Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?
Даже и обаждане по телефона ли не заслужава човека, все пак ще е баща на детето ти:))) Споко, това са хормони, а и не само, може би периодът ви е такъв, аз за тези 6-7 години, в които сме заедно се е случвало може би 2 пъти да си мисля как ще ми е по-добре сама с детето отколкото с него, но това е бил само период, понякога сме го обсъждали, но сърце не ми е давало да приключа така с лека ръка и винаги съм знаела, че решението ми е правилно, сега ще си имаме и 2-ро човече, всъщност повечето пъти е бил повод конкретна случка, но причината не е била случката, а общото състояние на отношенията ни в момента, всяка връзка си има сривове, но най-лесно е да се откажеш, а след спадовете идват върховете, тогава ще видиш колко е хубаво
Съжалявам, но аз не мога да те успокоя, че не си луднала, очевидно си луднала, да не направиш някоя глупост, ей! Чакай си спада на хормоналната и емоционалната буря и кротувай! 

Отлични размери, браво и стискай още малко. И на мен лекарят ми каза,че след 34 седмица няма опасност.
/ и досега /1 година по-късно/ нямам никакви забележки към кухнята си. Да не говорим, че и цената беше мноого добра. Сега като ни трябва нещо то ПДЧ - отиваме пак при дизайнерчето, да му досаждаме.
Тъкмо се бях засилила да пиша същото, но ти си го написала чудесно - само се присъединявам.