Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Кожата трябва да е почистена и добре хидратирана. Иначе стават бръчки. Подочен с бадемово масло, ако е много мазно се отнема излишното със салфетка.

# 601
ТУТИ, и гримът и момичето, което си ни показала са многоооо красиви!  Heart Eyes

Льоня , устните са ми пигментирани (малко повече от колкото бих желала  Laughing) Ако червилото е много светло и не добре покривно ми седи грозноватичко и за това трябва да внимавам какво купувам - едни червила са ми прекалено светли, други прекалено тъмни  Rolling Eyes
Може би е най-добре да се опитам да снимам с и без червило за да се опиташ сама да прецениш колко пигментирани са устните ми.
Като цвят Lovelorn на мен много ми харесва и е едно от малкото червила на МАС с който се харесвам, но е Lustre  Rolling Eyes

TheBlackWidow, аз нямам  Blue Brown и не мога да ги сравня.
Със сигурност имат нещо общо (и двата продукта са на МАС Laughing)
Така от снимки Blue Brown ми изглежда повече червенеещ, но със сигурност са доста близки като цветове. 

# 602
  • в 1001-та нощ
Кожата трябва да е почистена и добре хидратирана. Иначе стават бръчки. Подочен с бадемово масло, ако е много мазно се отнема излишното със салфетка.

ще пробвам непременно  Peace

ФДТ с четка ли го нанасяш или с бюти блендер?

# 603
# 604
  • Пловдив
 Heart Eyes Като на АЛЕНКА първото гримче от днес , много ми харесват така изнесени сенките....  много искам да се науча и аз да изнасям така   Flutter

# 605
  • Стара Загора
Аленка, и на мен сега този вариант ми допада повече от тъмносивия. И другите момичета са казали, че си с нежни черти на лицето и ти идва прекалено. Grinning Само няколко съвета, ако позволиш. Grinning
Не изтегляй толкова много тъмния цвят в ъгълчето, а опушвай от вън навътре. Laughing
Прави една черта от края на окото към веждата и запълвай. Дали стана ясно не знам. Blush
След това опуши и долния клепач. Гледай от снимките от фотосесията и действай. Hug

Ето нещо от мен:

# 606
  • в 1001-та нощ
о, благодаря, чудесно те разбрах, кое е червилото - трепач е  Peace

B & C  Sad сърце нямаш, сега сън няма да ме хване след тези приказки  Heart Eyes

aH~  Hug аз започнах с такива опашки - тук съм само с база и това е със сенки и скосена четка  Peace имах намерение само малко да удебеля линиите, но като започна едно мазане  Joy hahaha

# 607
  • Стара Загора
о, благодаря, чудесно те разбрах, кое е червилото - трепач е  Peace

Red Embrace, ти сигурно ги имаш Mr. Green (от Перфект Кис сребърните гилзи) - пробва ли някое от тях вече?

това е трепач, много ми хареса Blush

# 608
  • USA, Steak State
Това с бадемовото масло много ми хареса, непременно ще опитам.

В&С Поръчах си и Клуб-а и ще мога да ги сравня с Blue Brown, но втория наистина е с червен подтон.

# 609
# 610
Много ми хареса че пак почнахме да качваме снимки и да си даваме съвети.
Дано пак някоя котка път не мине Laughing
Аленка разбираш ли руски?

Ето така обичаното от мен и така не подходящо за мен розово.

Моля да ми простите за веждите Embarassed

# 611
a.l.e.n.a, на последните снимки, които си показала единственото нещо, което бих добавила е линия на долния клепач, която да не обхваща целия клепач, а само външната част и спирала. Бих си сложила ярко червило, но в никакъв случай червилото няма да излиза извън устните.
С това излизане на червилото все едно ми казваш - имам прекалено тесни устни, не си ги харесвам и искам да ги променя. Не го прави - грозно е!

TheBlackWidow, защо поръчваш без да си видяла сянката на живо..........хора не правете така, рисковано е! Не искам после да ми тежи на съвестта, че сте си дали парите за нещо, което не ви харесва.
Club е страхотна сянка и аз не съм единствената, която я харесва (много сме  Grinning), но все пак всичко е въпрос на вкус и предпочитание.
Аз я намирам за уникална, защото в зависимост от напластяването и като се прелее си променя цвета. Може да се ползва самостоятелно, но и в комбинация с други цветове.
Сlub със сигурност е подобен на пигмента, но на мен пигмента ми изглежда по - червенеещ, а и сянката е много по - удобна за ежедневно ползване.
Според мен този цвят би отивал както на тъмнооки дами, така и на дами със светли очи.
Докато се рових да търся снимки на пигмента попаднах на някакъв блог в който имаше сравнение на МАС с някакъв продукт на Loreal - за съжаление не запомних кой е продуктът на Loreal, но дамите, които се интересуват могат да потърсят и ако не им се дават пари за МАС, могат да пробват Loreal

г-жа Стихийно бедствие , защо смяташ, че розовото не е подходящо за теб?
На мен ми харесва.

# 612
  • в 1001-та нощ

и още как  Hug е разбира се, не съм в час с жаргон и диалекти, но мога да кажа нещо, ако ми се налага и да разбера, като ми се говори  Peace

# 613
  • в 1001-та нощ
Daniela Danailova, снимката не е публично достъпна и не се вижда  Confused

Ивче  Mr. Green имам го, имам тестери на всичко и мисля 7 или повече в голям размер, наскоро ги открих, грижовно скрити от малкия  Mr. Green (в случая и то него и от себе си) и ги извадих, че има доста летни цветове  Mr. Green

а такъв опашат грим - искам да го развия, но мисля да сложа база и белия молив - да я изсветли, после - телесно светли сенки - по клепача и да направя черните опашки - малко по-дебели и ще ги блендирам ... и малко леко затъмняване на костта, само, като сянка - без да е плътно  Heart Eyes

г-жа Стихийно бедствие  Hug и аз много се радвам, толкова съм научила в темата и така ми липсва онзи дух - от преди  Hug дано се намира мляко за котките - да се навъртат около него, да не минават път тук  Blush

Много ми харесва как се е получило и че показваш и затворено и отворено око  Peace

B & C  newsm78 аз в началото така очертах - само в края, но нещо ми се видя "гладно" и реших да видя как ще е ако продължа; ще направя и такъв вариант другия път  Peace

# 614

и още как  Hug е разбира се, не съм в час с жаргон и диалекти, но мога да кажа нещо, ако ми се налага и да разбера, като ми се говори  Peace
Тогава ти слагам филмче-занятие на моя кумир.
Тук обяснява основните неща за окото и как правилно да направим формата.
http://www.youtube.com/watch?v=uh4H2wtAhaY

Понеже с нея сте един цветотип можеш да разгледаш (пускала съм и преди) и другите нейни уроци, мисля че ще ти пасне начина и на гримиране.
Ето например това е в твоя цветова гама.
http://www.youtube.com/watch?v=e006S1c6klI

B & C розовото не ми отива на моя цветотип
С тая рижа коса някак хич не го виждам това розово Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт