Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?
!Мъхче не са ли дебели тези одеала за юли месец
?АЗ мисля другия месец живи издрави да се пусна по магазините за всичко направо наведнъж!А днес колеката от аптеката до мен който е и собственик да му дам един списък с нещата които са ми необжодими за мен и за бебо и ще ми ги даде на доставни цени!
И също така да не ходя много, много - само до магазина, защото при седалищно предлежане можело да се роди по-рано, защото бебето не тежало както трябва (това може би е при мен случая, не знам дали важи за всички)
но в този апартамент и тази екстра липсва, та си мра на жегата под душа.
Ми какво да направя, като на мен редовно ми се случва да забравя именния ден на мъжа ми, а веднъж дори и рождения му ден бях забравила (както и на сестра ми , както и на леля ми и т.н.)! И всичко това не е, защото не ме интересуват тези хора, или не ги обичам... Просто съм разсеяна и не обичам празни приказки по телефона.