Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?

Ние много не спахме нощес, ама като гледам и Весето в колко е писала, не сме единствените. Мисти сигурно ще отспива след вчерашните вълнения, макар и да е свикнала със студентските купони! Хихик! На мен днес ми е весело, че отиваме на преглед след малко и ще си видя муцунките какво пак са натворили. Вчера ме скъсаха от болки някъде над слънчевия сплит - остри и гадни, не можех да мръдна.

Мъжа ми почиваше 2 дни и се мотахме насам- натам, из града, никъде не сме ходили.
Сигурно ще откарат едни 10 дена в кувьози
Чак се разстроих, че това ми се предлага да завивам новороденото си бебе с него. Изперкала съм, но ми стана мъчно и обидно. Имам и още, да кажем по- дребни, инциденти с дадени неща. Значи, човек трябва и да поглежда какво дава и да го обмисля някак си. Аз нямам нищо против да събирам дадени неща, но не сме я окъсали чак толкова, че да приемаме боклуци. А от втора употреба съм купила 2-3 неща, които са разкошни и на практика по- луксозни (по- висок клас марки)от тези, които съм купила нови. С тях 'инциденти' от рода на горе описания нямам.
не се сърдете привържениците на този начин, но просто ме разбивате с тези методи, а с парфюма съвсем.

).И за бебето няма да се поколебая да облека нещо,но толкова малки дрешки няма при нас ,все са за след годинка.
,това е...нямам думи,аз толкова обичам натуралната бебешка миризмица на млекце,на бебешка козметика и препарат за пране.
Изобщо, как в рамките на няколко месеца остарях с 10 години, не можах да разбера