Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 699
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Присъединявам се към +22 кила  Laughing И да уточня, не съм висока - 163 см. Който ме обича, да ме търпи такава Joy

# 496
А аз 164 см. височина и между другото изглеждам горе-долу адекватно на фона на тези кила  Laughing Странно, но факт

# 497
Терп аз взех от един магазин около женският пазар Simple Smile На ул. Екзарх Йосиф, то е едно като базар и на вторият етаж има прекрасно луксозно хасе (така пише - хасе лукс) и наистина е много добро. Иначе за пелените на съседната улица има един магазин какаду, където има много парчета плат и са по 3 лв метъра...но като цяло аз от там си взимам всичко...много ми е миличко сега да си бродирам, а вече трябва да излизам, че имам среща с една приятелка, ама пусто му, не мога да се откача Simple Smile
Заплита ми се конеца много, е значи много ще ви се фукам  Laughing

# 498
Гифтче,за тежки и обемисти пратки,предполагам ,че има друга по-сериозна тарифа.А пък нова спалня с матрак и подматрачна рамка за тези пари... newsm78,трудна работа.Не знам за Икеа как стои въпросът,момичетата да кажат.
Wwwaz,не мога да помогна,нямам ФБ профил.
А за кг - +5 , +25,няма значение,важен е щастливият финал,пък то е ясно,че ще се потим по стадиони и фитнеси Grinning
Аз днес съм на всяко гърне мерудия Embarassed

# 499
Включете  ме и мен в групата на силно наддалите- + 18 кила от 48 начално тегло Mr. Green Вече не вървя, а се търкалям, дано освен бебета  и сланинки да има и вода ,че да оставя поне половината  в болницата Embarassed
Мисти, сдобих се със снимки на щерката от бала, ама нещо не мога да се усетя как се качват тук бе, леле издухала съм се нацяло...ама то щерка-абитуриентка и кандидат-студентка, приготовление за раждане на близнаци( и то мъжки ), че и баща им на главата ми- какво друго да очаквам... Mr. Green

# 500
Мъхче, Веси, Ани, благодаря за посрещането.
Аз не се впечатлявам от драми, даже се забавлявам Simple Smile) хормоните са ни в повече и всичко трябва да си прощаваме.

И аз съм станала много напрегната и нервна, направо ще се пръсна на моменти. Аз по принцип съм по-сприхава и сега е нещо страшно Simple Smile) гледам да съм около детето за да съм спокойна. Той като ме види в такова състояние ме гушка, целува и ми минава.

Ани, термина ми е на 20 Юли. Имам предчувствие, че ще е по-рано. Марти го родих 9 дни преди термин, казват, че когато първото е така и второто шанса да се роди по-рано е по-голям. Аз съм на 22 юни рожденничка, когато и да се роди, все ще е готино раче като мен Simple Smile

За болница съм се насочила към Надежда, на Стаменов. Предното родих в Тина Киркова, и предвид факта, че повечето специалисти са се преместили в надежда, а разликата в сумата не е голяма, предпочитам да съм по-спокойна.

Пеперудке, честит годеж, после ще бъде прекрасно с детенцето да е шафер/ка.

Аз от декември кашлям, първо настинка, после алергия, сега пак настинка и като кашлям понякога все едно ме прерязва от долу.
Аз ако второто е момиче, ще съм и свекърва и тъща и каквато съм зла, кой знае колко вицове ще измислят за мен Simple Smile)

За препаратите детето го отгледах с Тео бебе, всичко наред перях с него. Харесва ми и не е имал алергии. За памперсите ние имахме много чувствителна кожа и ако не го бършех с белите мокри кърпички на памперс се подсичаше адско. Днес бяхме в Карфур, цял стилаж с реклама на памперс и нито един пакет на памперс. Не успях да си купя. Какво се случва не знам.

Количка не съм си купила, но си харесах втора ръка, пег перего скейт. Май трябва и столче за кола да взимам, ама май ще е след раждането, че много разходи ще има.

Жанина, много ти се радвам за ентусиазма с шиенето. Няма по-хубаво от това сама дя си направиш тези неща. Смях се истински с безопасната игла Simple Smile))

Гифт, провери в магазните за мебели, новите легна са на тази цена, Не помня последно гледах и с подматрачна рамка за около 300 лв. Виж е Еникомп, Арон.

Wwwaz дали се продава само стойка за ваничка?

Много сте написали от сутринта и ако е малко объркано ще ме прощавате Simple Smile)

За запек, пробвайте джанки, сега са дребни и са идеални за почистване Simple Smile)))

# 501
  • София
Руми мебели Виденов, от там си взехме спалнята за 88лв. с 8 години гаранция. (между другото ние с мъжът ми нали сме тюлени и чупим всички видове легла, като ми казаха за гаранцията така се изхилих и им предложих там в шоурума да се хванем на бас, че до 8 месеца ще сме я счупили)
Това е само спалня, мисля, че матрак за 200-250 лв ще може да си намерите.

# 502
  • varna
Гифтче, права е Весито - ние цялата квартира обзаведохме от Виденов за под 1000 лв. Почти 2 г. по-късно спалнята (69 лв без матрак + 25 лв подматрачната рамка) не е мръднала, само матрака ще сменяме, че вече има евтини на Тед до 300 лв. без пружини, пък този го взехме с пружини и вече ужасно ни убива и на двамата. Иначе ще ти излезе твърде скъпо да мъкнеш отнякъде с куриерска фирма, че и до вас, защото то си е обемисто това. За Икеа еконт имат тарифа, както каза Пина преди време, 2 и нещо процента от стойността за това, че отиват да ти го купят + стандартната им тарифа за доставка.

# 503
Айде аз пак...Вярно,че спалните не били скъпи,бе.Ние,понеже си взехме мебели на Стефани-Русе и сме доволни,ето какво открих: http://www.stefanystyle.com/promocii/malena/,долу,дясната снимка-серията Икономи отвори.

# 504
Глупи , по принцип се продават отделно ванички и отделно стойки, само че има един тънак момент дали ще ти съвпадне твоята ваничка с новата стойка...

Мебели Виденов - дано да си удържат думата за гаранцията, мебели от Карфур, мебели от Практикер - достъпни са - все ценови диапазан около 100-200 лв. легло, допълнително за матрак, пак може да се ползват кампаниите в Метро,Карфур, Практикер, Баумакс излизат много добри оферти.

# 505
Леле, колко сте изписали днес. Чета ви от 17.30 и чак сега ще пиша.
Първо - Пеперудке честито. Желая ти безгрижен и щастлив семеен живот.
Изумихте ме с тези спални. Много евтини. Ние се изхвърлихме към 450 лв при това без матрак. Но поне много я харесахме. Ех, наближава времето да я сгобяваме. Петър утре щял да лепи тапетите. кога ще слага подовото не го знам, надявам се другия уикенд. Аз нали нямам намерение да се прибирам до прегледа който ще е към 4 -5 юни. Може пък да е готова стаята дотогава.
Тук е толкова хубаво.Ставам сутрин, с Кара правим голяма разходка, тя се къпе в морето. Чистя после по караваната за час - два и отивам по кафенца с приятели. Следобедно подремвам малко. Вчера ми пристигнаха повечето съседи и разпъват караваните и те. Кипи живот тука. Утре идва баща ми и ще почна малко да се ядосвам с него. Той естествено веднага ще си спретне неговата си кочинка. Още не съм му казала че нямам намерение да се прибирам в Бургас и да го оставя самичък да си прави каквото му се иска.
Правя проучване за най малко бебе доведено на Арапя. Засега знам за на 28 дни но днес ми казаха за друго доведено още червено и то по времето когато всички бяхме само на палатки.
Толкова ми е добре тук. Чувствам се безкрайно свободна. Не мога да си представя лятото да си стоя в апартамента в Бургас, а масово са ме обявили за луда особено на Петър близките. Иначе моите приятели къмпингарите го намират за съвсем нормално едва ли не от болницата да дойда тук. Живот и здраве, ще видим какво ще стане.
Сега отиваме с Кара на вечерната разходка да изпратим слънцето от скалите.
Едва ли ще влизам пак днес, така че до утре.
Направи ми впечатление че много от редовните не са писали тези дни. Предполагам са заминали нанякъде и се надявам всичко да е наред

# 506
Момичета вие до кога смятате да пиете Магнезий, не трябва ли да се спира вече?  Rolling Eyes (аз все още пия).

(Отново благодаря на всички за страхотните пожелания)  Heart Eyes

# 507
  • София
Ех Роси колко ти е зле!
Ти си за оплакване бе момиче.  Hug И какво викаш, ще изпратиш слънцето от скалите! Ау, колко хубаво. Направо ти завидях и за разходките с Кара. Mr. Green

# 508
Момичета вие до кога смятате да пиете Магнезий, не трябва ли да се спира вече?  Rolling Eyes (аз все още пия).

(Отново благодаря на всички за страхотните пожелания)  Heart Eyes

Много щастие ти желая ! За магнезия на мен даже ми увеличи дозата и май ще си го пия до края  Thinking

# 509
Роси.то,толкова ти завиждам,нищо не ме изпълва с чувство за свобода така,както да стоя на брега привечер и да се наслаждавам на морето,без да има тълпи от хора покрай мен.Решили сме,един ден като остареем с мъжа ми да отидем да живеем на къщата ни на морето за постоянно,а децата да се занимават с бизнеса,много ни влече и нас.Чудя се,дали още това лято през август да отскочим за малко,макар че бебето ще е много малко,сигурно няма да издържим без море,много малко ми трябва да се навия съвсем.
Пеперудке,като влезеш в 9 месец сигурно ще ти го спрат.

Общи условия

Активация на акаунт