Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 732
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
И защо така реши, 5/5 действа най-добре. Колко кг имаш да сваляш? Аз не смятам ,че е удачно само 2 дни ПЗ. Добре е да отслабваш и здравословно и разумно. Особено пък в този сезон, в който излизат повечето зеленчуци и идват жеги, достатъчно е,че спираш плодовете.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 14:03 от anedi

# 391
  • Плевен
Стайко, моля, извинен си за кафето вече!
pasivia , добре дошла  Hug, но грешиш в схемата - може 2П/5ПЗ, но не и обратното!!! В никакъв случай не трябва протеиновите да надвишават дните с протеини и зеленчуци! Peace
Трябва да са равни - 5/5; 3/3; 1/1; Тук на своя глава някои си правят 4П/3ПЗ за да е по-лесно - седмично. А ти защо не си спомняш на каква си била преди - незнам!?! Трябва да станеш Активия
Тумба-Лумба Hug  Heart Eyes, г-жо Букет    bouquet

Отивам за скумрия. Снощи пък направих една "яхния" от пилешко филе, зелена и червена чушка, домат, морков, лук, китка магданоз, малко копър и чесън и 1 л.царевично нишесте накрая за сгъстяване - да има за цялата рая у нас! Сложих си в една кутийка за днешния обяд. Сега ще си подготвя утрешния със скумрийката и ще е чист П ден, че ще объркам бройката вече...
Приятна вечер на всички!  

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 09:59 от ArhMih

# 392
Здравейте дами и господа Simple Smile едва сега успях да се добера до така заветният компютър и сядам да се разпиша .Стайко страхотна промяна -дерзай така момче ,и да разглезихте ни с кафето сутрин и си го търсим,но ви е простено . При мен всичко си е Ок карам си трета и не му мисля -днес ми е ден за нишестени и на обяд си хапнах една бебешка порция супа от леща ,после една чиста салатка ,а сега за вечеря съм си приготвила пилешка пържолка със горчица и много треви Simple Smile не съм си забравила и млякото разбира се с трици за закуска Simple Smile,и да запитам проблем ли ще е ако от време на време пропускам пълно зърнестият хляб-по принцип не обичам тестени произведения Simple Smile
Знаете ли ,много се радвам че пиша тук,предполагам ,че ако и първият път се бях престрашила и бях започнала да пиша тук заедно с вас ,по-малко вероятно бе да се стигне до повторение .Мерки и теглилки - в неделя Лека вечер Ви желая   bouquet

# 393
Браво, Стайко! Отлични резултати! Не спирай! Много свежа снимка е втората!!! Супер! И ти си толкова симпатичен, подмладен с някоя и друга петилетка! Ще се влюбиш ти в режима, ще видиш! После и в себеси! Дерзай!
Благодаря за хубавите думи, ArhMihСнимката е правена в един парк до Бъкингамския дворец - Сейнт Джеймс Парк.
Извинявай за нетактичния въпрос, ама можеш и да не ми отговаряш - от къде иде ArhMih,  от Арахангел Михаил ли? newsm78
 Виждам , че и ти печеш скумрия като мен. Аз вече я опекох и я хапнах. chef
Имам проблем с килограмите. Аз в събота бях 113,7 кг, но почнах ПЗ дните и за 3 дена вдигнах няколко стотици грама , а тази сутрин 115,2  #Cussing out
Пих много вода, но стомаха ми се подува и не ходех толкова често по малка нужда както преди 4 дена. Явно задържам вода през ПЗ дните и трябва малко да я намаля тия дни или може би солта ми идва по- вече. Ще пробвам следващите ПЗ с по-малко сол и да не се наливам с вода, защото мисля , че пия над 3 литра.
Благодаря на всички момичета, които ме поздравиха за снимките.
Лека и режимна вечер на всички!
П.С. Къде ли се изгуби Мименсита?

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 23:59 от staiko1

# 394
  • Плевен

Божее, останахме си и без кафе... Мъча се да поместя някое кафенце, но не знам как!
Осиротяхме!
Стайко, позна за името! Давай сега или кафето или розите... Не се кахъри за покачването - нали си в ПЗ. Сега скумрията ще ги отмие тези придошли води!
Аз влязох снощи в магазина за скумрия, но нацелих някакво намаление на чистена пъстърва - 3 лв над цената на неизчистена скумрия и равна на цената на изчистена такава и естествено, купих пъстървата. Пекнах я в пликове и веднага си отделих в кутийката за днешния обяд! За толкова години и допуснати грешки, тъпчене на едно място и връщане в изходна позиция най-накрая пък аз май ще вляза в пътя! Ще взема да се науча, че не трябва да се разчита на случайността и че алфата и омегата на режима е в предварителната подготовка на менюто - пазар, готвене и слагане в чантата за работа. Ако нямаме във всеки един момент режимна храна (+режимни десерти, защото сме си чревоугодници и от любов към сладкото сме стигнали дотук) веднага ще се изкушим от нещо нережимно. А и няма по-чиста и полезна храна от прясно домашно приготвена - доколкото пък смогваме да се снабдим с чисто месо...

Първоначално като написа Стайко - "...имам проблем с килограмите" си викам наум - и аз, и аз - затова съм тук все още! Дано ми е дошъл акъла в главата вече! После допрочетох нататък и стана ясно!

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 09:52 от ArhMih

# 395
Ето заповядайте от моето кафенце Simple Smile

# 396
  • Плевен
Еее, Красенце, благодаря! Сега е друго нещо! Сръб, сръб! Браво! Знаех си аз, че все някой ще се смили над оредялата банда! Ми то като си отслабнаха хората и избягаха по морето вече...

Цветенце, браво! Дръж печено все така! Успешна трета, че е най-важна!

Абе, Стайко, че се сетих - каква сол ми говориш ти в ПЗ? Какво толкова солено хапна? В никакъв случай не намалявай водата - добре си с тези 3 л на ден! Необходимото количество е х 30 мл на кг тегло. А и точно водата води до незадържане на течности в тялото - измива токсините и е възможно най-полезното нещо на света! И Дюкан набляга толкова на нея, защото само тя може да измие отпадъчната пикочна киселина от преработката на протеините...ето малко цитати:
Искам да добавя - четете поне първа страничка на всяка тема Peace
"... Диетата трябва да е много богата на вода. Тя помага да се изхвърлят отпадъчните вещества, пречиства организма и подобрява резултатите от диетата. Водата е най-добрия естествен диуретик. Да се опитваме да отслабнем, без да пием вода и да изхвърляме токсините, е не само опасно за организма, но и може да намали, дори съвсем да блокира загубата на тегло и да обезмисли положените усилия. Ако отпадъците, отделени от организма по време на диетата, не са изхвърляни редовно от бъбреците, натрупването им ще прекрати горенето на мазнините и оттам - загубата на тегло, дори ако диетата е педантично спазвана. Съчетанието от вода и чисти белтъчини оказва мощно въздействие върху целулита. Водата прониква във всички тъкани, включително и в целулита, прониква чиста, а излиза солена и пълна с отпадъци. Вода се пие по всяко време на деня, дори и особено по време на хранене. Изпитата по време на хранене вода увеличава обема на погълнатата храна, разширява стомаха и предизвиква чуство за пълнота, което е първият признак на заситата. Една чаша вода или друга течност межди 17 и 20 ч. много често е достатъчна, за да убие желанието за храна. Чаша чай на закуска, чаша вода сутринта, две чаши на обяд, една следобед и две на вечеря - ето че сте изпили 2 литра, без да се усетите. Най-подходящи са слабо минерализираните, разхлабителните и леко диуретичните води - Девин - минерална и особено изворна, Банкя, Хисаря, Горна Баня, Меричлери, Брезник, Брястово.
Там каква минерална вода пиете? Ох, добре, че тук си имаме и е добра тази по чешмите, че ще се разорим с този водопой!
Да добавя и малко за солта:
• Сол. Солта е жизненонеобходима за живота храна. Нашият организъм се къпе в нещо като вътрешно море (кръв, лимфа), чието съдържание на сол напомня това на океаните. Но солта е враг на този и още повече на тази, която се опитва да отслабне, защото, консумирана в голямо количество, тя помага на водата да се задържи в организма и да проникне във вече претоварените с мазнини тъкани. От друга страна, лишеният от сол режим на отслабване намалява кръвното налягане и е уморителен, ако трае твърде дълго. Затова през целия период на отслабването и на запазването на теглото Протал препоръчва само намаляване на солта.

P.S.
Стайко, добре ли си? После кажи какво са констатирали докторите!
Приятен ден на всички и умната!

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 11:16 от ArhMih

# 397

Добро утро, Дами! Извинявам се за липсата на кафе, но днес съм си взел ден и съм по доктори. Сега пиша от телефона. Като се прибера ще обясня от лаптопа.
Лек, режимен и отслабващ ден ви желая!

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 10:41 от staiko1

# 398
  • Някъде там край морето
Привет от мен на всички режимни дами и господа Simple Smile Друго си е да има и малко мъжко присъствие в темата. Стайко, поздравления за резултатите. Няма по-силен мотиватор от топящите се телеса.
От 20 дни съм в 3-та и съм още -1кг. Честно казано няма нужда от повече отслабване, но имам сериозна нужда от стягане. След раждането и кожата и всичко ми е много отпуснато и естествено само с отслабване не може да се подобри. Ще съм много благодарна на тези, които правят някакви тренировки в домашни условия, да препоръчат нещо, защото с детето нямам никаква възможност да ходя във фитнеса.

# 399
За стягане помагат упражненията- например може да ги комбинираш с детето - да стане като игра. Или сама като заспи Simple Smile Може да се мажеш с разни стягащи и оформящи лосиони/аз лично не знам да имат ефект/ . Гледам,че си някъде край морето- от водата по-хубаво нещо няма за кожата. Плуване, водна аеробика, а и самото киснене си е от полза.

# 400
Благодаря за кафето !   bouquet Денят макар и доста горещ е страхотен ,но да не забравяме ,че днес е четвъртък тоест Протеинов четвъртък за всички в трета и четвърта фаза .За тази цел днес съм изцяло на протеини с намален прием на млечни продукти,и току що си приготвен един сладък айран Simple Smile така де напълно режимен Simple Smile  и да се надяваме ,че в неделя кантара ,ще е благосклонен към мен

# 401
  • ВАРНА
Знаете  ли  дали в някой от хипермаркетите се продава конско месо?

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 01:13 от тюри

# 402
  • ...на безопасно
Направих два месеца. Резултат 10 кг, даже 11.
Сякаш първият път не свалих така бързо, хем тогава бяха два пъти повече. newsm78

# 403

Тумба-Лумба Hug  Heart Eyes, г-жо Букет    bouquet

Hug Hug Hug

# 404
Здравейте мили Дюканки!
Искам да благодаря на всички момичета, които са харесали снимките ми и са написали добри думи за мен, с които много ме окуражават. Извинявам се , че не благодаря поименно, но толкова много момичета са ме похвалили, че като чета чак лицето ми се изчервява  Embarassed .
На всички вас , момичета, един хубав букет!

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 21:57 от staiko1

Общи условия

Активация на акаунт