Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 674
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Като дете- младеж, това с ракията за бала и сватбата ми звучеше толкова малоумно  Laughing  а сега чак ти завиждам, cveti-dp, че имаш кой да ти приготви и запази. Много е интересно след години, като му дойде времето. В този дух съм измислила една златна монета, таз' годишна да купим, ще бъде много оригинален сувенир след време, както и със сериозна стойност, ама предвид цената им ме съмнява, че ще ни се намерят толкова излишни пари.

# 676
Иве, мдааа, познах те аз, ама викам - айде да си мълча Simple Smile Хихи, то това беше основната причина да не качвам снимки - викам, айде да не ме познаят, че в нашата фирма голям бейби бум Simple Smile
Ама вече съм разконспирирана  Rolling Eyes хихи

# 677
  • София
А, Гале, спокойно, на нашия етаж сме 4-ри Simple Smile)) Наистина е голям бейби бум, ама то това е най-важното нещо в живота - семейството, работата после Simple Smile Аз сега да ти пожелая официално всичко да е наред до финала и стискам палци за много леко раждане Simple Smile

Това с ракийката и на мен много ми харесва, или да купиш вестници от деня на раждането и да ги запазиш, майка ми подари монетка на Стани, но не мисля, че е сечена точно 2009-та година и не беше много скъпа, но не е масивно злато де, мъничка е, но много красива, и това е вариант.

А, да ви кажа на майките с 2-ро детенце, на морето се засякохме с една мацка с 2 деца, голямото на 5-6, малкото на 1 и каза, че като са отишли баткото с бащата да видят бебето в болницата, там ги е чакал голям подарък, казали са на детето, че подаръкът е от бебето, защото много го обича и той бил много щастлив, та това е добър вариант за запознанство между двамата, давам идейки само Simple Smile

А, за това дали сте се делили с мъжа си или не, то това не пречи пак да сте екип и да сте винаги един до друг, не физически, но емоционално и духовно, аз често съм била в командировка, той също, била съм както казах и с детето при нашите, ей така да си почина от ежедневието и да го разнообразя, понякога той спи на дивана, защото трудно заспива вечер като се събуди до тоалетна да кажем, като се премести и заспива, не обича и да се прегръщаме докато спим, не му е удобно и аз свикнах и вече и на мен не ми е удобно, но това не пречи да сме си близки, той се грижи за детето наравно с мен, понякога заедно, понякога поотделно, всичко което правя аз го прави и той, ние сме добър екип и все още се обичаме, то това е важното Simple Smile

# 678
Момичета, днес ходих на ЖК. Бебка е добре, но докторката ми каза, че шийката на матката ми е мека и веднага ми даде направление за хоспитализация, та утре влизам. Да знаете колко дни ще ме държат?? Спомена, че ще съм на банки с магнезий.

# 679
mims_70 - доколкото знам клиничната пътека за нашите седмици е 5 дена.

# 680
Mims, стискам палци бързо да се отървеш. Сега ще добиеш представа от първо лице за АГ-то. Дано всичко да мине добре, пък другото здраве да е.

# 681
Благодаря Ви за бързия отговор..е каквото -такова. Пине, наистина май трябваше да вляза в АГ на "генерална репетиция" та да се запозная с нещата, както се казва от кухнята..ще пиша след 5 дни как е там  Hug

# 682
  • София
Мимс и от мен имаш стиснати палци.  Hug

# 683
Благодаря ти, Весела..да попитам мека шийка не значи разкритие нали?? щото докторката пък веднага ме запрати към хоспитализация..  newsm78

