Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 683
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Много ми харесва тази количка. И моята има тази екстра със завъртането.

# 661
 Роси, знам какво ти дава свободата на морето, кара те да се чувстваш недостижим, далеч от сивото ежедневие и скука. И как рязко изчезва същото това чувство, като се върнеш в реалността. Вярвам, че си разумен човек. Мъжа до теб не е просто един "осеменител", а човека, който си избрала за баща на детето ти, а той теб за негова майка. Друг е въпроса, ако бащата не се включва активно в отглеждането му, което може би се случва при тези дами, с които си разговаряла. Ако една жена се чувства необичана, недооценена и натоварена изцяло с грижите за семейството, напълно нормално е да й минават такива мисли. При теб не съм забелязала такова нещо, поправи ме, ако греша Simple Smile Моят мъж съм го "гонила" неведнъж, събирала съм му багажа и какво ли не. Също толкова пъти съм се влюбвала наново в него.
 Момичета, всички сте прекрасни на снимките, но не мога да скрия приятната си изненада от Скреч. Скреч, извинявай, но си те представях по съвсем различен начин,е, и в действителност гледаш малко строго, както и звучиш, но изглеждаш чудесно Simple Smile

# 662
  • София
Добро утро!

Мъхче браво на госпожиците, развиват се прекрасно!

Елица и Океан стискайте момичета и много почивка. Ще издържите още поне две седмици.

Иве снимките са разкошни, особено тази с корема. И аз съм "за" да се сложи на първа страничка, много е яка.

Близначе хайде мило да ти минава вече. Аз от няколко дни съм в чуденка от какво да ти направя (измисля) медал. Помниш ли, преди половин година ти обещах.

Карли  разказа ти започва вълшебно  hahaha "случи се така" просто си личи, че е някакъв съвпадък, чист късмет.

Глупи ама ти си ми била адашка, така ли?
Аз си мисля, че свеки няма да се хвърля много да гледа бебето, нищо че е момиче, трябват си грижи а тя не е от всеотдайните баби. Виж баткото е друга работа вече, той е голям и по-лесен за гледане.

ДобрютроУ Гери! Ти се появи! Да ти е живо и здраво мъжлето да се обичате подкрепяте и слушате!

Видях те Мъхче! Тоя голям корем не те ли тегли напред?

Поля не се здухвай, леко по леко ще си нагласиш нещата. Само без притеснения, че аз почнах да вдигам кръвно май от притеснение .  Hug

Жалина браво за положения труд. Защо не си сложиш снимка колко момичета искат да те видят, а аз искам да видя и мъжът ти! Mr. Green Нали не се сърдиш?  Hug

Браво Кате!

Слънчице всички сте прекрасни! Много радват снимките с много бременни. Все едно си мерите коремите!Ама Слънчице мъжът ти се е върнал ли, или това е друг мъж на снимките?

Роси хич не си ме ядосала с разказването си, напротив много ми е хубаво като разказваш. Продължавай, аз само ще си ахкам.  grinning039
 За Петър не го мисли, това са временни мисли, ще ти мине. Hug

# 663
  • Перник
Добро утро мамита Hug

Вчера моя лекар ми съобщи, че ще излиза отпуска средата на юни месец newsm78. Егатии гадното. Аз ако взема тогава баш да зараждам него няма да го има там. Не, че съм плащала за избор на екип, ама все се надявах да е там. Дано си родя по към термина, че да се върне човека

По въпроса с гащите, аз вместо гащи си купих 4 броя дамски боксерки. На мен те са ми много по-удобни, а и ми изглеждат някакси по-добре от килотките Wink  Приготвила съм и 2 броя гащи, ама дано не се налага да ги обувам тях. Отвратителни са ми

# 664
  • Бургас
Браво, много хубаво го е казала Гери Добрева, и ние с моят мъж сме на този принцип ако има нещо за преодоляване се преодолява заедно, а не единия в едната стая, другия в другата.

