Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?

,ти ми напомняш сега,че и аз съм имала някога хубаво бельо,то прашки,то сутиенчета със симпатична В чашка,къде ли са сега...
.С нашите поздрави да не се окаже,че няма кой да ни разчете постовете,нищо,ще си пишем пък белким /
Изобщо, как в рамките на няколко месеца остарях с 10 години, не можах да разбера
изувам (по врачански). И сега пак така, обаче мъжът ми ме видя и ми вика "стой, я виж какво са ти направили тези гащи, та те са ти прерязали корема" гледам аз, вярно са ми се очертали на корема. "А ма как може бе, егати и гащите" му казвам аз, "нищо де, ще си купиш по-големи" , е на тази реплика ревнах "как по-големи, не виждаш ли, че са колкото твоята тениска" рева и соча купчинката с излузените гащи.
))) Ние между другото бяхме в Царево, но не знам защо не съм разбрала, че Роси ще ходи точно тази седмица на Арапя, можеше да се видим, тююю...
Ето ни и нас - върнахме се! Докладвам - мъхчета - 2*2000 гр, долната е главично, горната е странично и се опитва да изскочи през ребрата! Шийка като слънце - идЯлна! В таксито на отиване мислех, че ще родя, пък и девойките се разиграха - голяма бутане. Продължават да се срамуват да се снимат обаче - то не бяха ръце пред лицето, то не беше притискане в плацентата, док видя голям зор да заснеме тука нос, там устичка - явно ще си правя колаж или пъзел! За сега няма изгледи да раждам в следващите две седмици, а да видим. Каза, че след 34 седмица за близнаците е нормално и вече няма опасност да се раждат. (Марти, стискай още малко!)