# 684
Ох, изезна ми нета и сега ще си постна коментара от сутринта.
Добро утро
Писах писах и всичко изчезна. С тоя лап топ и куц нет не е лесно.
jalina и моята плацента е узряла в първа степен, но доктора ми каза че за 33 г.с. е напълно нормално да почва да отмира. Важното било околоплодните води да са в добро количество.
iva_angel ха, ха. Тази нощ не съм се будила и не съм писала е-mail-и на никой. Но и пина най добре ме е описала. Под влияние на емоциите действам импулсивно и понякога един сън голяма беля може да ми направи. Случвало ми се е да съм сърдита на някой без вина виновен само защото съм го сънувала накриво. Не знам защо ми трябва повеч1ко време за да се освестя и да се върна в реалността. Добре че баща ми беше тук и не включих компа да пиша. А аз винаги съм си била малко вълк -единак. Добре ми е да съм сама от време на време. И имам нужда. Дойдох тук на 23ти и за мен тези 5 дни без Петър въобще не са много. Все пак често се прибирам до София за седмица и повече и за нас е нормално да се разделяме от време на време.
А за тези момичета дето писах (една от тях ми е много близка но няма да я споменавам, че може да прочете, не че няма да се сети че е тя ама да не я конкретизирам). Та нейния мъж много й помага и много се обичат двамата, но тя ми заяви че само чака удобен момент да го изгони. Пък той хем много обича детето си, хем наистина й е голяма отмяна. Но тя беше категорична тогава че вече няма нужда от него. Аз тогава много й говорих да не прави тази грешка и слава богу сега са си съвсем добре. Пък една друга позната (тя е набор 70ти и сега чака първото си дете на 8.07) изгони мъжа си още в момента в който разбра че е бременна. Може и да е имала причина, но аз не я знам. Странна работа са хормоните.
Иначе за мен - аз по принцип съм си малко вълк-единак. Обичам да съм сама пък и имам нужда. И не мога да се съглася с някои мнения относно отглеждането на дете по равно от двамата родители. За мен е мъчение да не спим и двамата при условие че може да се тормози само единия. И все пак аз съм в майчинство. През деня, бебето като заспи може и аз да дремна. А Петър има много отговорна работа. Един документ да подпише без да му е обърнал внимание и в затовра може да влезе. и без това недоволствам по адрес на безбройните му ангажименти. Сега остава и да почне да ходи на работа недоспал. Сама му казах без той да иска нищо от мен, че ще си спим двамата в спалнята, но бебето проплаче ли аз отвам в хола да се оправям докато пак заспи. Няма да позволя Петър да си недоспива. А за София просто ми е много мъчно. Затова искам да си карам голяма част от майчинството там >Петър нищо не ми е казал но определено предпочита да сме си при него. Но не би ме спял да си се прибибирам при близките от време на време.
Иначе ние също сега след като забременях сме си по близки от преди. Естествено не всичко е на 6. Някои от вас знаят и аз какво съм преживяла и че си имам един идеален и недостижим образ в съзнанието, който също доста обърква нещата.
Ами това е накратко, въпреки че стнаа дълго.
А Ахи, наистина ли е сърдита, че аз не съм чела и не мога да повярвам точно тя да се сърди за нещо.
Мимс, стискам палци и леко изкарване в болницата

П.П. Много ми е зле нета и не мога да ви разгледам снимките. Много ме е яд. ама едвам едвам зарежда и нямам нерви

П.П.2 И все пак да го похваля Петър - в неделя са лепили тапети и дори е пропуснал да гледа формулата. Чак мъчно ми стана. Е, въпреки това какъв сън сънувах неделя срещу понеделник нямам спомен и сигурно по добре

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 12:56 от rosi.to

# 685
Здравейте,момичета!
Снощи прочетох на Роси.то поста,но не ми остана време да споделя и аз.Роси,ти още не си родила детето и вече смяташ,че няма да имаш нужда от Петър,това показва,че се влияеш само от твоите чувства в момента и от приказките на няколко "приятелки".Ти нямаш никаква представа какво те очаква в бъдеще и как ще се развие животът ти,единственото сигурно е ,че мъжът ти ще ти е изключителна опора в отглеждането,стига отсега да не си установила,че имате непреодолими различия в характерите.А в момента в тялото ти бушува такава буря от хормони,че след няколко месеца сигурно ще се чудиш,как са могли такива мисли да ти дойдат на акъла.Никой не е казал,че семейният живот е песен и вечна любов,дори учени са изчислили,че химически любовта трае 2 години.Останалото е взаимно уважение и много,много компромиси.Позволявам си да говоря така,като жената с може би най-дълга връзка тук - 23 години.За този период сме имали няколко големи кризи,в периода на които ми е идвало да си тръгна,но никога не съм го направила,въпреки омразата,която съм изпитвала в тези моменти,защото това не са истинските чувства,а провокирани от моментно състояние.Ако пък твоите чувства са наслагвани с месеци,дори години,то тогава спасение няма,но аз не оставам с това впечатление,по скоро ти си се поставила на мястото на тези жени,а в момента преценките ни са доста нереални.Пожелавам ти мъдрост,за да вземеш правилното за вас решение!
Румяна,боксерките са супер за носене,но те биха ми минавали точно през шева от операцията,така че ми отпадат като вариант.
Това с пазенето на ракия ми е много мила традиция,на нашата сватба майка извади отнякъде 30 годишна гроздова и това предизвика малък фурор.Но ние като не варим вече аз в годината,в която се роди голямата дъщеря по съвпадение си бях посадила палма от фурма,та реших когато се роди малката да посадя още една.Сега мисля да бодна още една костилка за третото.На мен тези растения ми харесват,живеят дълго,а и се получи хубава традиция.
Жалина,чакаме снимките.
Татяна,щерката ти е красавица,пожелавам и много късмет в живота!Ама вие сте като сестри Grinning
А,Мимс,че ти ако не знаеш,коя от нас да знае по-добре.Но на мен лично курсът ми траеше между 3 и 5 дни.Ама си мисля,че в тези седмици магнезият ще е слаб,на мен ми вливаха Гинипрал,той е доста по-силен,повече да не пиша,че да не са глупости,това е от личен опит.Ще стискаме палци.

# 686
  • София
Мимс, и аз стискам палци Praynig Не съм сигурна, но мисля, че меката шийка предразполага към разкритие newsm78

# 687
снимките са там Simple Smile
Имам и един въпрос - кога трябва да си избера педиатър за бебка?

# 688
  • София
Когато с бебето ви изпишат от болницата трябва да имаш педиатър, т.е. да си се уговорила предварително, да му се обадиш и той да дойде до вас, да речем, един ден след изписването. Peace

# 689
Добро утро момичета Simple Smile))

Аз днес се наспах,в сравнение с предната вечер. Ето 1 часа е, а аз още закусвам Simple Smile) Добре, е и детето ми е поспаланко, събуди се към 9  баща си ама като видя, че не реагирам заспа набързо Simple Smile) кефче даже и до тоалетната съм ставала само 2 пъти Simple Smile

Може ли някой да даде парола и за мен да ви видя и да видя красотите на Жанина Simple Smile) и аз имам слабост към творческите работи и много ми е любопитно Simple Smile)))

Весе, адашки сме да Simple Smile на всичкото отгоре и свекърва ми е Веси и като сме заедно като викне мъжа ми Весе и двете се обръщаме, та сме голямото и малкото Весе Simple Smile))

Аз днес съм на вълна искам вече да си видя бебето Simple Smile) Тия хормони ще ме побъркат. Много искам вече да сме всички, да е минало и да си се гушкаме 4мата Simple Smile)) А съм едва 33 седмица.

Иве, благодаря за идеята за запознанство на баткото с бебето. Моят сега на вълна искам това или онова, направо ще му кажа да си заръча нещо на коремчето Simple Smile)) Моя колежкамного ме стряска, че нейната трудно е приела бебето, но аз някак си съм спокойна,мисля, че ако обгрижваш и целуваш и двамата няма да има проблем с появяването му Simple Smile Просто ще правим всичко заедно Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт