам лееекинко да се поизнервям и сдухвам  Twisted Evil Twisted Evil Но гледам да вярвам на думите на сестра ми, че няма смисъл да се изхвърлям в пазаренето, после се оказвало, че има много излишни неща, а и доста подаръци се получават, така че се надявам да се справим  Praynig
Пак стана много дълго, ама да си излея всичко и малко се олях. Само да кажа на Мъхчето, че изглежда прекрасно, само коремчето е голямо, а аз съм като малък хипопотам  Embarassed, можете да видите, качих три снимки в албумчето.
Та така, да се пазите всички и да няма скоро изненадани, стискайте още малко!  Hug

# 635
Здравейте,
ето вече мога да се изфукам с чаршафчето, дето го правих 1000 дни и нощи Simple Smile Качила съм го в снимка.бг Simple Smile Добре съм, напред назад за неща за бебето, плюс започнах вторият чаршаф Simple Smile
Хайде сега се връщам да чета и ще пиша отново  Heart Eyes

# 636
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет и от мен  Hug

Честито на всички празнуващи   bouquet

Аз влизам само да се похваля, че хемоглобина от 88 съм го вдигнала на 94 за 2 седмици, което е просто страхотно. Ако продължавам така, сигурно ще надвиша 120 до термина  Laughing

# 637
Браво Катенце!Как го постигна?

# 638
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Браво Катенце!Как го постигна?

Тези хапчета Сорбифер се оказаха явно моя лек. Пия ги в комбинация с вит. Б комплекс и ФК. Останах приятно изненадана, когато ми казаха резултата...не го очаквах в интерес на истината.  Simple Smile Сега трябва да ги допия и след това ще правим отново изследване с вкл. желязо. Дано до края се задържи така хубаво.

# 639
Най-сетне и аз качих няколко снимки.За варненските мами,които се сьбираме можете и вие да се видите на две от тях.

# 640
  • varna
Слънчице, мерси  Hug
Гери Добрева, добре си се завърнала и честито на мъжа ти!
Близначе, хайде и ти добре си се завърнала и бързо оправяне, не е същото без теб тука  bouquet
Флай, анадък  Wink Без сутиен само вкъщи и до магазина, иначе на голяма разходка като се люшнат тез гърдища, не се трае  #Crazy
С вашите свекърви направо ме уморихте, честна дума, къде сте ги намерили такива всичките  Laughing Направо се радвам, че моята е мила и добричка, и дето казва Мъхчето само ми праща разни работи за ядене и ползване, ама как да я спра, и тя внуче чака.

# 641
Днес цял ден само в снимката кисна,всички сме много готини,най-важен е щастливия финал.
Слънчице,защо не споделиш,кои са другите мами в твоята компания,тези които са юлски мами де,започни отляво надясно Laughing Hug

# 642
  • София
Мерси, момичета  Hug Флайче, бая си понатежават вече, ако беше едно бебе, да съм го родила вече... Приказката за Червената шапчица и вълка, дето му напълнили търбуха с камъни много ми приляга в момента Simple Smile Тъкмо днес си мислех как като ги извадят, ще ми висне до коленете шкембито. Ма ше си го замятам, да не се препъвам много-много.

Иве, не съм била аз, щото ние пазаруваме на Боровския пазар.

Всички сте толкова хубави на снимките - имате тъкмо това специфично излъчване на бременните!  Hug

# 643
Момичета да не обьркам на снимката,но мисля,че сме така: Hera,Katia,Slancice,Krisi,една мама,която незнам как се казва,тя е с близнаци и GVN е последната в дясно.Сега ,ако сьм ви обьркала момичета не ме биите. Embarassed Hug Hug   Мисля,че сме много хубави.За мен да си бременна е прекрасно.Сигурно ми и личи,че бременността ме кара да се чувствам на 7то небе.Несравнимо е за мен усещането.Аз сьм най-щастливата бременна на света.  bouquet

# 644
Извинявам се за моя подробен разказ за Арапя. Не съм искала да дразня никого.
Искам да споделя с вас едно мое сериозно притеснение и да питам някоя от вас дали също се е сдобила с подобни мисли. Познавам няколко жени които като забременяха или след като родиха толкова се отдадоха на детето си че решиха че нямат нужда от мъжа си. Съвсем сериозно ми заявяваха че е въпрос на време да го изгонят - само им се пречкал. Дразнел ги и т.н. Някои даже го направиха. Та, от известно време и аз се чувствам така - че Петър вече не ми е потребен. Тази нощ се събудих с ясното убеждение че трябва да му го кажа и да се разделим. Бях готова да включа компа и да му пратя е-mail с обяснение защо така съм решила. Слава богу като се събудих не бях на това мнение. Но си е стряскащо. Факт е че все си представям че ще си гледам бебето основно на Арапя и след това повече в София отколкото в Бургас. Дали така ще стане не знам. Всички ми казват че бебто като се роди мъжът ще мине на заден план, но чак пък толкова  newsm78
Та момичета, на някоя от вас да са й минавали такива мисли...
Иначе баща ми вече е при мен и понесе леко новината че ще съм му компания през цялото време. Засега няма кочина, но и аз контролирам. Днес си тръгнаха и последните ми познати от София, сега останаха само местните и баща ми. Но на мен пак ми е много хубаво.
Айде чакам някой да ме обнадежди че не съм само аз лудата дето иска да си гони мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт