прегледи- може да има много дами които подаряват неща около него.
млад 20-25 годишен човек
От 5 години насам. Явно се е впечатлил
Но не това ми е била целта на занятието, а просто да не ме лъжат. Срещала съм мнооого жени, които твърдят, че изневярата е нормално нещо, стига те да не разбират. Е аз съм точно обратното - искам да знам. Знаех, че щеше да се случи все някога, исках просто като го усетя да не се крие. Друга причина да искам да знам е, че в България много от момичетата смятат за комплимент това обвързан мъж да ги поиска, възприемат го като "Толкова си обаятелна, че бих спал с теб, въпреки, че съм обвързан", а не като "Смятам те за досатъчно лесна, че да ми пуснеш въпреки, че знаеш, че съм зает" и са склонни да правят циркове, когато чуят второто изречение 
А в дни като вчерашния и днешния просто няма как да изляза от нас и съм супер активна. Не съм казвала, че форума не може да бъде забавен, това, че искам тройка, не значи, че друго освен нея не би могло да ме забавлява
.... Та не повярвах, че е станала работата

Не казах много, но мисля, че казах достатъчно. Приемете, че хората са различни и аз няма да се ядосвам за едни "спестени чекии", само защото е прието, че всяка жена трябва или да им се ядосва или да е част от тези "спестени чекии". Аз не му разказвам как съм му изневерила, по простата причина, че не съм го направила, защото още имам тръпка към него и защото нямам какво да му "връщам".

Обществото ни е принудило да сме по-добри лъжци и да крием успешно инстинктите и желанията си.
) 

С това криене, знае ли се.
Препоръчани теми