Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?

да ти е жива и здрава абитуриентката, да има много късмет в живота и успехи в личен и професионален план 
в крайна сметка реших да взема: боди с къс ръкав, гащеризонче с късо крачолче, чорапки и тънка пеленка 
Милото ми каза вчера като толко искам като се появи бебо с него да ходим към Несебър и там да си останем ама да видм първо как ще потръгнат нещата!
!Представям си сега какво ти е хем напрегнато,хем ти е кеф!После ще чакаме снимки!
А вкъщи имам толко много неща да свърша
оффффф само да влезна в 9тия и няма да се спра
!Аиде стига съм се оплаквала

. Днеска съм страшен киселоч еййй! Бяхме канени на бал на братовчедка ми...ама от няколко дни едва се движа и няма да ме огрее бала. И хем знам,че е за добро...и пак ми е криво....и ми се ходиии.. На едно приятелско семейство бяхме канени на бал на 24.05 в Шумен и не отидохме зарада пътя... Самоуспокоявам се,че догодина ще ходя...(гроздето е кисело както казват:) )