Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 746
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Заглавието на темата е готино и шеговито. Но най-вече се надявам бебка да излезе раче както сме я планували, а не по-рано. Нямам нищо против зодия Близнаци, но по-добре да не излиза по-рано, че голяма да порасне!

М/у другото,  някоя от вас купувала ли си е дрехи от магазин Вис Виталис? Мисля, че имат добри цени и затова всички дрехи ги взех от там. Размерите обаче ме притесняват. Имат 0 за новородени (46 см), номера 0-22 липсват и отива чак на 22, което е за бебе 56см. Взех размер 0 както и повечко 22, но май първите няма да станат, освен ако бебето не е много малко. Аз самата съм се родила 43см, което е адски малко, но значи ли, че и моето бебе ще е толкова дребно? Как мислите?

Поздрави и приятно стягане на багажа за болницата!

# 556
  • София
Добро утро, спокойна и слънчева седмица!

По мои изчисления би трябвало днес да изпишат Бемол с Макс и Мориц. Дай Боже всичко да е наред. Praynig

Иве топна ли се по един път и за нас? Че Роси само ни подкокоросва, изпраща слънцето от скалите с Кара! Ние тук нали сме романтички, всички ахнахме.

Мисти не се ядосвай, ще си намери Ивета снимки. Важното е да се е забавлявала снощи.

Аз и тази нощ прегръщах тоалетната. Ставаме се все по-близки.

# 557
  • София
А, добро утро!  Hug Ние много не спахме нощес, ама като гледам и Весето в колко е писала, не сме единствените. Мисти сигурно ще отспива след вчерашните вълнения, макар и да е свикнала със студентските купони! Хихик! На мен днес ми е весело, че отиваме на преглед след малко и ще си видя муцунките какво пак са натворили. Вчера ме скъсаха от болки някъде над слънчевия сплит - остри и гадни, не можех да мръдна.

Бемолчетата не знам дали ще ги изпишат толкова бързо, може би ако са в кувьози, ще ги подържат да заякнат. Все пак 33/34 седмица не са съвсем доносени, дори и да са здрави, те лекарите се презастраховат.

Я, понеделнишки, строй се, преброй се - първи, втори, първи, втори!!! За майките с близнаци - първи, втори, трети!

# 558
  • Бургас
опааааа влизам да се запиша в новата тема докато не сте я изписали Simple Smile

Още нищо не съм прочела но ще се връщам да чета, само видях че имаме 2 малки Бемолчета вече....да са живи и здрави мъниците, надявам се че всичко е наред с тях и честито на мамчето и веднага отивам да чета назад какво е станало.

Моя мъж си взе 3 дни болничен миналата седмица и покрай него от вторник въобще не съм ползвала компа и съм няколко дни в затъмнение Simple Smile

Черпя ви виртуално защото брат ми имаше вчера рожден ден, а баща ми има днес Simple Smile

# 559
2 в 1, добро утро! За първи ден от дни ставам преди 11. Да ви кажа, и това нон стоп да ти се спи, не си е работа. Мъхчетата, успех на прегледа!

Аз влизам във форма, днес даже ще мръдна малко навън. Последни неща за работата правя и ФИНАЛИЗИРАМ!!! Нямам търпение, вече съм изветряла напълно.

Весе, то като те слуша човек, в тоалетната ви има интересни и забавни неща, та по цяла нощ да си там:))))

Скреч, имаш 1 снимка и 1 албум. На снимката виждам малко момченце и нещо като кака му Simple Smile, това ти ли си:)))
Хайде, хубава седмица на всички, само добри новини да четем!
Нямам търпение, в сряда съм на опознавателна среща с лекарката, която мисля да е в екипа ми + запис на тонове и други такива организационни неща!

# 560
Ха, добър ден! Тук съм, тук съм!  Grinning  Мъжа ми почиваше 2 дни и се мотахме насам- натам, из града, никъде не сме ходили.
Чакам снимки на абитуриентки, моля! Два броя имаме, давайте да гледаме рокли и прически!

Бемол е родила в края на 34 г.с., което е прилично, може би, но не чак толкова, че да ги изпишат след 5 дни  Thinking Сигурно ще откарат едни 10 дена в кувьози  Thinking Племенника ми стоя 20 дена в кувьоз, но той може би седмица по- рано ли да е излязъл...  Thinking 

И забравих какво щях да пиша...

# 561
Добро утро сладурки  Hug
Мисти, аз нямам много снимки от моя бал , прецака се фотоапарата. Но тогава нямаше толкова техника и така и не си взех от съученици.  Ивета ще си набави страхотни снимки, сигурна съм ! Важното е да си е изкарала добре .
Таничка, честит празник на баща ти и на брат ти ! Да са живи и здрави и много да се обичате и разбирате !

