The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 107
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Buffyworld
Мириел, на мен също ми харесаха Мат и Ребека. Даже много Heart Eyes. Искам да ги видя заедно и в новия сезон, но не знам как ще стане, след като Ребека ще бъде в Ню Орлиънс. И да те питам нещо :
Скрит текст:
Чела ли си "Братството на Черния кинжал" ? Заслужава ли си ? Аз намерих първите три книги и се чудя дали да чета, а освен това и не знам колко общи книги е цялата поредица и откъде ще намеря останалите  newsm78

# 151
Здравейте имам въпрос.
Скрит текст:
Някой гледа  ли Teen Wolf.

# 152
  • Разпиляна във въображението
Мириел, на мен също ми харесаха Мат и Ребека. Даже много Heart Eyes. Искам да ги видя заедно и в новия сезон, но не знам как ще стане, след като Ребека ще бъде в Ню Орлиънс. И да те питам нещо :
Скрит текст:
Чела ли си "Братството на Черния кинжал" ? Заслужава ли си ? Аз намерих първите три книги и се чудя дали да чета, а освен това и не знам колко общи книги е цялата поредица и откъде ще намеря останалите  newsm78

Мисля, че Мат има огромна нужда от любов и някой, който да се погрижи за него, та се надявам Ребека да прескача от време на време.

По отношение на въпроса
Скрит текст:
Чела съм първата. Не бях впечатлена, обаче има доста момичета, които следят поредицата и са доволни, поне от първите.

# 153
Здравейте имам въпрос.
Скрит текст:
Някой гледа  ли Teen Wolf.
аз,ама май няма тема тук

# 154
Сега видях клюкина ,че Нина има ново гадже - Дейвид Андерс /татко `/. Дали е вярно?
Надявах се да се  съберат с Йън, но май шанс няма...

# 155
  • UK
Стига беее ooooh! ooooh! ooooh!

# 156
  • UK
Това на мен ми прозвуча като много смешна шега.  Laughing

# 157
  • Варна

Сега пък Иън напускал сериала  Crazy http://www.kliuki.net/ian-somarholdar-napuska-dnevnicite-na-vampira/

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 07:55 от ·٠• Hrisi•٠·

# 158
Чудят се какво да пишат,за да се поддържа интерес Crazy отказвам да вярвам Crossing Arms

# 159
  • Варна
А видяхте ли гаджето на Нина преди Дейвид Андерс  Joy
http://www.kliuki.net/nina-dobrev-zameni-ian-s-tozi-tip-foto/

# 160
  • UK
Яка снимка Simple Smile

# 161
Caмият фaкт, чe cтaтиятa e от "kliuki.net" говори caмa зa ceбe cи. Тaкивa нe ги чeтa.

# 162
  • Buffyworld
Miriel, благодаря  Hug

Аз прочетох само няколко страници от средата на първа книга и не бях никак впечатлена  Joy Mr. Green

# 163
# 164
Сега видях клюкина ,че Нина има ново гадже - Дейвид Андерс /татко `/. Дали е вярно?
Надявах се да се  съберат с Йън, но май шанс няма...

не.

Общи условия

Активация на акаунт