The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 066
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
уоу започнали са дневниците? аз съм се изпообъркала тотално измежду сериалите.основно на темите тук разчитам да разбер акога стартира някой:) отивам да свалям!

# 661
Пишете по-бързо, че искам да направя нова тема, цяло лято тая я къткаме.

Ето, за целта, лексикон, докато си чакам картофите:  Mr. Green

1. Смятате ли, че Стефан ще изключи хуманността си?
2. Кога ще се завърне Тайлър?
3. Каква ѝ беше драмата на новата съквартирантка (хипотези)?
4. Защо Сайлъс търси Катрин?
5. Какво е Мат в момента, като тук можете да изберете отговор:
а) демон
б) сукуб (аз си го помислих, ако някой пита, ще кажа защо)
в) вселиха в него дух (на вещица, например)
г) друго същество, което би привлякло мигновено двама братя в черна кола и един ангел в тренчкот

That's all, folks. Simple Smile

# 662
# 663
Не ми се смей, а ми попълни лексикона.  Crossing Arms

# 664
  • София
Ми няма въпрос за Дамян. Mr. Green

# 665
 hahaha

1. Смятате ли, че Стефан ще изключи хуманността си? не
2. Кога ще се завърне Тайлър? няма! надявам се силно  Praynig
3. Каква ѝ беше драмата на новата съквартирантка (хипотези)? ...
4. Защо Сайлъс търси Катрин? никаква идея .. може би защото му изпи лека  Grinning
5. Какво е Мат в момента, като тук можете да изберете отговор: желая да е Г , но залагам на В .. мислех си и за А но демоните са типични за Свръха, тук са на почит вещиците  Wink сукуб дори си нямам и на идея какво е  hahaha
а) демон -
б) сукуб (аз си го помислих, ако някой пита, ще кажа защо)
в) вселиха в него дух (на вещица, например)
г) друго същество, което би привлякло мигновено двама братя в черна кола и един ангел в тренчкот

mokka, защо?  Mr. Green Mr. Green

# 666
Нели, устройва ли те въпроса "Смятате  ли, че Деймън става все по-секси?"

# 667
Някой ако иска стимул?

Сукубите се хранят от сексуална енергия. Според мен не случайно дадоха тази Надя да прави тройка с тях. Възможно е тя да е такава и да е усетила Мат. Преди 4 години Кевин каза в едно интервю, че са заснели сцена с Мелинда Кларк (майката на Мат), в която тя изсмуква енергията от един мъж и така го убива. В последствие сцената е отпаднала, защото са решили, че е прекалено рано да представят още същества.

# 668
  • София
Аяааааааааааа! Мат!!!!!!!!!!!!!! Неееееееееееееееее!!!!!!!!!!

# 669
  • София
Бря, мислех, че сукубите са само женски. Rolling Eyes

# 670
  • Велико Търново
Един човек беше останал в тоя сериал... и него не го оставиха.

# 671
това означава ли сега че Мат никога не е бил човек щом е имала такава сцена с майка му :д той тъкмо беше единствения човек и сега се оказа че и той не е Grinning

# 672
Внимание!! Фенки на Клаус, ако ще смятате да лягате да спите отложете снимките за утре. Има възможност да не заспите ...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.555093941194468.107374 … 995756&type=1

Предупредих ви!  Mr. Green

# 673
това означава ли сега че Мат никога не е бил човек щом е имала такава сцена с майка му :д той тъкмо беше единствения човек и сега се оказа че и той не е Grinning

А, не, това ми е само към хипотезата. Щом никога не са я давали тази сцена, значи си е човек, докато не решат противното.

Инкубус е мъжкото, Нели.

# 674
Е Мат до колкото знам си е човек за сега но да края на дневниците има доста тъй че може да режат да го напраят я вампир я хибрид или вълче.

Общи условия

Активация на акаунт