Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Наистина ви благодаря.
Аз съм в Бояна, София не я познавам много добре, с това някак  (GPS)мога да се справя.
Обаче с децата съм и би било добре да е някъде в района за да не карам надалеч.
Маршрутите ни са малко ограничени, Южен парк, МОЛ България, Мол Парадайз

# 661
  • в 1001-та нощ
Флормар има в магазин 345, който в е жк.Манастирски ливади запад, на ул.Пирин - до бул.България, друго по-близо не се сещам

за Блик - разгледай тук  Peace http://www.aromati.org/display.php?page=beauty&view=mag аз може би бих отишла на Хит-а в младост - заради паркинга  newsm78 изобщо - дали може да се паркира - винаги ми е фактор  Blush

# 662
Алена, честит рожденик!   bouquet Мнгоо ми харесват последните ти експерименти. Аз пък пак да си каже, че би ми се искало да те видя със силен, тъмен опучен грим, без толкова светли елементи. Нещо подобно:
Скрит текст:

Иве, много свежо. Блогът от скоро ли ти е, или чак сега му обръяам внимание?  Blush

Аз да споделя допълнителни впечатления от Терра Ора. Два дни я слагах смесена на цялото лице, тъмната част като бронзър, светлата като хайлайтер. И съм очарована. Попринцип съм много бяла и не правя тен, но така се получава много приятна слънчева целувка. Поне на моята кожа. И определено тъмната част си ми е достатъчно тъмна, с нещо по-тъмно не бих се престрашила, колкото съм светла и "студена".

И да си пусна кафявите творения от вчера и днес, започна да ми става интересно с подобни цветове... но трудно ще ми се избие от главата, че кафявото ми седи грозно.

# 663
  • в 1001-та нощ
Много благодаря  Hug и това ще пробвам   bowuu и на мен ми е интересно  Rolling Eyes

Много ми харесваш с кафявото  Peace

# 664
  • Стара Загора
Епона, ами от скоро е. От около 10 дни го има. Laughing
И на мен ми харесваш с кафявото, втория грим ми допада повече обаче. Първия на моя монитор изглежда някак ръждив, но втория е екстра. Само малко бих омекотила цвета, че на мен ми идва леко тъмно. Но може и да е от това, че снимката е само на окото и на цялостно лице да изглежда нормално. Peace Heart Eyes

# 665
  • в 1001-та нощ
на мен вторият ми изглежда по-завършен; първият е много бистър и само някак ми е гладен долу  Blush

# 666
  • Стара Загора
на мен вторият ми изглежда по-завършен; първият е много бистър и само някак ми е гладен долу  Blush

На мен не, че не ми е довършен, ами цвета нещо не ми допада. Едно странно ръждиво кафяво излиза при мен. Втория е много хубав обаче. Simple Smile

# 667
Още един грим от мен, с който едва ли скоро ще се покажа на улицата.  Mr. Green Rolling Eyes

# 668
  • в 1001-та нощ
поне на снимките е много добре  Peace

кои продукти ползва?

# 669
  • Стара Загора
Още един грим от мен, с който едва ли скоро ще се покажа на улицата.  Mr. Green Rolling Eyes

Еееее, ти пък точно с най-хубавите гримове не искаш да излизаш.  ooooh!
Ще те бия момиче. Naughty

# 670
  • в 1001-та нощ
нали  Joy hahaha

# 671
  • Стара Загора

Да бе, да я питаш защо се цигани. Whistling Laughing
Този грим си е точно изчистен, светъл, ежедневен - какво му има не разбирам? Crossing Arms

# 672
a.l.e.n.a, , не съм много сигурна дали въпросът е към мен, но ще отговоря.

Използвах Soft Ochre на МАС - много хубава база, която е подходяща за мазни клепачи, а и за коригиране на цвета на кожата. При мен клепачите са пигментирани и се нуждаят от коректор.
Сенките са Orb, Wedge и много малко от Handwritten, също и пигмента Vanilla - всичко на МАС  Mr. Green
Очната линия, спиралата и миглите са също на МАС.
На веждите съм си сложила от това нещо, което е като спирала - не знам как се казва, но много ми харесва  Heart Eyes
Белият молив е на NYX.

iv4enceto_91, да хубава си, но са по вечерни, а аз излизам вечер по два пъти на високосна година  Rolling Eyes
Преди време бях показала един много красив, лек според моите разбирания грим на едно момиче, което обясняваше, че този грим много и харесвал, но не бил подходящ за университета, а така щяла да се гримира когато излизала вечер  Laughing Та представям си какви реакции бих предизвикала ако взема и се появя в такъв вид през деня - бурен смях от познатите, а от непознатите повдигане на вежди.  Laughing
Аз не живея в България и една не малка част от хората имат предразсъдъци към чужденците. Първо трябва да доказвам каква не съм и чак тогава идва ред на доказването на това което съм, а един по-силен грим не би ми бил много от полза. Wink

# 673
  • Стара Загора
Ееее, ти повече се влияеш от хорското мнение, а не от това, което на теб ти харесва. Недей така.  Laughing Peace На хората не винаги може да се угоди и все някой ще ти намери кусур. Цял живот в доказване пред някой си не бива, поне според мен.
Сещам се за онова момиче, но то явно не е много по грима.
А за чужденците - аз мислех, че в България ни оглеждат повече.

Чак сега като написа мигли се върнах да видя  Shocked - въобще не ми направи впечатление да са поставяни допълнително. Изглеждат си като естествени. Crazy

# 674
  • USA, Steak State
В&С Няма а какво да ти тежи, имам доста набито око и нямам несполучливи оналйн покупки.

Общи условия

Активация на акаунт