Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 405

Тестват "новинките".

Палитрата на NYX ме изненада. Използвах и 5-те цвята. Черното/графитеното, се оказа доста по-наситено, отколкото очаквах, сравнено с останалите цветове и гримът като цяло стана доста по-силен, отколкото бях планирала. Даже се позачудих дали да изляза така навън...  Crazy

HD базата ми допадна, сенките не мръднаха 12 часа.  Peace

Пробвах и белия джъмбо молив, но нещо не ми хареса, може би не знам как да го ползвам правилно. А като погледнах съдържанието видях, че има ВНА, съставка, която гледам да избягавм, та се чудя дали изобщо ще го ползвам...  Thinking

Ел, корекотрът е чуден. Светъл е да, но доста добре ми пасна на кръговете под очите и ги прикри по-добре от всеки друг, който съм пробвала досега. Ползвах го под фдт. Повече ми харесва дори и от Туш Екла, който имам в най-светлия нюанс.  Heart Eyes

Definitely Defined на МАС е разкош според мен. Днес го пробвах тъмното като руж (соти много деликатно и естествено), светлото като хайлайтер (силен метален блясък). Много ми допадна така. Ще всема да пробвам двете смесено на цяло лице или нещо такова...

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 21:53 от Епона

# 406
  • София, Лагера
Аз обикновено не съм много по хвалбите, но, Епона, този път гримът ти е чудесен! Много си задобряла, много!  Peace Heart Eyes

# 407
  • в 1001-та нощ
Епона Peace и на мен много ми хареса  Peace

# 408
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубав грим се е получил, Епона, браво.

# 409
  • София
Епона и аз съм УъАаУу! от грима ти! Grinning
С какво направи очната линия във водната линия?

Апропо за броя на използваните сенки в грима. Аз също както и Ел каза, под 3 броя не падам. Grinning
Като се замисля и на мен ми е странно, как така от един единствен цвят, най-много 2 които използвах преди, броят на използваните цветове в ежедневният ми грим постоянно расте? Thinking
Експериментаторски прояви- по-скоро така бих определила явлението. Laughing Mr. Green

С какво нанасяте пигменти? с обикновена четка, обичайната, която си ползвате за сенки или силиконов накрайник, като тези на Есенс за нанасяне на пигменти? Wink

# 410
Епона, и на мен много ми харесва грима  Flutter

С какво нанасяте пигменти? с обикновена четка, обичайната, която си ползвате за сенки или силиконов накрайник, като тези на Есенс за нанасяне на пигменти? Wink

На мен тези силиконови накрайници въобще не са ми удобни  Rolling Eyes Аз ползвам две четки на Екотуулс от един комплект. Те са нормални пресовани сенки не са особено добри, но за пигментите са супер  Peace Плоски са и леко по-жилави, като правят кажи-речи една обща основа, но все пак от косъмчета. Едната я водят за коректор.

# 411
  • София
Да. Познавам четките на Екотулс. Имала съм целият комплект. Wink
Наистина като се замисля, те си бяха най-добрите за нанасяне на пигменти Simple Smile.
Но тогава не ползвах, пък, толкова пигменти, както сега, за да ги ползвам четките на 100%.

# 412
  • в 1001-та нощ
kopche  Hug аз ползвам обикновена четка за сенки - плоската, с която нанасям всеки продукт  Peace обичам да бръкна хубаво в бурканчето, да изтупам четката и да прилепям по клепача, все едно попивам вода с гъба - притискам нежно и отдръпвам и така "щамповам" клепача, ако има ронене - с тази техника е нищожно - почиствам с влажно тампонче  Peace

И да се похваля - днес правих очна линяи със сенки, които са по-светли, т.е. кафеникаво-сивкави, не черни, стана доста меко и с ефект - подчертаване на миглите повече, същият цвят ми е и на костта, та самата очна линия я изтеглих към него и блендирах - да стои разсеяно, а не "очертано", дано има станала снимка  Peace да покажа довечера

Единствено моливът на долния клепач ми дойде по-силен и го поизсветлих със светли сенки отгоре, но ....ще се оглеждам за по-светъл - сивкав молив  newsm78

# 413
Здравейте, не е мястото точно в тази тема да задам въпроса си, но в перманентен грим е архивирано само за четене. Та така..... някой ползвал ли е ето това: http://obiavi.grad.bg/%D0%A3%D0%BF%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0_%D0%B … D1%80%D0%B8%D0%BC    при направата на перманентен грим на устни? Благодаря предварително!

# 414
  • Стара Загора

# 415
  • София
kopche  Hug аз ползвам обикновена четка за сенки - плоската, с която нанасям всеки продукт  Peace обичам да бръкна хубаво в бурканчето, да изтупам четката и да прилепям по клепача, все едно попивам вода с гъба - притискам нежно и отдръпвам и така "щамповам" клепача, ако има ронене - с тази техника е нищожно - почиствам с влажно тампонче  Peace
О, аз в бурканчето ако бръкна, то няма нищо да остане. Crazy
На мен ми е достатъчен само материала, който е полепен по опаката страна на капачката. Laughing
И аз така нанасям. Потупване, приплъзване. Peace

# 416
newsm53  newsm47

Много ме дразни това, че ми се събират сенките във вътрешната част на окото   Twisted Evil

# 417
  • Велико Търново
B & C, страхотен и нежен грим,както винаги   bouquet А се влюбих в червилото - кое е Heart Eyes

# 418
B & C, страхотен и нежен грим,както винаги   bouquet А се влюбих в червилото - кое е Heart Eyes
Благодаря!   bouquet Blush

Червилото е на МАС - Fast Play

# 419
  • Велико Търново
Благодаря ти   bouquet Записвам си и ще си го поръчам направо от магазина /няма как да тествам тук Confused

Общи условия

Активация на акаунт