Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 686
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Мерси момичета  bouquet Насочила съм се към епидуралната упойка, още не съм го обсъдила с моя док.На 30 ти съм на преглед и ще говорим вече за така чакания момент. Истината е че ме е шубе от поставянето на тази упойка, абе нямам угодия  ooooh!

# 541
Здравейте момичета! Термина ми е 5 август, но тъй като първото ми раждане е секцио и сега ме гласят около 20-25 юли / имам дъщеря на 5 г. А сега очакваме момченце/. В момента съм в 30 г.с. и искам да ви попитам случвало ли ви се е да получите болки в таза и ниско долу в корема, дори някои са съпроводени с... изкарва ме корем. Не е всеки ден, но през ден да кажем. Чувството е точно като при менструални болки или като при разтройства - спазми. Ходила съм на лекар няколко пъти и ми изписаха магнезий и ношпа, но не и отговор. Нямам усещане да ми се втърдява корем....ох незнам  Благодаря

# 542
Ето тук има обяснено, много подробно за епидуралната упойка! http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=366

Иначе и аз бях с такава и не съм имала никакъв дискомфорт  Peace

# 543
Здравейте момичета! Термина ми е 5 август, но тъй като първото ми раждане е секцио и сега ме гласят около 20-25 юли / имам дъщеря на 5 г. А сега очакваме момченце/. В момента съм в 30 г.с. и искам да ви попитам случвало ли ви се е да получите болки в таза и ниско долу в корема, дори някои са съпроводени с... изкарва ме корем. Не е всеки ден, но през ден да кажем. Чувството е точно като при менструални болки или като при разтройства - спазми. Ходила съм на лекар няколко пъти и ми изписаха магнезий и ношпа, но не и отговор. Нямам усещане да ми се втърдява корем....ох незнам  Благодаря

Обикновено това се дължи на разтягането на матката - чувството е точно придърпване и болка като при цикъл!

# 544
Glorybg- Благодаря за отговора

# 545
Ха, добър ден и да се отчетем Simple Smile))

Вече обратното броене започва при нас и съм в болничен от днес (моят доктор работи пътък, събота и неделя). Бебчо върви по-големичък с шкембенце и според компютъра може да го очакваме около 06.07. тежи 2.125кг.  Grinning  обстойно го огледахме да няма грешка с пола... та засега както каза доктора - бъди си спокойна за покупките Simple Smile)) и избощо излишно е да се притесняваш - всичко е Божа работа!  Grinning

За исписване съм приготвила комплект от 11части и вече в зависимост от времето ще е с дълъг или с къс ръкав, ако е много топло - боди, чорапки и пеленка.

Козметика ми препоръчаха СЕБАМЕД, като в комплекта за новородено има подарък рамка за снимка и отпечатък за ръчичка/краченце.

И днес, следЖК минах на един бърз шопинг, та да не съм капо - взех 3 чифта чорапчета  Grinning

Рапорт даден - време е да се търкулнем на дивана  Laughing

# 546
И аз искам да препоръчам Себамед! С баткото съм ползвала почти всичко - Нивеа, Бюбхен, Саносан, Джонсън, Чико - не че не съм доволна от тях, но забелязах , че шампоанът примерно, на себамед е доста икомомичен - използвам го 3пъти по-дълго в сравнение с останалите!  Peace

# 547
  • София
Здравейте и от мен, не съм чела много, много назад, днес се прибрахме от морето, видях само че вече си имаме първите бебета в темата, да са й живи и здрави на Бемол юнаците и много скоро да се  приберат вкъщи Simple Smile

Аз от понеделник пия допегит все пак, 3 пъти по 1, макс ми е стигали кръвното до 128/70, надявам се да не ми увеличават дозата, ама ако трябва, ще пия каквото и колкото трябва, иначе се чувствам добре, +1 kg. от all inclusive-а за 5 дена, ама здраве да е, сега пак си влизам в стария ритъм.

Мисти, весело изкарване днес на теб и на Ивета най-вече, само радост да ви носи Simple Smile

Утре повече ще ви прочета, пък и повечко ще попиша, последна работна седмица, но от вкъщи ме чака, да минава и да съм си спокойна вече, че то е важно и за кръвното...

# 548
Мамчета, благодаря на всички за хубавите пожелания, един ден и вие ще видите как е, но толкова сме завеяни, че забравихме прословутия букет, заваля дъжд уж спря де, и нашата в последната минута измисли, че трябва да вози още една приятелка с нея, че тя била с мотор, а нали валя, забравихме да заредим фотоапарата изобщо сме пълни издънки днес  newsm45 утре ще ви чета, че сега отиваме да носим пантофките, че с тези токове не може да е цяла вечер. ooooh!

# 549
Момичета,моля за съвет.До вчера си знаех каква количка ще си взимам/Jane muum/,Но попаднах на изгодна оферта за последна бройка на chicco trio  I movе.Поръчах си я де,във вторник ще пристигне ,но немога да реша за момиче отива ли този цвят и въобще коя е по-добра? newsm78

# 550
# 551
Мн е хубава, само дето гумите й ми идват малки.... с по-големи ще ти е по-лесно да я буташ...

# 552
Евето,много е хубава количката,а цветае разкошен.Зеленото е универсално.Става и за момиче и за момче.А на каква цена я намери?

# 553
Ще паднете-1250 лв/последната бройка,явно не са я взели заради цвета/,незнам имам ли право да го  пиша,сайта се казва Premaman.Имат магазини в София,Пловдив,Стара Загора и Варна

# 554
Здравейте и от мен! Да се отзова на призива на Луиза - и ние още сме 2 в 1, ама аз мисля така да си стоим още дълго време. Поръчала съм му да си стои на топло до термин, че нали искам да е лъвче - няма за къде да бърза.  Simple Smile
Честито на Бемол! Да са и живи и здрави бемолчетата, много да я радват и да се приберат скоро тримата в къщи!!

Мисти, хубаво изкарване на Ивет тази вечер, а ти не се ядосвай за снимките - ще има много от съучениците. Важното е да се забавляват, пък снимки ще има бол!

За перилните препарати, аз за сега си мисля да перем и на бебчо с нашия - ползваме течен Персил и сме доволни. А ако се окаже неподходящ, тогава ще търсим нещо за по-чувствителната бебешка кожа.

Все още разглеждам комплектите за изписване, но още нищо не съм си харесала - най-много и аз да си сглобя сама комплекта, но още не съм съвсем сигурна какво "трябва" да включва.

Хайде хубава вечер от мен и се пазете!  Hug  Да няма повече изненади без време!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт