Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?
Моят мъж съм го "гонила" неведнъж, събирала съм му багажа и какво ли не. Също толкова пъти съм се влюбвала наново в него.
"случи се така" просто си личи, че е някакъв съвпадък, чист късмет. 

. Егатии гадното. Аз ако взема тогава баш да зараждам него няма да го има там. Не, че съм плащала за избор на екип, ама все се надявах да е там. Дано си родя по към термина, че да се върне човека
Приготвила съм и 2 броя гащи, ама дано не се налага да ги обувам тях. Отвратителни са ми
!
!
но все ден ходя да ми пускат системи, вечер лежа и не ми остава време да изчета всичко, надявам се да сте добре и бебчетата да си стоят по местата колкото трябва
В четвъртък ще ходя до София на преглед, малко се притеснявам за пътуване, дано всичко мине добре.

напълно се присъединявам към вашето мнение - семейство се създава и гради от двама