А иначе такива мисли като на Росито грам не са ми минавали...дори обратно, мислите ми са за това колко по-близки сме сега и колко повече ми е нужен от всякога Simple Smile

# 665
Добро утро!
От половин час чета и накрая почти всичко дето исках да кажа изфиряса от бременният ми мозък, помня две-три неща
1. Снимките са супер, само една забележка към жалина, абе моме, ние чаршафите ясно видяхме ги, хубави са ама теб кога ще те видим?
2. Татяна, супер е дъщеря ти, жалкото е че не си могла да бъдеш до нея, ама аз като бях пък голямата файда, в един сайт само има снимки, нашите както казах са отвратително качество, и засега нямаме снимки, като се сдобия отнякъде тогава.
3.Как й се накарахте на Росито, мила аз нали вече съм с второ дете, та да споделя с първото докато бях бременна не, ама бившият абсолютно не се интересуваше от детето си, и все едно не беше негово и това от момента в който се роди, та й аз бях от тези дето си казаха в един момент, аз аджаба защо изобщо живея с този донор, то й в различни стаи спяхме, на отделни бюджети, не мисля че е било заради детето, просто сега осъзнавам, че ние и преди това сме нямали нищо общо, просто е бил донора за детето. Сега ми е различно, не мисля че така ще се случат нещата аз само на него разчитам за отглеждане на детето, и да дойде свекървата, тя няма да ми виси все на главата, а и като я знам каква е, надали ще ми е от особена полза, за бебето няма кой знае каква нужда от нея, а за домакинство, тя само един път е идвала в нас, камо ли да знае кое къде стои, и да помага за домакинство, така че той ще е дясната ми ръка, гери добрева много добре го е казала, е снощи например, избяга за поредна вечер на дивана заради тъпите комшийки, е много ме хвана яд на него, не може да ми разправя, че ще спи в другата стая, че той бил на работа, а  мен кучета ме яли, но пък не вярвам, като се роди детето пак така да мисли, но знае ли го човек.
Мъхче че ти само един корем си станала, като родиш веднага ще се "спишнеш", а такива като мен дето лепят на задник да му мислим
Айде че много дълго стана млъквам.

# 666
Татяна, видях дъщеря ти, на изпращането помислих, че е на бала - много интересен тоалет!

Росито  Laughing  си е такава. До вчера мъжа ѝ нямаше да обича детето, щото щяло да е късокрако, а първата му дъщеря била много красива... Мисля, че в голяма степен е характер. Много си емоционална, Роси! И само чакаш да чуеш някоя откачалка какво си е мислила и да се вкараш в същия филм. Докато се притесняваш да не ти се случи и на теб, вземеш за по- сигурно направо да си го организираш. Запази спокойствие и здрав разум! Ще ти мине. Не го гони Петър. То как ли и да се разделите, като в момента не сте и заедно - ти на Арапя, той в Бургас, кога се видяхте последно?

# 667
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро!
И аз съм на мнението на Гери и Луиза.Ако искате вярвайте,но от както сме заедно(вече 6 години)сме се делили само когато бях в Шейново два пъти за операцията и сега когато ме приеха за задържане Peace!
Татяна дъщеря ти е била много красива!
Иве много ми харесаха снимките,ама ти нямаш никакъв корем,бе Hug!
Мъхче ти изглеждаш перфекто просто!!винаги съм си мечтала да изглеждам като теб когато забременея,но уви трупнах и на дупе и на крака!А ти с две  smile3521!
Сега да попитам това разкритие на шииката на матката ли е по принцип?На мен нали се оказа,че канала й бил отворен,та затова ми казаха да лежа повече!Та мисълта ми е и аз ли съм с разкритие?

# 668
Добро утро и от мен!  Hug
Минавам само на бързо да се отчета, че сме си 2 в 1  Grinning но все ден ходя да ми пускат системи, вечер лежа и не ми остава време да изчета всичко, надявам се да сте добре и бебчетата да си стоят по местата колкото трябва  Heart Eyes В четвъртък ще ходя до София на преглед, малко се притеснявам за пътуване, дано всичко мине добре.
ani88 - не че съм специалист, но от досегашните прегледи и обяснения на доктори разбрах, че отворения канал на шийката не означава, че имаш разкритие. Може да ти е добре на дължина шийката / т.е. да не е скъсена/, но да е отворен канала, за което пак те карат да лежиш. А разкритието е последната фаза преди раждането, но има много бременни изкарали по месец-два до терми и с ракритие, поне така ми казаха Simple Smile  Желая ти успех и повече почивай.

# 669
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Оххх si_ti благодаря ти много определено ме успокои Hug Hug дано и при теб всичко е наред Peace

# 670
  • София
Добро утро Simple Smile

Гледах пак снимки, всички са супер, а абитуриентката е много красива, браво Simple Smile Приятно ми е да се запозная лице в лице, пък макар и виртуално с още една част от вас, толкова усмивки и щастие няма къде другаде да се открият освен при група бременни жени Simple Smile

А корем си имам, спокойно, но както казах си имам и други работи, та наистина така пропорционално изглеждам Simple Smile))) Аз пък си свалих половин килце от това, което качих на морето, много съм щастлива Simple Smile Не че не ям по много пак, чудя се дали не е от витамините този зверски апетит, който едва удържам, но пък поне спрях сладкото пак (освен меда), тестото не съм го и почвала слава богу и наблягам на уж по некалорични манджи Simple Smile)))

Кръвното вчера и днес е на 6, с хапчетата разбира се, ама го отдавам на факта, че си работя от вкъщи, ядосват ме тука разбира се разни роднини, ама е несравнимо със стреса в офиса, така че и на това съм доволна Simple Smile)))

Роси, как спа, днес какви мисли ти се въртят в главата? Simple Smile

# 671
Момичета,
да се отчета от лекаря - бебка е добре, още не се е обърнала. Нещо ми била стареела плацентата, което не е много хубаво. Така да ви кажа и какво ми разказа акушерката за изписването и за цеденето Simple Smile
Изписването - задължително да си подготвя и едно одеало памучно, защото не се знаело дали няма да е студено този точно ден. Само пелена била малко.
Цеденето - тия помпи изцеждали само повърхностно и трябвало и ръчно да се цедим. Тоест помпата е само улеснение, но било хубаво и ръчно. Като се замислих наистина има логика в нейните думи.

Ииии сега отивам да се наснимам, че да се покажа в цялата си прелест  Sunglasses

# 672
Айде и аз да се включа най-после, че от 7:30 ви чета, но правя и други домакински неща, та чак сега стигам... Иначе ние в неделя изпекохме ракийката (тате и мъжлето ми де), та била станала чудна - нали ще я затварят за бебчо да си имал за абитуриенската и сватбата  Mr. Green Флай, не съм се напила от парите, но се опуших здравата  Joy

Видях снимките, е ама много сме сладки като сме бременни   love001

Гери Добрева и Луиза   202uu напълно се присъединявам към вашето мнение - семейство се създава и гради от двама  newsm10

Жалина, на мен ми казаха точно поради тази причина да си взема електрическа помпа, но в крайна сметка нито помпите, нито ръчното цедене може да се справят толкова добре, колкото бебето  smile3503

# 673
  • varna
И от мен добър ден  Mr. Green
Татяна, много ти е хубава абитурентката, особено синьо-жълтия тоалет много ми хареса   bouquet
Жалина, чакаме да те видим най-после  Mr. Green

# 674
  • София
Хаха, Жалина, тъй и тъй се престраши вече, ще си признаем ли най-накрая, че сме колежки Simple Smile)))) Аз бях сигурна, ама си викам, айде, ти може да не искаш да знам, та си траех Simple Smile  За себе си съм сигурна, че си ме разпознала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт