Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Здрасти и от мен Simple Smile
Честит празник на всички, които все още пазят детското в сърцето си  smile3502
Напоследък нямах стимул да спазвам отново режима... Естествено, че си имаше последствия и то сериозни  #2gunfire Исках да споделя нещо, което напоследък ме вдъхновява и ме надъхва да се взема в ръце  ooooh! Всеки път, когато ми изплува нещо сладичко в ума си пускам това http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs  Напомня ми колко силен може да бъде човек! Ние имаме да се борим с нещо толкова .... тъпо? сравнение с този човек. Да поясня, за който не разбира английски, младежа от клипа е бил активен спортист, актьор и модел! Дано ме разберете правилно Simple Smile
Успех на всички и весел ден  Hug

# 151
  • София
Честит детски празник и от мен!
kukulina, съжалявам за случилото се  Sad Обаче наистина е добре първо да се възстановиш, както ти е писала mimensita. Горе главата и да се оправяш бързо Peace
mimensita, и мен не ме брой за Дивака. С 2 малки деца ми е доста трудно да се освободя, особено на празника им.
А сега и отчет - след вчерашната 0, днес кантара показа -800.  Laughing

# 152
  • ВАРНА
Момичета-първо честит празник на милите ни дечица-много здраве и усмивки  и второ днес кантара ми показа 58кг.-точно тези,които чакам от 4 месеца-край на 2-ра фаза newsm44-от утре съм на трета-успех на всички

# 153
  • София :(
                    Добро утро и честит празник на малки, големи и още по-големи деца  Hug
               smileys, на това му се казва компания за кафето  Peace
               Nadyk, колкото - толкова, важното е да са в минус  Peace
          КИбапчетата сме ги набедили за режимни, но ако те притеснават има други неща, които могат да се хапнат без угризения.
               GalaEluard, чудя се ад къде потъна, а ти какви ги вършиш  ooooh!
               ReniM, днес ще имаш извинено отсъствие  Wink
               тюри, успешна трета.
               Събота е, пък и празник - значи можем да се позволим и второ кафе  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 154
  • Испания
...
Напоследък нямах стимул да спазвам отново режима...

А, бой, де!  newsm66 Колко пъти вече го прекъсваш? Това значи, че го започваш отново и отново. На теб ли да обяснявам: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878810#msg22878810 Я се стегни!  Hug

тюри, честита трета и умната!  Wink

... smileys, на това му се казва компания за кафето  Peace
               ...

Нали?  Joy

# 155
По-голямата бухалка дай  Tired Някак нямах стимула, който беше в самото начало, но вече го открих и този път ще ми е последен! На момичетата, които им предстои 3та искам да кажа НАПРАВЕТЕ Я СТРИКТНО И ДО КРАЯ!!!!!!!!!!!!! Иначе след 1-2 години ще сте пак същото свинче, както когато сте решили да започнете.... Е, пак добре, че си върнах само половината, а не всичко  ooooh! 
П.П. Задължително започнете спорт в 3-та!

# 156
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде добъра ви вечер и от мен!

kukulina, за последните 10м. имам две такива случки. Е няма думи които да те успокоят!  Hug Ако не се чувстваш готова по-добре непродължавай втора за всяко нещо си има време!

GalaEluard
е айде хващай се в ръце най-накрая... newsm66  341uu

Аз днес трябваше да съм на кардио - е не го направих, но за сметка на това 15кубика дърва са предлежно подредени от моя милост в гаража и около половината сама си ги прекарах със стоителната количка. Мисля, че спортът за днес ми стига..... изкъпах се и си лягам и както Мимс казва "Лека, мека, палава, розова и режимна нощHug

# 157
                    Добра ви вечер  Hug
               GalaEluard Hug
               ninanb , направо си представям бумтящата камина и снега навън... И други неща си представям де, ама те не са по темата  hahaha Хубава "гимнастика" си си направила, спор няма  Peace
               А ние с An.che за малко да се разминем, но все пак му хапнахме кебапчета и си побъбрихме добре, даже планираме да го завторим още в петък, но в компанията на една гостенка от Варна  fingerscrossed
                    Хайде, лека ви, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug

# 158
                   То си е срамота по това време да ви кажа добро утро, ама на - сега ставам след сутрешната битка с главоболието  ooooh! И вече се хванах за кафето, направих и за вас  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 159
Здравейте момичета!
Вече съм сред вашите редици...старт-59.1 кг., цел-55, 54 кг. Вече закусих триците с 1л.вода, а сега пека една кокошчица.
Лек ден на всички bowuu

# 160
Здравейте на всички Simple Smile ! На Новичките успех и дано постигнете това което искате Simple Smile
kukulina,прегръдки мила . Hug
А за мен ..за мен нищо мислех си че този килограм,който ми трябваше да махна ,за да вляза в трета ще отнеме малко време ,но вече месец и 6 дена съм във втора ,а той си седи и  не мърда ,пазя си режима ,дори и не го мисля вече ,просто ми е навик ,но не ще и не ще ,радостното е че няма плюсове,че тогава  #2gunfire.Вие момичета какво бихте ме посъветвали  newsm78 .Целувки на всички

# 161
kukulina  , Hug ,не знам какво да кажа, бързо възстановяване...съветите на smileys  са добри.
ninanb , съжалявам също, много неприятно....
тюри , поздравления   bouquet .  Успех и в следващите 2 фази. А ти имаш ли снимки преди и след...?
Мименсита, гостите за петък или събота са? Мерси  за късното кафе, точно навреме ми дойде  Simple Smile .

pipi66 , Успех. Малко ти трябва, ама сигурно е най-трудно...
cveteto79 , според мен е време вече да си в трета, нали казват, че и тогава се отслабва по-малко. А и какви са тези невъзможни кг. , това на каква височина?
А сега ми е ред да видя какво ще приготвям за седмицата. Хубав и режимен, дами. Simple Smile

# 162

cveteto79 , според мен е време вече да си в трета, нали казват, че и тогава се отслабва по-малко. А и какви са тези невъзможни кг. , това на каква височина?
какви ей такива инатести,на височина 168 лично аз желая да съм 54 кг.(зациклила съм на 55 500),замислям се за трета но все си казвам още малко още малко,но накрая ще започна и нея ,макар че от трета единствено плодовете ми липсват .....да така и ще направя ще започна трета но да си направя оборота от ПЗ и П ,момичета след коя петица е по добре да се започне трета ,след ПЗ или след П (доста тъп въпрос но.....)

# 163
Първо е П, после е ПЗ, затова е нормално след ПЗ да приключиш.
Значи аз съм висока 167 и искам да тежа 60-62 кг. според Дюкан 60 кг. според ММ петдесет и нещо си. (Сигурно мисли като теб), а според теб все едно трябва да гоня още -6кг. след моята цел.  newsm78 , малко се обърках. Е, не е ли нещо нездравословно? Ще потърся някакви други калкулатори за идеално тегло.

# 164
Според калкулаторите за идеално тегло 57-58 кг са си супер за тази височина,но от чисто моя нездравословна суета искам да съм 54кг ,така че няма какво да се объркваш Hug,

Общи условия

Активация на акаунт