Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 695
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, мацки  Hug
Аз днес рано, рано станах, приготвих закуска, събудих златото, хапнахме, приготвих багажа и тръгваме за село да печем ракия хихихих  Joy
Много се радвам, защото ще ми е разнообразие, а и съм взела един тефтер и химикал и сега ще карам баба да ми разказва от къде произлиза нашия род- така де "корените на моето родословие"  smile3521

Мисти, весело днес Simple Smile да ти е жива и здрава абитуриентката, да има много късмет в живота и успехи в личен и професионален план  smile3503

girlinblue182, много се радвам, че пак си сред нас  Hug

Кате, аз също много се чудех за комплектите за изписване  Crazy в крайна сметка реших да взема: боди с къс ръкав, гащеризонче с късо крачолче, чорапки и тънка пеленка  Grinning

Момичета, желая ви много приятен, слънчев и усмихнат ден   love001

# 526
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро!!
Роси
блазе ти как искам и аз да съм на морето ooooh!Милото ми каза вчера като толко искам като се появи бебо с него да ходим към Несебър и там да си останем ама да видм първо как ще потръгнат нещата!
Мисти
да си прекарате много добре и най-вече Ивета Peace!Представям си сега какво ти е хем напрегнато,хем ти е кеф!После ще чакаме снимки!
girlinblue182 добре дошла  Hugти си напреднала много с покупките така че спокойно!
И сега да ви се оплача от няколко дни ми е адски гадно!Писна ми вече само да лежа и за малко разнообразие да отида до магазина да поработя,но милото не ме оставя за дълго,защото го е стах да не вземе малкото да дава зор да излиза и за 2-3 часа когато съм там звъни по сто пъти!Нито ми се седи на компютъра,ното ми се чете вече направо се побарквам!Да пазарувам за бебо трябва,но това ще стане след 9ти,че мойта приятелка има изпити до тогава а съм и обещала двете да ходим!Та вчера излезнах към 10.00 сутринта и право в магазина и изгоних милото да си ходи и поработих малко повече,а вечетра излезнахме малко на разходка,че не ми се седи вкъщи!Е каква ти разходка той през 5 минути ме пита "добре ли си ако не да се прибираме"  Crossing ArmsА вкъщи имам толко много неща да свърша #Crazy оффффф само да влезна в 9тия и няма да се спра Naughty!Аиде стига съм се оплаквала Embarassed!

# 527
Мисти,хубав ден от мен  и едно невероятно изкарване на абитуриентската на Ивета! Сигурно много ще се вълнуваш днес ,аз предполагам ,че в такива дни няма как да не пусна поне една сълза - малкото момиче на мама отлита от гнездото ,аууу кога мина времето ....емоции са си Laughing Laughing Laughing
За букета не се трревожи,все някой ще й подари! Снимки ще чакаме ,да знаеш !
ani88,пази се ,има време още Simple Smile Мен пък никой не ме пита как съм и на никой не му пука дали се преуморявам.По едно време мислех ,че е по-добрия вариант ,но сега започвам да се дразня.Още малко и ако започнат с въпросите "няма ли да раждаш вече" ще си "сменя" термина с някой по-далечен  и ще се завра вкъщи до раждането hahaha hahaha

# 528
добро утро  Hug
момичета към каква козметика сте се насочили за бебенцата?
вчера с мъжа ми ходихме по магазините вече да купуваме някой нещица и като опряхме до бебешката козметика(бочко ,бюпхен.нивея и т.н ) та се зачудих на коя ли марка са им по добри бебешките серии ?

# 529
  • varna
Добър ден и от моя милост  Mr. Green
За изписването, аз даже и крачоли не мисля да слагам, както се очакват големи жеги, а май в ОБ няма климатици - боди с къс ръкав и пелена и е готова мадамата  Laughing
Пламена, аз заложих на Бочко - така де, изберете българското. Моя приятелка фармацевтка ми каза, че няма смисъл да давам двойно повече пари, като всичко може да се вземе в рамките на 15-20 лв. Кумата също е ползвала Бочко и е доволна. Вече ако бебе прояви някакви реакции, пъпки и прочие, тогава ще се замисля дали да сменя с нещо друго.

# 530
Здравейте, мами! Simple Smile
Благодаря за топлото посрещане!  Hug
Готова, но не съвсем, както споменах, нищичко от изброеното не е при мен. Нали ви казах, че при познат ще пазарувам и седях като изтокана в магазина и казах: "Нямам нищо, кажете какво ми трябва, че не знам!"  Laughing Караха ме да купя шапка, пък аз не исках и не купих. Така и не разбрах защо лятно бебе да трябва да спи с шапка вечерта, толкова ли ще му е хладно?  newsm78
А пък хич не се чувствам подготвена за момента на появяване на бял свят на мъника. Така 2 в 1 ми е по-спокойно, голям страх, голямо нещо ме е обзело  #Puppy dog
Мъхче, благодаря за линка. Гледам, че са с обиколник, пък на мен май не ми трябва, няма къде да се блъска детето, кошарата е мрежена  Confused Но ще го помисля, понеже това са любимите ми мечки!
Мисти, да снимаш абитуриентката и да ни я покажеш. Голяма красавица си имаш, пу-пу!
Плами, аз взех козметика на Бюбхен, понеже всички мои близки с деца това ползваха и са доволни.
На мен ми се изринаха пръстите на ръцете и ходилата по горната част, все едно са ме нажулили с коприва, но по ситно и незабележимо. За сметка на това ме сърби и не знам от какво е. Не мажа с нищо за момента. Утре мисля да питам доки какво да правя. Уж нямам открити алергии до момента, но както се казва, не се знае, знае ли се! Четох, че по време на бременност е възможно да се появят различни видове обриви, които след раждането минавали, ха дано!  Praynig

# 531
Добро утро,момичета!
Досега не ми се беше случвало да спя до 10 часа през тази бременност,но ето и сега съм свежа като цветна пъпка.Поизчетох ви,поотговорили сте на въпросите,аз само за изписването да си кажа:още не съм купила боди рокля с къс ръкав,чорапчета,отгоре за жакетче ризка с дълъг ръкав и тънка пеленка за голите кълки.
Мисти,приятно изкарване на дъщеря ти довечера и много късмет в живота и пожелавам!
Girlinblue,  Hug,вече си пушка с приготовленията,можеш да посрещнеш бебчето.
Данчето,как си успяла да издържиш до 1 часа,аз миналата вечер придружих мъжа ми на техния бал,те празнуваха 20 години от завършването,но издържах само 2 часа,от шума бебето се скъса да ме рита,даже околните видяха движенията му,опашката ме заболя от седенето на едно място,пък и като изпих 2 чаши вино ми доскуча,защото нямах право на повече и си тръгнах в 9 ч.
Цвети,да внимаваш с пАритe от ракията,че упояват Grinning
Ани,вече трябва да сме по-кротки наистина,мъжът ти е прав,после ще има да търчиш,а и щом вкъщи имаш работа,обърни и на нея внимание.
Пламена,с двете си деца съм ползвала Нивеа и съм доволна,те не са с чувствителна кожа,а и като цяло у дома си ползваме тази марка цялото семейство.Сега пак такава ще купувам.Всички момичета си имат различни фаворити,така че всяка ще ти каже нейните предпочитания.Според мен важно е всички продукти да са от една марка,защото ако се прояви алергична реакция,да не се чудиш от кое точно се е активирала.
Пина сигурно се е престрашила да облече бански и е хукнала на плаж,няма друга причина да я няма от вчера тук. Hug

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 12:49 от fly2

# 532
  • София
Мъхче, благодаря за линка. Гледам, че са с обиколник, пък на мен май не ми трябва, няма къде да се блъска детето, кошарата е мрежена  Confused Но ще го помисля, понеже това са любимите ми мечки!
Има и без обиколник. http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9640&cat=29

# 533
Благодаря ви момичета за отговорите за спалнята.Утре мисля да разгледам какво предлагат магазините тук и ако нищо не ми допадне ще видя от къде и как ще поръчам.

Дени,браво!Ти си готова за срещата с малкия човек!Радвам се,че пак си сред нас! Hug

Мисти,весело изкарване на теб и на дъщеря ти днес!

За изписването аз купих комплект от 5 части-ританки,камизолка с дълъг ръкав(въпреки,че е лятно бебе,ми казаха,че е препоръчително да е с дълъг ръкав),шапчица,ръкавички и лигавник.Пелената ще ми е подарък.

# 534
Благодаря много, Мъхче!  Hug
Ще изчакам само да ми дойде матрака, за да не объркам нещо. Понеже съм заплес и не помня точните размери  ooooh! Макар, че най-дългата част май беше 120, та може би няма да е проблем, дори и да се свие Simple Smile
Мисля, че има какво още да се купува за мъничо, но чакам да ми дадат стерилизатор, шезлонг, активна гимнастика, някакви дрешки. Вече нахалствам да ми ги дават, понеже ми ги обещаха  Blush

# 535

Пеперудке, вляза ли в 36-37 седмица и ще спирам всякакви лекарства. Във вторник съм на лекар, ще се консултирам, разбира се, но предния път се наложи в 9 месец да пия магнезий, родих 5-6 дни преди термин, сега мисля да оставя нещата на самотек, без лекарства, без витамини.

