Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 726
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ооооооо Мисти много е красива дъщеря ти наистина!Луиза дано се оправиш бързо  Hug!Мъхче не са ли дебели тези одеала за юли месец newsm78?АЗ мисля другия месец живи издрави да се пусна по магазините за всичко направо наведнъж!А днес колеката от аптеката до мен  който е и собственик да му дам един списък с нещата които са ми необжодими за мен и за бебо и ще ми ги даде на доставни цени!

# 106
Мисти, много ти е хубава. Да ти е жива и здрава.

# 107
Та да се отчета и аз с бебето - 1600гр, обърнато отново седалищно... а болките идвали от опъването на връзките, защото матката вече е много голяма, контракциите от преумората и вдигането на тежкото. Да съм си вземела едни колани за придържане на корема и да ги нося постоянно... това може би като съвет към всички мамита Simple Smile И също така да не ходя много, много - само до магазина, защото при седалищно предлежане можело да се роди по-рано, защото бебето не тежало както трябва (това може би е при мен случая, не знам дали важи за всички)
Имам и едно въпросче към вас, дали ви се е случвало подобно нещо. Та имам една приятелка от детството, която се ожени горе-долу по същото време с нас. Тя нещо май не може да забременее, пък и при тях жилищния въпрос не е много уреден (разбирайте, че живеят на тясто), което за мен не е извинение. Иначе са добре финансово, играят го много богати.... та тя прави всеки път така, че общата ни компания да предпочита да ходи при нея на гости, отколкото при мен... един път през бременноста не ми се е обадила да ме попита как съм, какво става. Мисля си, че завижда или нещо такова, но аз какво съм виновна. Вие имате ли такива "приятелки" или те се срещат само в моите кръгове Simple Smile Аз гледах да не го взимам насериозно, но просто днес ми дойде в повече Confused
Оф, пак стана много дълго и пълно с безумия, извинявайте

# 108
Та да се отчета и аз с бебето - 1600гр, обърнато отново седалищно... а болките идвали от опъването на връзките, защото матката вече е много голяма, контракциите от преумората и вдигането на тежкото. Да съм си вземела едни колани за придържане на корема и да ги нося постоянно... това може би като съвет към всички мамита Simple Smile И също така да не ходя много, много - само до магазина, защото при седалищно предлежане можело да се роди по-рано, защото бебето не тежало както трябва (това може би е при мен случая, не знам дали важи за всички)
Имам и едно въпросче към вас, дали ви се е случвало подобно нещо. Та имам една приятелка от детството, която се ожени горе-долу по същото време с нас. Тя нещо май не може да забременее, пък и при тях жилищния въпрос не е много уреден (разбирайте, че живеят на тясто), което за мен не е извинение. Иначе са добре финансово, играят го много богати.... та тя прави всеки път така, че общата ни компания да предпочита да ходи при нея на гости, отколкото при мен... един път през бременноста не ми се е обадила да ме попита как съм, какво става. Мисля си, че завижда или нещо такова, но аз какво съм виновна. Вие имате ли такива "приятелки" или те се срещат само в моите кръгове Simple Smile Аз гледах да не го взимам насериозно, но просто днес ми дойде в повече Confused
Оф, пак стана много дълго и пълно с безумия, извинявайте

# 109
  • varna
Ау, Мисти, много е хубава Ивета - да е жива и здрава, що ми се струва че на теб прилича  Mr. Green
Луиза, какво направи ти, момиче, я дишай и спокойствие малко. Да не претовариш бебето. Гуш от мен  Hug

# 110
Жалина,аз съм била такава приятелка.Много завиждах,че тя е бременна,а аз не и това беше повод да не искам да общувам с нея,за всичко й намирах кусури.Не я съди прекалено строго,на тази жена хич не й е лесно.  Peace

# 111
Луиза,нещо лошо ли ти се е случило и нали мъжът ти щеше да отсъства само 1 месец?Така работата не е добре...
Мисти,хубавица...дано да и върви по вода в живота!
Жалина,ти си още млада,с годините ще отсееш истинските си приятели.Аз например съм групирала моите в две групи - приятели за маса и верни приятели,като втората ми група се състои от трима души...за съжаление.
Бемол,все забравям да те питам - вие споразумяхте ли се с Гинипрала?

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 21:42 от fly2

# 112
Докато се занимавах с ин витрото кой ли не забременя около мен и винаги съм се старала да се радвам искрено, да не се изолирам, за да не ме отбягват. По принцип яловиците са си с психични отклонения. Ама може би аз съм друг случай.

Fly, след първото и единствено хапче Гинипрал, приключих с контракциите. Сега се мъча с кръвно и адско сърцебиене. Дишам с акумулатори вече, не знам какво щеше да е ако бях качила и килограми. В четвъртък ще заплювам дата за секцио.

# 113
Четох,че в седмицата,в която сме ние бебетата започвали да слизат надолу и разтоварвали малко сърцето и дробовете,но не знам,ти като си с две,как стои при теб този въпрос.От друга страна ти всеки ден си в болница,ако има нещо притеснително,предполагам че ще ти обърнат внимание,а пък и както и да го погледнеш - 1 месец остава.

# 114
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ау, Мисти, ма ти си имаш страхотна красавица  Hug Наистина е голяма симпатяга  Simple Smile

Луиза, какви ги свърши, че си в това състояние? Почивай си и не се впрягай излишно  Hug

# 115
fly, знам за това смъкване на корема, но не ми е ясно как точно става. При мен няма изгледи.

# 116
Луиза вигай краката на високо и се пази. Каква я сътвори? Уж даваше съвети да се пазим и да не се натоварваме излишно с геройства. Пази се, че виж как бързо стават белите  Hug

Мисти дъщеря ти е млада красавица  Hug

Бемол защо ще правите планово секцио. В смисъл нали всеки ден е важен, а като е планово секциото то така губиш важни дни. Извинявам се, че си тикам носа дето не ми е работа, но си мислех, че при близнаци няма планово секцио освен ако няма съществен проблем. Надявам се да си добре  Hug

А за смъкването на корема, аз така и не разбрах кога се е случило това с мен. Последният месец ми беше ужасен и исках да се гътна някъде. Стоях хоризонтирана под климатика и изгледах една камара сериали на компа. Сега обаче с детето няма как да се случат тези събития, а как ми липсва климатика  Tired но в този апартамент и тази екстра липсва, та си мра на жегата под душа.

# 117
  • София
един път през бременноста не ми се е обадила да ме попита как съм, какво става. Мисля си, че завижда или нещо такова, но аз какво съм виновна. Вие имате ли такива "приятелки" или те се срещат само в моите кръгове Simple Smile

Не е задължително да има нещо гнило в цялата работа. Ето, аз съм си човек, който често забравя да честити рожденни дни, изключително рядко се обаждам на приятелите си без повод, да ги чуя каа са, по-скоро предпочитам да организирам всички да се видим в някоя кръчма или парк и да си изприказваме всичко необходимо на по бира. Някои жени например се обиждат, ако някой приятел не им се обади да честити рождения ден на децата им  Rolling Eyes ooooh! Ми какво да направя, като на мен редовно ми се случва да забравя именния ден на мъжа ми, а веднъж дори и рождения му ден бях забравила (както и на сестра ми , както и на леля ми и т.н.)! И всичко това не е, защото не ме интересуват тези хора, или не ги обичам... Просто съм разсеяна и не обичам празни приказки по телефона.

Жалина, ти като че ли прекалено много се вглеждаш в някакви детайли на поведението на хората и търсиш под вола теле. Спомням си как веднъж се беше разплакала, защото някаква приятелка ти казала да не ядеш банички докато си бременна. Ми аз например може да ти кажа такова нещо без да съм вложила абсолютно никакво лошо чувство в това, просто реплика, или майтап, нещо такова. Както и никога не бих се разревала за подобно нещо де. Та мисълта ми е, в такива случаи, мисли оптимистично, и си казвай - "Това е случайно и неумишлено, просто на мен ми се привиждат разни неща". Защото наистина има голям шанс това да е случайно и неумишлено и само на теб да ти кипят някакви неща в главата. Тъй като дори и да не е така, дори и да има нещо реално в цялата работа, пак е по-добре да се правиш на наивен и да игнорираш, отколкото да се втелясваш в тези неща. Hug Помниш ли дзен притчата на wwwaz? Нея имам предвид.

# 118
Карли и аз имам такива приятелки като теб - на тях им е простено Simple Smile
Но мисля, че случаят не е такъв....иначе си права - аз доста им се втилясвам напоследък на хорските приказки  Embarassed преди бях егати пердето, а сега мрънкотя за това онова. Но наистина в случая е по-скоро чиста женска завист... проблема е, че съм първа измежду приятелките си с бебе и оттам нямам никакво разбиране, но то си е нормално и мене ме беше страх от бременни допреди няколко години:) Хайде стига съм мрънкала, че има момичета с по-сериозни проблеми, които трябва да си седната на д-то и да лежат   Peace
Лека нощ от мен!

# 119
Луиза,ти какво направи??Как пострада?А мъжът ти защо се връща?И нали беше заминал за един месец?

Мисти,дъщеря ти е голяма красавица.Какво стана днес на матурата?Излязоха ли резултатите?

Жалина,да ти кажа и аз си мисля,че много се "вталясваш"(както се казва по нашия край).Ма какво ти пука кой какво си мисли и дали ти завижда.Най-доброто,което,можеш да направиш е да игнорираш такива псевдоприятели,защото хората,които завиждат могат да бъдат много лоши.Иначе не знам защо изобщо я наричаш приятелка.Това е по-скоро твоя позната.

Ахи,ти пък какво си завиждала.То и аз искам бебе от много години,но явно съдбата си знае работата.Праща ми го сега,когато съм на най-подходящата възраст,с правилния човек до себе си и знам какво искам от живота си.

Цвети-дп,благодаря за съвета,мила.Точно това правя и аз,но резултат никакъв.Ако и утре нямам подобрение май ще се ходи на доктор.Всъщност на какъв лекар трябва да отида?

На мен корема вече ми е паднал,макар,че аз през цялото време си я носех ниско де.Сега обаче усещам по-различно нещата.Почти съм сигурна,че няма да вляза дочакам юли.Давам си още месец на-много.Ама НАЙ-много!!

Общи условия

Активация на акаунт