Тази нощ не помня колко пъти ставах до тоалетна, сънувах разни щуротий.. тресе ме треска вече много. Нервно ми е, неспокойно , викам по детето .. абе кофти работа. Като гледам обаче доста от нас сме така ..

Хубав ден и много усмивки   bouquet

# 562
Исках да коментирам, дето на Флай свекърва ѝ предложила хавлия втора употреба - Флай стори ти се тъпо щото е втора употреба ли? Там поне се знае, че ги дезинфекцират със силни химикали и нямат паразити, спори и гъби..., после като си го изпереш и готово. Щото аз получих завивка дадена от хора, която на сгъвките имаше пашкули и в тях нещо между червей и буболечка - развиващо се явно  Sick Чак се разстроих, че това ми се предлага да завивам новороденото си бебе с него. Изперкала съм, но ми стана мъчно и обидно. Имам и още, да кажем по- дребни, инциденти с дадени неща. Значи, човек трябва и да поглежда какво дава и да го обмисля някак си. Аз нямам нищо против да събирам дадени неща, но не сме я окъсали чак толкова, че да приемаме боклуци. А от втора употреба съм купила 2-3 неща, които са разкошни и на практика по- луксозни (по- висок клас марки)от тези, които съм купила нови. С тях 'инциденти' от рода на горе описания нямам.

# 563
Добро утро!
Сега се прибра и Ивета, ама нищо не разправя, само каза, че много било яко и се хвърли в кревата Laughing Снощи в последната минута поне се сетих да мушна едно сако при обувките, мрънка, цупи се, че съм го дала, ама тази сутрин вика леелеее добре, че си се сетила за сакото. Абе детска и работа. Ще пуснат надявам се снимки, има едно фотостудио, което ги пуска в нета и после ако искаш си поръчваш. Имам само една снимка с мен, но е отвратителна, тя не искаше да се снима с мен, щото я излагам, и направила една физиономия на досада, аз съответно установих, че главата ми вече е двойна и тя, имам гуша, изобщо съм ужасна, абе нема си що. Явно ще чакаме професионалните снимки.
Чета тук Пина ти като мен, с "имате от братовчедката от Палма колет" това свеки, праща го уж си мисли, че кой знае какво има, то бодита /употребявани/ не са кой знае какви ама може и да се ползват, обаче някаква измислена испанска козметика, дето нищо никъде не пише за нея, за толко белким си купим шампоан и мляко за тяло на някоя марка дето поне съм я чувала, имаше биберон и шише на пак куча марка, е вече съм си взела и аз му казах на мъжо е може да сме в дълбоката провинция на България ама "и ние пушим цигари кент и ядем бонбонки тик-так" обаче най-смешното нещо беше бебешки парфюм, така и не разбрах защо трябва да си парфюмирам бебето, но след дълго проучване схванах, те нали по новите методи не си къпят бебетата всеки ден, та сигурно затова ги парфюмират  Joy не се сърдете привържениците на този начин, но просто ме разбивате с тези методи, а с парфюма съвсем.

# 564
ДОбро утро и от мен !
Мистиии,спиш ли?Ставай да качиш една снимка поне ,че нямам търпение да я видя таз рогата Ивета Crazy
Аз вчера ревах за пръв път откакто съм бременна.Хормони ли,насъбра ли ми се  много ...не знам,но кат ревнах следобяда ,чак вечерта се укротих.Е,олекна ми малко,но пак ми е смотано.Чувствам се  толкова самичка ,недооценена и ...думи не намирам,абе кофти ми е .
Днес ще ходя да си купувам гащи и нощници.Някакви памучни ще търся с тънки презрамки и копчета.Хем да стават  за спане ,хем за кърмене.Дано да имам късмет.
Пина,много си права за втората употреба.Такова нещо там няма как да се случи.Всички дрехи трябва да имат сертификат с дезинфекция ,в който пише как точно са почиствани и с какъв препарат.Аз съм отгледала синчето с 80 % дрехи от втора употреба.Имаме магазин и всичко най-хубаво е за него(и за мен де  Blush ).И за бебето няма да се поколебая да облека нещо,но толкова малки дрешки няма при нас ,все са за след годинка.

# 565
То, че им взето здравето от употреба, дето мода от преди 10 години (когато имаше доста долнопробни неща, и хубави е имало сигурно, но не всеки е купувал от хубавите), ами и с пашкули с паразити вътре. Също бели и бледи памучни неща с жълти петна по тях от стоене във влажни гардероби. Уф, някак ми е неудобно да нареждам хората така, ама нещо много ми дойде. И точно, че излиза, че ме 'захранват' с ценна покъщнина, а то  Sick

Данче, аз преди 1-2 седмици в една втора употреба попаднах на цяла серия на H&M за новородено, видимо никога не ползвани, че явно бебето се е родило изненадващо голямо и те хич не са станали. Просто се виждаше, че това никога не е обличано и не е прано, ами е направо от магазина. И аз не ги взех. Те бяха и концептуално подбирани - с десен на крава в различни интерпретации. На следващия ден се засилих, ама някой ме беше изпреварил, разбира се.

Мисти, много приятни вълнения покрай абитуриентката! Ех, някак им завиждам малко на тия младежи, не знам защо. Хем не искам да се връщам на тази възраст, никак, хем ги гледам и някак тайничко им завиждам.

# 566
Здравейте, дами! За съжаление нямам време да изчета всичко. Попреглеждам от време на време какво става и се надявам всички да сте в добро здраве.  Hug

Искам да попитам дали някоя от вас знае къде мога да намеря баскетболен кош като на тази снимка:

http://www.stefanystyle.com/katalozi/detski-02/1.html

Ще вмъкна, че той не е включен в това обзавеждане и не може да се поръча от въпросната фирма.

Благодаря!

# 567
   Добро утро,девойки!Голям студ е при нас,ние спим на отворено и сутринта като се събудих,се бях поцепила от студ.
Пина,не си топнала д-то,значи,ей.Чакай сега да ти кажа за хавлийката.Моите деца основно от килата съм ги обличала и продължавам де,заради неоспоримото качество на достъпна цена,нямам никакви скрупули или срам.Обаче,тази хавлийка свекървата е взела първо за себе си ,после е видяла,че е бебешка,разбираш ли,тя изобщо не е мислила какво да купи на внучето,просто се е объркала и понеже няма какво да я прави и "айде,тя снахата така и така ще има бебе,що да не и я дам".А ако иска да прави подарък,да купи нова,не струва милиони,а е собственото и внуче,не далечен роднина,без друго съм казала и на едните и на другите баби с нищо да не ме изненадват като подаръци.Та така-шута и рогата е тя.
Весе,що ти така повръщаш по никое време,сигурно е от киселините,а...?
Таничка,какво направи с тези торти бе,момиче,ще има да преглъщам цял ден. Grinning . Да са ти живи и здрави рождениците!
Ева,предполагам,че някоя дърводелска фирма може да ви го направи по поръчка,аз лично не съм виждала готови точно такива.
Мъхче,айде дано така весела и да се върнеш от прегледа.
Аз от моя бал имах само снимки от ресторанта,там имаше нает фотограф и който иска,плаща и го снимат,кушия беше едно време.Бебешки парфюм- Joy hahaha,това е...нямам думи,аз толкова обичам натуралната бебешка миризмица на млекце,на бебешка козметика и препарат за пране.
А за дълбоката провинция при нас казват:"Ние като сме от там,да не би да ядем доматите с коловете,я".
Данчето,теб като ти е смотано,като си купиш гащи,чунким /поздрав за Пина/ ще ти стане по-весело.На мен майка като ми купи гащи за болницата,като ги видях с размер на двуместна палатка,се потиснах още повече.Никога не съм вярвала,че ще падна толкова ниско да нося такъв модел и такъв номер Grinning,ама се надявам да е за съвсем кратко.

# 568
  • Бургас
Мерси много Лили и Флай Simple Smile

Ей да ви кажа моето шило не мирясва почти по цял ден от една седмица мърда нон стоп, шава превърта се....направо става дискотека в корема Simple Smile

# 569
като ми купи гащи за болницата,като ги видях с размер на двуместна палатка,се потиснах още повече.Никога не съм вярвала,че ще падна толкова ниско да нося такъв модел и такъв номер

Joy  И аз преживях такава криза. То май с абитуриентките се съчета. Гледам ги млади и хубави, пък аз сдъвкана и изплюта, мачкан лак. Че и дебела, деформирана с тоя корем, целулитена, бяла като сирене и с приготвени гащи, каквито никогаш не съм вярвала, че ще се обуя, не и доброволно, без да е част от някакво изтезание и гавра с моята личност. Преди носех само супер плитки прашки с по едно фино ластиче..., сега до къде я докарах... А за в момента съм си купила два броя от безшевните на Помпеа, най- голям размер и най- дълбок модел, че съм и доволна колко са удобни  Tired Изобщо, как в рамките на няколко месеца остарях с 10 години, не можах да разбера  Sad

В момента мия прозорци. Приключих с хола и правя пауза преди да се засиля към спалните. Да не помислите, че кой знае колко се старая - прозорците мия, ама без дограмите, тях ги оставям за друг момент, когато ще имам повече ентусиазъм. Освен това на спалните отвън няма да мога и ще чакам мъжа ми - то за едната спалня го чакам вече една година, галиба (поздрави за Флай  Laughing )

Весе, ти се измъчи, ама накрая от тази бременност ще излезеш отслабнала и подмладена, струва ми се  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт