Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!!!
Уфффф.....аз съм нагоре....ама на ПЗ и май, май прекалявам със зеленчуците  Thinking Ама нищо....от утре съм само на П, така че ще паднат гадовете  box
Лек и режимен ден!!!

# 286
  • Плевен
Привет, момичета!
То аз казах на Гала, че неписането е индикация за излизане извън релсите на режима, но имах предвид второфазничките! Ние тези, които са примерни четвъртофазнички и успешни дюканки си ги знаем, че са си тип-топ и без да пишат тук! Но писането си е наистина сигнал, че всичко върви добре - т.е - имаш какво да кажеш=похвала, че смъкваш=успешен режим!
Кукулинче и Бубка, добре завърнали се!
Съгласна съм с Анчето и Цветето за споделеното, че тук ограничението на режимната храна не дава добри рузултати! С тази дажба по модела, който си е "разработила" Дени ...може да се пукне от глад, не да се отслабва. Говоря от позиция на дебеличка дама, не гльоджава... която може и да издържи на такова "неядене" с дни.
Аз в почивните дни си отчитам минуси като стана "по пладне", а днес лекинко плюсче от 200 грама, но пък почвам пак на чисти протеини и се надявам на по-сериозни минуси.
И да ви кажа, колко съм възхитена от постиженията на Анеди!!!   bouquet Само джапанките й са останали същите!
Наистина с този режим от "лелки" ставаме какички и момиченца!!! Дерзайте, дами! Приятна и успешна седмица!

# 287
Здравейте! И аз през уикенда качих +300 гр., но се заемам сериозно да ги сваля и да продължа да смъквам, че имам много за махане.
Имам един въпрос- как да си направя линийката в подписа да не е като линк, а да изглежда нормално като на другите? Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 13:53 от staiko1

# 288
  • Плевен
Ех, забравих, че си имаме и кавалер!!! Привет и на теб, Стайко1!
Ето така:
1)   Влизате в http://www.mamaibebe.com/
2)   Вляво под “Начало” – на шесто място са Линийки – кликвате и
3)   Избирате – Линийка за отслабване
4)   Попълвате данните
5)   Натискате бутон ГЕНЕРИРАЙ ЛИНИЙКАТА
6)   Запаметявате си линка към линийката и паролата, която сте въвели в линийката
7)   Запаметявате Псевдо HTML кода – той е на първия от трите реда кодове
Sunglasses   Влизате си в профила
9)   Влизате в подменю Промени Профила
10)   Отивате в поле Подпис – и копирате съдържанието на Псевдо HTML кода
11)   Натискате бутона най-отдолу на страницата - Промени профила и готово!!!
Да знаеш, че промените се генерират на другия ден! Но сега като си имаш вече линийка - пробвай пътя!

# 289
Ех, забравих, че си имаме и кавалер!!! Привет и на теб, Стайко1!

Благодаря за бързия и изчерпателен отговор, ArhMih. Веднага ще го изпробвам. И както казват дюканките :
Лек и режимен следобяд и вечер на всички!

# 290
Здравейте на всички,отчет за килограми и обиколки днес не мога да Ви дам ,но мога да отбележа ,че дънките ми падат Simple Smile Дюканките с опит помагат наистина страшно много ,а такива като мен  Embarassedсамо им образуват нерви с въпроси понякога не на място но.......това в кръга на шегата и за да мога да се впиша в темата ,да се надяваме че утре вече ще мога да запиша и мерки и размери и дано да не ме е срам да ги пиша  Heart Eyes
Brilqntina,пиши си ,не спирай ,знаеш ли още колко пъти ще има такива дискусии понякога по остри ,понякога не ,но затова всички сме тук ,да си помагаме ,подкрепяме и доколкото можем да се предпазваме от грешки ,е хайде стига толкова .Приятна седмица ,много минуси и слънчеви дни Ви желая   bouquet

# 291
Здравейте дами (и господа).
Днес ми е 4-ти ден. На работа съм и имах възможност да хапна само една чаша с кисело мляко и трици. Не чувствам кой знае какъв глад. За съжаление кантар нямам, за да споделя свалени (качени) грамове, но се надявам скоро да проличи по дрехите. От вчера чета сериозно темата с рецептите. Ще ми се да намеря някоя интересна и лесна рецепта, защото ми омръзнаха пилешките филенца.
Поздрави от мен!

# 292
Здравейте дами (и господа).

Много се радвам, скъпи дами, че се съобразявате и с мен. Благодаря ви!   bouquet

# 293
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро
да взема и аз да се отчета, да не мислите, че съм се провалила.   Laughing  Имахме много тежък одит миналият петък и с извинение и без такова баси гърча /цялата седмица/ и сериозно неядене. Резултатът е налице в случая +1,5кг., но пък мерките са се намалили - трябва и спортът да ми помага в качването, поне се надявам да са мускули поне част от тези грамчета. Praynig

Бубка  Hug

Хайде хубав и режимен ден ви желая

# 294
  • Русе
Аз започнах на 03.06,2013г и вече съм - 4 кг, но вчера бях на П, а днес съм + 500. Не мога да го разбера да задържам добре, ама чак + в П ден и то на яйца, извара и пилешко филе...  newsm78
Обаче пих много вода към 3 л. , дали да си мисля че съм я задържала или си е жив +  #2gunfire #Cussing out

Днес ще се измеря и с метъра, че още не съм, но едната ми риза вече се охлаби  Embarassed

Днес обяда е пържола с 2 яйца, а вечерята скумрия на сач и утре се надявам да съм се преборила с тези + 0,500.

Хайде лек и отслабващ с много минуси ден!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 295
Здравейте! Днес навършвам 3 месеца с режима. Резултатът е -13.3 кг, като за последния месец съм свалил по-малко от 2 кг, но сам съм си виновен - позволих си миналия уикенд малко алкохол и една бира. Прав е Дюкан, като казва- алкохолът е забранен, но трябваше да го изпитам на свой гръб  #Cussing out . Това е от мен. Приятен и режимен ден на всички.

# 296
Момичета и МОмък аз започнах на 27.05.2013  и аз сега съм в момент на задържане .....Т.е мисля че в момента ми се борят тези мазнинки все пак не са ни от вчера или от онзи ден ...за да почнат да се горят им трябва време ..Имайте търпение аз съм свалила само 3-ри килограма ,но съм доволна че не е повече вода и че имам още малко ...До колкото като се прегреши веднъж всичко след това се забавя(процеса на отслабване)така че каквото станало ,станало Стайко...Лек ден

# 297
... Прав е Дюкан, като казва- алкохолът е забранен, но трябваше да го изпитам на свой гръб  #Cussing out[/size] .
Прав е , не за алкохола,а затова че всяко прегрешение,дори и най-малкото действат като игла в балон - процеса се стопира и после жална ни майка докато се върнем в релсите  Peace
Цитат
баче пих много вода към 3 л. , дали да си мисля че съм я задържала или си е жив +  
Майки - голяяяямо гуш, знаеш че си ми слабост  Hug Хубаво е да се пие вода, но аз лично избягвам да пия големи количества след 19 ч. Такъв навик съм си изградила с годините,защото от опит видях, че задържам, ако се нальокам с водица късно вечер. Иначе - ти прекрасно знаеш,че свалянето на кг. в този режим е скокообразно . Пътя го знаеш, а и показа че можеш - търпение,постоянство, воля и резултатите ще са налице  Hug

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 11:09 от mirka75

# 298
Привет!!!
Аз преборих една част от качените...днес -0.800 кг., но пък почвам и П, така че дано скоро успея да ги преборя.... newsm17
Лек и режимен ден   bouquet

# 299
  • Плевен
Привет, Стайко и момичета! Wink
Днес съм само 100 грама минус...Абе сто, сто, ама минус! Абе минус, ама само 100, въпреки чистия протеинов ден. Всъщност снощи за мръвката - едни пилешки бутчета си направих един сос от горчица, кисело мляко и вместо разни зеленийки (магданоз, копър или лук), които добавям в него, сложих няколко стръка рукола (много я обичам). Едва ли чак пък толкоз ми е повлияла на слабото минусово постижение, но ми беше изключително вкусничко! За щастие се оказа, че може много лесно да се отглежда руколата в "нашия двор" (на свекито и тя ми дава)! Не да купувам от Кауфланд увяхналата холандска дребофъстъчна хилава нещастна руколка...
Майки, не се коси за плюса. Той може да се дължи и на по-голямо количество приета храна и вода, но ще се махне бързо, ако всичко е режимно. Всеки организъм си е различен и човек трябва да се самонаблюдава и да разбере от коя храна какво произтича. Все пак да не изпадаме в разни крайности и да се плашим от бързопреходни малки плюсчета! Както и Мирка казва - в режима се отслабва скокообразно. Може да се люшка малко нагоре-надолу, но в крайна сметка крайният резултат е важен!
Стайко, много добри резултати и много прилежна табличка си направил! Браво!!! А за бирата и алкохола - ще получиш критика!  Naughty Абе, то ми стана ясно от аватара ти за какво мислиш най-много, амъ... сега го забрави! Но по-важно е, че на теб сега ти е гадно и се чувстваш виновен, нали? Продължавай вече стриктно напред и се радвай, че си мъж, защото при вас режима работи много устремно и безотказно. И бъди не средно, а силно ентусиазиран!!!  
Aimasch , правилно разсъждаваш! Не губи търпение!
Пипи, браво, бе - цели 800 грама надолу! Яж, моли се и обичай (Дюкан)!

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 15:46 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт