Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 715
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Гифт, и аз съм като теб с тези гадории на дъ-пъ-то Sad ама моите са 4 броя  #Crazy болката е ужасна...
Скрит текст:
първо си киснеш дупето в легенче с преварена смрадлика и после се мажеш с прокто-гливенола ако можеш ги пъхни навътре и легни за по-дълго време. На мен ми станаха по-малки и сега не ме болят толкова много  Wink

На августовската мама да и е жива и здрава рожбичката и бързо, бързо да натдава  Hug

А за ражданията по домовете и за циганките направо няма смисъл да коментирам - ужас...  #Crazy

# 91
Мъхче, то за в колата сенник не ти трябва според мен , а и като ги поръчаш от продавалника с Еконт-искай опция преглед и ако не ти харесат ги върни- ще платиш само пътните (4-5лв) аз така съм купила много неща от там и не съм имала проблем до сега  Wink

# 92
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мъхче, сенника наистина не е нужен. На мен ми вършеше работа само да притичам от блока до колата, когато духа или вали.

# 93
Сандалка, говорих за даряването на стволови клетки и ми каза, че 5 мин. преди да роди е казала, че иска да ги дари. Трябва да питаш все пак, където ще раждаш, тъй като е нужен някакъв комплект за взимането и съхранението на клетките, дали го имат наличен в болницата или трябва може би да го купиш. Също така незнам дали не дават такъв комплект и в банката, където се даряват. Лично мъжа й е носил ств. клетки в Александровска болница и се попълват на място документи за съгласие за даряване и декларации дали имате някакви заболявания с мъжа ти.

# 94
Цитат
За първи път в Сливен ще се отбележи Световната седмица за уважение към раждането. На 27 май, от 17.30 ч в хотел "СПОРТ ПАЛАС".

Темата на Световната седмица тази година е „Не ме безпокойте -- раждам!". Фокусът е върху нуждата на жената да се чувства спокойна, подкрепена и защитена по време на раждане, както и нуждата от уважение към личното й пространство.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tMuwe9_-3ak

# 95
Мацки , малко off topic,  но имате ли представа дали мога да поръчам нещо от ИКЕА и да ми го донесат с ЕКонт с наложен платеж до нас?? Харесала съм една кошара ама като си нямаме Икеа във Варна.... #2gunfire

Да, може! Ние така си купихме гардероб. Даваш кода на продукта в Еконт. Таксуват 2,4% от стойността на покупката за услугата, че ходят и ти я купуват. Тарифата за транспорта е стандартната, като за всяка пратка. Попитай Еконт по телефона или в офис, ще ти обяснят.

# 96
# 97
  • София
Скумрийките май пак се размирисахме  Mr. Green (Казвам го с най-добри чувства, много ме кефи заглавието!  Heart Eyes Peace)

На моите деца дори ушите не съм пробила без тяхно съгласие,малката още няма дупки,голямата поиска като беше на 10 години и така...Смятам,че неща,които ще оставят следа върху целия по-нататъшен живот на децата ,трябва да се съгласуват с тях...

Абсолютно подкрепям! И аз не съм пробивала уши със същата идея, а свеки само дебне да ми натякне, как трябвало да и сложим обички, за да е по-хубава  ooooh! Close

Във варненското АГ, примерно, раждаш и бебето 3 дена стои в отделение няколко етажа по- надолу и не го виждаш докато не мине това време, че да ти го донесат вече при теб, в случай, че е здраво. Не знам това не нарушава ли човешките права - раждаш рожбата си, но 3 денонощия - йок, не мой сега го види, пък да живееш с него абсурд. И така нататък. Пак е дълга тема и няма смисъл да ровя. Ще ползвам и аз болнична помощ, защото явно така съм преценила за по- правилно, но вече подхождам с разбиране към екстравагантните решения на други хора.

Нямам думи!  Sad Това с отделянето на бебета от майките им е направо недопустимо и не мога да повярвам, че още се практикува!

Мъхче, и според мен сенника не върши особено много работа, то слънцето все се върти насам натам, като се движи колата, и все върху бебето пада  ooooh! Та по-добре да си сложиш голям стабилен сенник на прозореца.

# 98
Мъхче, идеално те хващам Simple Smile Аз съм на същата вълна с одеалото за бебето в началото. Добре, кажи сега какво трябва да бъде, защото аз утре ще ходя да купувам и съм твърдо решена да е точно утре(отново въпроса е на живот и смърт  Laughing Та моля те дай повече инфо - памучно, ок, но вътре трябва ли да има някаква вата или просто по-плътен памучен плат. Мислех си за поларено одеалце. Иначе за чаршафите - аз си реших всички проблеми като си купих плат на метър и ще си ги ушия сама Simple Smile
За циганките - като лежах в Шейново се нагледах на такива работи, че чак се почувствах дърта - 16 годишна ражда второ  Shocked най-лошото е, че тия жени смятат, че лекарите са длъжни да им обръщат само на тях внимание и ако не е така се започва - еми ето, то е така, защото сме роми .... а всъщност отношението на лекарите е едно и също към всички - жени сме в крайна сметка в тоя момент всичките

# 99
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/375148_10 … _1803990348_n.jpg
Сдобих се с една снимка на щерката от изпращането, и ще я пусна тук, а от бала другата седмица.

# 100
mysterious - много е красива!!!

# 101
O, mysti, Ивета е красавица! Всичко й е простено Simple Smile
Да е жива и здрава!

# 102
  • София
Жалина, тези поларените не са от памук и ще запарват. Виж аз на какви се спрях в крайна сметка: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=14768&cat=26

# 103
Разтегнат връзки и сухожилия на другия крак, имам алергия, мм се прибра за 24 часа, изпокарахме се и утре заминава за сто дни! За първи път от месеци ми се реве, ама май си е от чиста болка, а не от хормони. И си изкарах акъла за бебока. От ИСУЛ твърдят, че е само разтеглено, но ми иде на глас да почна. Демн, гадно!!!

Мисти, прекрасна щерка! Поздравления каква млада дама е!

# 104
Луизааааа!Какво направи ти ?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт