The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 070
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Дневниците започна много добре. Хареса ми. Надя и Джейми са ми излишни.
 Древните - много зле. Прекалено много повторения. Много слабо си играят ролите Фийби и тази, която играе Софи. Само сцената с Давина ми беше интересна.
 Между другото, когато Кол се появи в 13 епизод на трети сезон, Илайджа каза, че е бил в ковчег от един век, а ретроспекцията беше от преди три. newsm78

# 631
И на мен много ми хареса епизода

# 632
Скрит текст:
Имам спомен, че Ребека и Илайджа до последно не знаеха, че Клаус всъщност им е полубрат. А сега в новия епизод в ретроспекцията от преди 300 години го представиха като техния полубрат. Аз ли се бъркам или сценаристите са идиоти?

Знаят,
Скрит текст:
нали все пак знаят, че е хибрид, това няма как да бъде обяснено по друг начин. А и баща им именно затова ги е преследвал и мразел, мразел е най-вече Клаус, след като е разбрал, че не е негов син.

Скрит текст:
Дневниците започна много добре. Хареса ми. Надя и Джейми са ми излишни.
 Древните - много зле. Прекалено много повторения. Много слабо си играят ролите Фийби и тази, която играе Софи. Само сцената с Давина ми беше интересна.
 Между другото, когато Кол се появи в 13 епизод на трети сезон, Илайджа каза, че е бил в ковчег от един век, а ретроспекцията беше от преди три. newsm78

Скрит текст:
Има повторение, защото всъщност това си действа като пилотен епизод. Тези, които не са го гледали в Дневниците няма как да разберат сериала сега. От следващия вече си развиват историята.

Всички са били доста пъти в ковчези, последният път на Кол е бил преди век.

Аз съм доволна и от двете. Дневниците ме изненадаха с някои неща. Древните очаквах да ми е по-слаб. Така че е ок.

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 00:28 от mokka

# 633
  • Разпиляна във въображението
Как може
Скрит текст:
Мат да го дадат да прави тройка?!?!?! Какво ми се е разпищовил, все едно не е правил секс от сто години!!! Не искам да ми развалят момчето! Не давам!
Половинът каза, че са направили Мат на демон Joy

Crossing Arms Naughty Stop

# 634
Как може
Скрит текст:
Мат да го дадат да прави тройка?!?!?! Какво ми се е разпищовил, все едно не е правил секс от сто години!!! Не искам да ми развалят момчето! Не давам!

Скрит текст:
И аз като видях световъртеж получих  Mr. Green

# 635
Направи свъхестествен световъртеж, ако ме разбирате  Mr. Green

# 636
Изгледах и двата. Доволна съм.

# 637
  • София
Как може
Скрит текст:

Е какво? Вече го гледам с други очи. Риспект!

# 638
  • Buffyworld
И аз ги изгледах и още не ми се спи. Повече ми хареса Дневниците, просто защото в Древните нямаше нищо ново. Вече сме я я гледали  тази серия. Вещицата - сестрата на убитата вещица ми хареса много. При мен субтитрите не тръгнаха и не си спомням сега конкретно имената. Марсел ме дразни много и ми се струва меко казано наивно двама Първородни да не могат да му видят сметката за отрицателно време. Илайджа с костюм е страхотен. Яд ме е, че Клаус отново го наръга.

Беше много готино да гледам Каролайн и Елена заедно. Дано се разделят с Тайлър. Той определено не заслужава Каролайн.  Naughty

Днес не трябваше ли да има и Супернечъръл? Май напразно се надявах  Sad

# 639
 И на мен не ми хареса да покажат Мат в такава светлина. Прекалено нетипично за него.

Хейли се надяват да я махнат след няколко епизода, отвратителен персонаж, а физиономиите, които Фийби прави ми идват в повече.

За Давина са направили много добър избор момичето е много нежно и красиво.

# 640
Хей-хо! Изгледах и двете неща, и двете ми харесаха. Викайте линейката. Ама наистина ми харесаха, бяха свежи и забавни. Вече от другата седмица може да почна да се дразня на това и онова.  Mr. Green

# 641
Още не съм гледала, но като прочетох за Мат вече ще го гледам с рИспек! Любов и копнеж. Mr. Green Heart Eyes

# 642
  • На земята
За моя изненада ми харесаха и двата. Наистина в Древните имаше малко ретроспекция, но от следващия епизод вярвам, че ще е ок.
 Как можаха така да заточат Стефчо, само да не го направят пак The Ripper, че вече би ми писнало. Пък и един лош с образа му ми стига (Сайлъс). Искам си готиния Стефан.
 Джеръми пак го почнаха момчето. Я някой ще го убие, я ще катастрофира... Айде стига вече.

# 643
Хейли се надяват да я махнат след няколко епизода, отвратителен персонаж, а физиономиите, които Фийби прави ми идват в повече.

Тя е главен персонаж, няма мърдане. Самото и вкарване в Дневниците е било с цел после да я преместят тук.

Бъфи, Свръха е другата седмица, както си му обявиха датата преди няколко месеца, не са го местили. Ще излиза в сряда.

И на мен ми харесва Давина.

# 644
Изгледах и Древните .. Само да попитам ще има ли отделна тема за тях?  newsm78

Скрит текст:
Хареса ми! Имаше доста повторения, но mokka е права. Тези които не са гледали пилотния от Дневниците няма как да разберат какво става. Имаше кръв, което липсваше в Дневниците  ooooh! Марсел ме дразни. Има много самодоволен вид, а всъщност Клаус и Илайджа за нула време могат да му видят сметката. Хейли доста слабо изигра ролята в този епизод, според мен. Можеше да се постарае още.  Thinking   

Общи условия

Активация на акаунт