Така ще направя и аз  Hug Само с желязото ще продължа...

Аз да ви кажа, че на последната ЖК бях свалила 1кг. и ми стана странно как е възможно и дали е нормално   Rolling Eyes Лекарката каза, че няма проблем. Учудих се, защото бебчо е качил 1кг., а аз съм отслабнала. Отдавам го на това, че намалих сладкото, защото захарта ми беше леко завишена...

Да ви попитам обиколниците за креватчето как да ги изпера? Предполагам няма смисъл да е на бебешката програма, а и да не се съсипят, че са доста пухкавки  Grinning

mysterious и аз ще пробвам с арниката, почвам я щом вляза в 9-тия месец. Като чета има много добри отзови за нея  Peace

пламена84 аз съм купила на бебчо козметиката на Мустела, също и на Бочко някои неща ще използвам. Само за праха за пране още не мога да взема решение...  Thinking

Girlinblue браво за покупките и на мен ми остана мъничко още, само дребни неща  Heart Eyes

# 536
Привет мами Party

Пеперудке честито! Наистина е нещо много хубаво и незабравимо! Ние днес празнуваме 1вата си годишнина.  1dating

Да попитам мамите който вече са раждали с епидурална упокойка, как сте били след раждането, дали ви е било лошо, главобол абе изобщо вс впечатления.  [/color]  (може и на лични, ако мислите че товаря темата с нещо вече коментирано)  Wink

За изписването ние нищичко не сме взели, нито съм мислила мн, но май няма да е комплект от  мин.10 части, както ги гледам повечето.

# 537
http://vbox7.com/play:022506f8 -   Поздрав с тази компилация, умирам от смях просто Simple Smile
Изслушайте я, 40 мин... да видите всички големи за времето си парчета в БГ интерпретация! Да живее поетът!

Пина, къде си? Моля ви, всички да си кажат, че са 2 в 1, 3 в 1 и така, че ви мисля.
Ще чета и предните страници.
Само girlinblue - браво, момиче, ти си готова направо!

Мисти, страхотен ден за дъщеря ти и теб!

# 538
Здравейте  smile3518 . Днеска съм страшен киселоч еййй! Бяхме канени на бал на братовчедка ми...ама от няколко дни едва се движа и няма да ме огрее бала. И хем знам,че е за добро...и пак ми е криво....и ми се ходиии.. На едно приятелско семейство бяхме канени на бал на 24.05 в Шумен и не отидохме зарада пътя... Самоуспокоявам се,че догодина ще ходя...(гроздето е кисело както казват:) )

Ради...аз бях с епидурална упойка. Не ме е боляла глава...и лошо не ми е било. Ама в реанимацията след секциото доки ми наля около 5-6 банки някакви разтвори. С тази цел... бързо да разгради упойката. Понеже ми биха две дози в предродилна зала и после там още две май вече на операционната маса. След около седмица или десетина дни усещах леки болки на убоденото място...може би зависи от организма.

За изписването..нищо не съм купувала. На малкия майка ми му направи комплекта и направо ми го донесе. И сега се пазари от известно време...нищо не купувай...ти роди пък аз ще го направя пак. И не мисля да и "троша хатъра".... Simple Smile Пък и знам че няма да вземе нещо,което няма да ми хареса. Simple Smile
Нали е мойта мама Simple Smile

Мисти....много щастливо прекарване днес и на теб и на Ивета...дано нямате излишни емоции и сълзи за грим и прически... И аз чакам снимка Wink

# 539
Ради ,аз раждах с епидурална и беше голям кеф.Нищо не ме е боляло след това ,единствено ми падна  кръвното при поставянето на упойката и това беше проблем. Но след раждането проблеми никакви не съм имала.Караха ме да пия много вода и сок.И да спя  Mr. Green
Пеперудке ,на 30 градуса пера аз юрганите ,на такава програма съм прала и обиколниците.Но този път не мисля да ги слагам.МНого са красиви ,но мисля ,че от тях в леглото ще стане някакъв парник и няма да става течение на бебето.
Аз от вчера сутринта съм без дете и вече адски ми липсва...да си идва довечера ,че не издържам.
Майка ми вика "АМи ако иде да учи на другия край на света какво ще правиш" #Crazy Е,за това не се бях замисляла ,такава съм майка -орлица,дано с второто момченце да претръпна и да не съм толкова обсебваща  Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт