Малката скумрийка Сийка през Юли ще роди хамсийка - тема 26

• 23 743
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Весе, то като те слуша човек, в тоалетната ви има интересни и забавни неща, та по цяла нощ да си там:))))

О-хо колко забавни неща избълвам! Та и детето събудих чак.

Да, Флай от гадните киселини, хем преди да си легна пих две хапчета.

Таничка да са ти живи и здрави рождениците!

Данче ти си се разстроила за детето. От сутринта си мрънкаш за него и към следобед си се предала на емоции. Сега си го гушкай, нали вече си е при теб! Hug

Аз пък много плача от безпомощност. Мразя се като не мога да свърша нещо което преди съм могла. Не обичам да съм зависима, това ме вбесява.

А дано Пина! Пък и да взема да го ударя на живот!  Joy

# 571
  • София
Флай и при нас е студено, но по-добре така. Снощи пак съобщиха, че ни чака най-горещото лято от не знам си там колко години…
Аз до сега неща втора употреба не съм ползвала, но с това бебе ще ползвам- кумата ми даде количка и шезлонг. И двете в перфектно състояние. Когато съм давала неща от дъщеря ми, винаги съм гледала да нямат лекета, винаги съм ги давала прани и гладени. Дори сега, като сортирах дрешките, изхвърлих разни бодита с петна от сок.
За неспането, при мен, установих, че не мога да спя от преумора. Т.е. през седмицата, когато тичам напред назад и би трябвало от умора да спя, като къпана, не мога, а примерно вчера, нищо не съм правила, спах три часа следобяд и през нощта си спах чудесно.

# 572
  • Бургас
Тенк ю Весе Simple Smile

А ти как ги мориш киселините? Защото аз имам почти 24/7 Sad

# 573
Пина,разплака ме от смях rotfImbo,ти ми напомняш сега,че и аз съм имала някога хубаво бельо,то прашки,то сутиенчета със симпатична В чашка,къде ли са сега... newsm78.С нашите поздрави да не се окаже,че няма кой да ни разчете постовете,нищо,ще си пишем пък белким / Laughing / някой разбере.
Джина,тъкмо за теб щях да питам,че вчера не се разписа,а иначе си редовна...

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 11:29 от fly2

# 574
Пина, Флай, хиля се на глас Simple Smile "не и ако не е част от някакво изтезание", хахахахха!

Мисти, супер за дъщеря ти, ще разказваш после Simple Smile
Пина, как миеш прозорци бе? Аз нещо съм се изкекявила, така ми се вие свят от движение, а уж активен човел бях. Освен това, истината е, че ме мързи Simple Smile Ще намеря начин да изчистя къщата, ще подкупвам някой, ще видя как да стане Simple Smile

# 575
Хайде и аз да пусна седмичен отчет. 33 седмица и още няколко бонус стрии. Децата от седмица ми натискат мехура, та често ставам до тоалетна - вече и през нощта. Спя по цяла нощ, има дни, в които спя и през деня - книгите, колкото и да са интересни ме приспиват.

Почнах да търся статии за това как трябва да спят бебетата, как да кърмя, как се къпе бебе -нямам никаква идея как се правят тия неща.

Близначето не я виждам от известно време?

# 576
  • varna
Добрутру и от нашето 2 в 1  Mr. Green
Флай, Пина - аз ви чета бре, нищо неразбираемо не сте казали  Laughing С тия гащи и сутиени и аз се депресирам постоянно, преди им виках "бабешки" пък сега ще се наложи да ги употребявам  Embarassed То сутиена го употребявам вече 5-ти месец де, ама не пречи да не ми харесва 'ич.
Весе, недей плака, де, на финала сме вече  Hug

# 577
М-тина,да гледаш за пръв път бебе е кошмар,да гледаш близнаци са сигурно два кошмара,но само първите седмици,после всичко си идва на мястото и все едно,че си го правила цял живот.
Хера,"чунким" е турцизъм,който много се използва от по-възрастните по нашия край,а "галиба" също не е позната на много хора,та затова се хилим,че е неразбираемо,защото много хора не ги използват тези и още други остарели ,но много цветисти думички,анадън му? Laughing Hug
Засега киселините ме подминават,обаче този съклет като си легна ме подлудява,по половин час се въртя и се почесвам,то и затова спя в този студ на отворено,не ми достига въздух,явно и дробовете ми страдат от липса на пространство.
Ех,мъжът ми и голямата щерка ще ходят на Каварна през почивните дни,как така се получи тази година,все яки концерти има,а аз само гледам за тях по ТВ,няма справедливост,няма...

# 578
  • София
като ми купи гащи за болницата,като ги видях с размер на двуместна палатка,се потиснах още повече.Никога не съм вярвала,че ще падна толкова ниско да нося такъв модел и такъв номер

Joy  И аз преживях такава криза. То май с абитуриентките се съчета. Гледам ги млади и хубави, пък аз сдъвкана и изплюта, мачкан лак. Че и дебела, деформирана с тоя корем, целулитена, бяла като сирене и с приготвени гащи, каквито никогаш не съм вярвала, че ще се обуя, не и доброволно, без да е част от някакво изтезание и гавра с моята личност. Преди носех само супер плитки прашки с по едно фино ластиче..., сега до къде я докарах... А за в момента съм си купила два броя от безшевните на Помпеа, най- голям размер и най- дълбок модел, че съм и доволна колко са удобни  Tired Изобщо, как в рамките на няколко месеца остарях с 10 години, не можах да разбера  Sad

И аз имах такава криза миналата седмица. Бях си купила едни Гащи от пазара , точно палатки. Изпрах ги и ги обух. Вечерта влизаме с мъжът ми да се къпем, аз от известно време не се навеждам да се събувам (да си мачкам корема) ами ги притеглям до колената и после с крака ги  hahahaизувам (по врачански). И сега пак така, обаче мъжът ми ме видя и ми вика "стой, я виж какво са ти направили тези гащи, та те са ти прерязали корема" гледам аз, вярно са ми се очертали на корема. "А ма как може бе, егати и гащите" му казвам аз, "нищо де, ще си купиш по-големи" , е на тази реплика ревнах "как по-големи, не виждаш ли, че са колкото твоята тениска" рева и соча купчинката с излузените гащи.

Таничка пия Стоп ацид, Гавискон и от време на време, когато съм си изпила дневната дажба от тези пия и Талцид.

# 579
Като казахте киселини, къде изчезнаха моите  newsm78 миналата събота си купувах талцид, а съм изпила 1-2 хапчета и тази седмица ми изчезнаха временно киселините, но не знам от какво newsm78 не ми липсват де.
Флай, същата песен съм нощно време, на отворен прозорец, а вчера беше студ голям 7 градуса навън, с възглавница между краката, че да не ме болят ставите толкова.
Снощи сънувах , че си купува бабешки гащи, ама бяха някви по-модерни.
Обаче, аз не мога де се ориентирам какъв номер трябва да вземам, така ми изглеждат в магазина супер много големи, знам ли  newsm78 и ако не измъдря нещо, ще се наложи спарват или не да мина на варианта еднократни за болницата.
Мартина ееее ти си екстра с вц-то, вече през нощта означава, че това е нещо ново за теб, аз ставам от 3-тия месец, просто преди ставах по 1 максимум 2 пъти но 7-мия вече ставам по три пъти. А за статиите, ти гледай статии как се успиват, кърмят и къпят две бебета, за мен това е геройство дано има кой да ти помага, че иначе не знам как ще се оправяш с близнаци.
Близначето, беше сърдита, мислех че ще й мине, ама явно не точно, детенцето й беше болно последно дано се е оправило.
Весе  Joy Joy Joy"как по-големи, не виждаш ли, че са колкото твоята тениска" как ще ревеш на тази реплика, аз рева ама от смях  Joy Joy

# 580
  • София
Здравейте и от мен от вкъщи, работя, ама друго си е Simple Smile))) То пък нали ме е нямало цяла седмица, та чак сега успях да прочета и да се доредя и да пиша Simple Smile))

Веси, топнах, аз, до коленцата се топнах, повече не посмях, че студена си беше водицата Simple Smile))))) Ще кача и снимки по някое време днес, имам една - уникална, седя на шезлонга и се снимам и един огромен корем, ама открай до край на снимката и над него стърчат 2 стъпълца, не е истина, щях да я трия, ама се посмяхме с мъжа ми и решихме да я оставим за поколенията Wink))) Ние между другото бяхме в Царево, но не знам защо не съм разбрала, че Роси ще ходи точно тази седмица на Арапя, можеше да се видим, тююю...

Казах ли ви за all inclusive-a, казах ви май, вече съм 92 кг, бях си дала 95 макс до раждането, ама сега, дали ще устискам, дай боже...в този ред на мисли си намерих белите памучни палатки от предното раждане, сега нося по-нормални гащи, ама като ги видях онези (търсех бански, който да ми става) и направо ми се стъжни, те са о-г-р-о-м-н-и, ама наистина, но явно пак ще си ги понося известно време, изпрах ги, какво да правя и ще си ги взема в болницата, а, ма ха Simple Smile

Мисти, верно качи снимки на адашката като събере от съучениците, пък и онази с теб да е, какво като не е хубава, дай да видим девойката Simple Smile))) За парфюмите за бебета нямам думи, кажи поне хубаво ли мирише Simple SmileРРР

За дрехите втора употреба, майка ми има страшни попадения, тя купува за детето, аз много им се кефя, но аз сама не съм купувала, просто не уцелвам магазин ли и аз не знам, ама не намирам такива готини неща като нея, но с удоволствие ползвам, виж, ако някой ми даде нещо неизпрано или гадно, съжалявам, ама по-добре да не ми го дава, като се е постарал да го отдели за мен, да се постарае и да го приведе в по-нормален вид все пак...

Друго, друго, малко ме цепи главата от вчера и се чудя, Веси, теб от Допегита боли ли те главата? Иначе кръвното стабилно поне, ще удържим още малко надявам се, то като съм секцио гледам, че ми оставам 40-тина дена, дай боже всичко е наред дотогава...дребната се побърка да се върти тези дни, ама яко и така ми разтяга корема, чак боли, а днес цяла сутрин спинка, пу-пу Simple Smile)))

Къщата ми е пълен хаос, дребният разхвърля вчера играчки навсякъде, ама пък тази седмица ще пропусна основното чистене, другата като изляза в болничен ще си наваксам, а да отбележим, че е с гнойна ангина и температура, ако беше здрав не ми се мисли колко щеше да вилнее, добре че свекито го взе да го гледа преди малко, че да поработя Simple Smile

Айде, отивам да разглеждам снимки, после ще изляза малко в обедна почивка и ще кача и аз малко WinkРРР

# 581
  • София
 newsm68 Ето ни и нас - върнахме се! Докладвам - мъхчета - 2*2000 гр, долната е главично, горната е странично и се опитва да изскочи през ребрата! Шийка като слънце - идЯлна! В таксито на отиване мислех, че ще родя, пък и девойките се разиграха - голяма бутане. Продължават да се срамуват да се снимат обаче - то не бяха ръце пред лицето, то не беше притискане в плацентата, док видя голям зор да заснеме тука нос, там устичка - явно ще си правя колаж или пъзел! За сега няма изгледи да раждам в следващите две седмици, а да видим. Каза, че след 34 седмица за близнаците е нормално и вече няма опасност да се раждат. (Марти, стискай още малко!)

Весе, Пина, треса шкембето от смях с вас! Simple Smile И с Флайчето също. И аз съм с бабешките гащЕ и сЮтЮени! Днес чукнах 70-те кила! Весе, бе не ги ли издави тези киселини?Натискай им там главите в тоалетната, после ще ти кажа къде ще ги кОпаме!

Снощи сънуах пак Бемол, че е родила не две, а 4 (!!!) макс-морицовци!

Близначе е огорчена и не й се пише, ама айде стига! Пиши вече!!! newsm17

Клипчета за къпане са новата мода у нас, ама като гледам две еднакви няма... Освен да продам ваничката и да инвестирам в парфюм...

# 582
Мъхче,
Скрит текст:
влез във ФБ и си прочети съобщението дано можеш да ми разрешиш казуса.
Иначе супер новини само това да се чува. А твоите мъхли, ми е интересно ако са еднояйчни как ще ги различаваш  newsm78

# 583
Добро утро и от мен момичета Sad

Тази нощ и аз се включвам към неспалите, какво ме хвана някаква кашлица, и после в тоалетната през 3 мин, от къде събрах толкова за изпишкване не знам. Към 4 вече ми се ревеше, пих едно топло мялко с мед и малко ми се успокои кашлицата и се ядосах, наместих се и заспах Sad Лошото е, че по цял ден съм с дребния и няма на кой да го оставя за да дремна малко Sad Мрън.. извинявайте, ама не издържам вече

Весе, Пина, Флай, забавлявах се с вашите гащи. Аз по принцип си нося памучни боксерки и още ми стават, да не повярваш. Ходя без сутиени, защото четох, че за да нямаш после рани на гърдите от кърменето е хубаво упражнение.

Мъхче, браво на мъхчетата, добре се движат.
Моето човече, не знам как е легнало, но от време на време така ме ръчка, че чак изохкам.

Дрехи са ми давали със първото дете, и още с отварянето на кашона миришее на бебе. Явно зависи от кой ги взимаш нещата. Някои пазят много, а други са ....

# 584
  • Бургас
Таничка пия Стоп ацид, Гавискон и от време на време, когато съм си изпила дневната дажба от тези пия и Талцид.

Ми то Талцида и Стопацида не са ли на една и съща основа, демек едно и също почти кое ще вземеш? А колко ти е дажбата че аз не знам до колко е позволено да се пият. Моя лекар ми каза и едни билкови аз ти ги бях написала, не знам дали си видяла казват се Биоанацид, водят се най-безвредните билкови ала бала....гадни са на вкус защото са билкови ама облекчават киселините....докато не хапнеш пак нещо и те не се върнат с пълна сила.... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт